Barcelona, ABD'li basketbolcu Malcolm Delaney ile yollarını ayırdı
Barcelona, ABD'li basketbolcu Malcolm Delaney ile yollarını ayırdı İspanya'nın Barcelona Basketbol Takımı, ABD'li skorer Malcolm Delaney ile yollarını ayırdı.
THY Avrupa Ligi'nde 24. haftanın MVP'si Barcelona'dan Malcolm Delaney
THY Avrupa Ligi'nde 24. haftanın MVP'si Barcelona'dan Malcolm Delaney - İspanya ekibi Barcelona'da forma giyen ABD'li basketbolcu Malcolm Delaney, THY Avrupa Ligi'nde 24. hafta maçlarının en değerli oyuncusu (MVP) seçildi.
Spor Günlüğü | 4 Temmuz 2016
Spor Günlüğü | 4 Temmuz 2016 - Fenerbahçe Genel Menajer Yardımcısı Ömer Onan, başarılı geçen sezonun ardından yeni sezon planlaması ve gitmesi gündemde olan yıldız oyuncularla ilgili açıklamalarda bulundu.   - NBA'deki müthiş transfer trafiğine, son olarak Darüşşafaka Doğuş'un da ısrarla istediği Malcolm Delaney girdi.    - U17 Dünya Basketbol Şampiyonası finalinde Türkiye, ABD'ye yenildi ve ilk kez katıldığı turnuvada gümüş madalya sahibi oldu.   - Sezonun üçüncü Grand Slam turnuvası Wimbledon'da tek erkeklerde Jo Wifrid Tsonga, John Isner'ı geçerek dördüncü tura yükseldi. Tek kadınlardaysa Serena Williams, Grand Slam'lerdeki 300. galibiyetini elde etti.
4.07.2016 Programlar
Euroleague'de haftanın MVP'si Delaney!
Euroleague'de haftanın MVP'si Delaney! Basketbol THY Avrupa Ligi Top 16 turunun 10. haftasında, Bayern Münih'te forma giyen ABD'li Malcolm Delaney, haftanın en değerli oyuncusu (MVP) oldu.
1.07.2020 Basketbol