Elon Musk yine ortalığı karıştırdı: Milyonlarca kişi etkilenecek!
Elon Musk yine ortalığı karıştırdı: Milyonlarca kişi etkilenecek! Bitcoin hakkında yaptığı açıklamalarla gündemden düşmeyen Elon Musk, yeni bir paylaşımla konsey kurulacağını duyurdu. İlginç bir şekilde yaptığı açıklamalarla Bitcoin piyasasını altüst eden Musk, Twitter üzerinden yeni bir paylaşım yaptı.
25.05.2021 Teknoloji
Mars'a yolculuk testleri seneye başlıyor
Mars'a yolculuk testleri seneye başlıyor SpaceX şirketinin kurucusu Elon Musk:"Mars'a gidecek ilk gezegenler arası gemiyi inşa ediyoruz. İlk  başta kısa uçuşlar olacak. Testlerin gelecek senenin ilk yarısında başlamasını tahmin ediyoruz"
19.03.2018 Teknoloji
Elon Musk: İleride Mars'ta çok iş fırsatı olacak
Elon Musk: İleride Mars'ta çok iş fırsatı olacak Elon Musk, ABD'de düzenlenen bir konferansta yaptığı konuşmada, 2008 yılında iflasın eşiğinden döndüğünü söyledi. Şirketlerinin gelişimi ve gelecekle ilgili görüşlerini paylaşan Musk ayrıca "İleride Mars'ta çok iş fırsatı olacak" dedi.
12.03.2018 Populer Bilim
Dünya bu projeyi konuşuyor! İstanbul-New York arası dakikalar sürecek
Dünya bu projeyi konuşuyor! İstanbul-New York arası dakikalar sürecek Elektrikli Tesla arabalarıyla otomotivde devrim yapan Amerikalı milyarder yatırımcı Elon Musk'ın dikey iniş ve kalkış yapan roketleri, New York'tan Tokyo'ya 30 dakikada uçacak. Musk, bu roketlerle ulaştırmada devrim amaçlıyor. Elon Musk ayrıca dünya üzerinde herhangi bir noktaya bir saatin altında ulaşabilecek bu roketin gelecek sene inşa edilmeye başlanacağını, 5 yıl içinde de ilk uçuşun gerçekleşebileceğini söyledi.
29.09.2017 Teknoloji
Elon Musk, Mars'a ilk uçuşu 2022'de yapmayı planlıyor
Elon Musk, Mars'a ilk uçuşu 2022'de yapmayı planlıyor SpaceX ve Tesla CEO’su Elon Musk, Mars kolonisine yönelik planlarını Avustralya’da gerçekleştirilen Uluslararası Uzay Kongresi’nde açıkladı. Musk, SpaceX ile Mars yüzeyine 5 yıl içinde iki kargo gemisi indirmeyi planlıyor.
29.09.2017 Populer Bilim
Mars'a gitmek düşündüğümüzden iki kat daha ölümcül olabilir
Mars'a gitmek düşündüğümüzden iki kat daha ölümcül olabilir NASA, gelecek 15-20 yıl içerisinde astronotları Mars’a göndermeyi planlıyor. Yapılan bir çalışma ise derin uzay koşullarında kansere yakalanma riskimizin tahmin edilenden çok daha fazla olduğunu ortaya çıkardı.
25.09.2017 Populer Bilim

Benzer Haber Etiketleri