Masumlar Apartmanı

Masumlar Apartmanı

Son dakika Masumlar Apartmanı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Masumlar Apartmanı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Masumlar Apartmanı haber sayfamızda...

Masumlar Apartmanı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 415 masumlar apartmanı haberi bulunmuştur.
Melisa Şenolsun'dan bikinili poz! 'Ortaya karışık'
Melisa Şenolsun'dan bikinili poz! 'Ortaya karışık' Atiye, Masumlar Apartmanı, Tatlı Küçük Yalancılar gibi dizilerde boy gösteren genç oyuncu Melisa Şenolsun, sosyal medya hesabından bikinili pozunu yayınladı. Ünlü güzelin gönderilerine dakikalar içerisinde sevenlerinden binlerce beğeni ve yorum geldi.
17.04.2024 Cadde
Şükrü Özyıldız'dan 'aşk' sorularına yanıt!
Şükrü Özyıldız'dan 'aşk' sorularına yanıt! Geçtiğimiz yaz aşk yaşamaya başlayan oyuncu Şükrü Özyıldız ve fenomen Sibil Çetinkaya, geçtiğimiz gün Armutlu'da bir mekan çıkışında objektiflere takıldı. Neşesi yerinde olan ikiliden Özyıldız, 'aşk' sorusunu cevapladı.
1.04.2024 Cadde
Sibil Çetinkaya ve Şükrü Özyıldız çölde aşk tazeledi
Sibil Çetinkaya ve Şükrü Özyıldız çölde aşk tazeledi Sibil Çetinkaya ile geçen yaz aşk yaşamaya başladığı Şükrü Özyıldız, Sri Lanka, Yunanistan, İtalya ve İsviçre’den sonra geçenlerde rotayı Katar’a çevirdi. İkili, kızgın kumlarda aşk tazeledi.
13.03.2024 Cadde
Sibil Çetinkaya ile Şükrü Özyıldız'dan aşk dolu paylaşım! Deniz Seki kayıtsız kalamadı
Sibil Çetinkaya ile Şükrü Özyıldız'dan aşk dolu paylaşım! Deniz Seki kayıtsız kalamadı Geçtiğimiz aylarda Büşra Cebe ile ilişkisini noktalayan ünlü oyuncu Şükrü Özyıldız, fenomen Sibil Çetinkaya ile yeni bir aşka yelken açmıştı. İlişkileri doludizgin devam eden ikiliden Çetinkaya, birlikte çekilen karelerini ilk kez yayınlayarak sevgilisinin doğum gününü kutladı. Kısa sürede sosyal medyada gündem olan ünlü çifte, şarkıcı Deniz Seki de kayıtsız kalamadı.
19.02.2024 Cadde
Merve Dizdar, Sevgililer Günü'nde aşkını ilan etti!
Merve Dizdar, Sevgililer Günü'nde aşkını ilan etti! Fransa'da düzenlenen 76'ncı Cannes Film Festivali'nde 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülüne layık görülen Merve Dizdar başarılı oyunculuğu ve özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor. İki yıl önce Gürhan Altundaşar ile boşanan Dizdar aradığın aşkı sonunda buldu. Merve Dizdar Sevgililer Günü'nde aşkını ilan etti.
15.02.2024 Cadde
Şükrü Özyıldız'dan Sibil Çetinkaya'ya: Seni hasta göreceğime, tabiat anayı tarumar ederim!
Şükrü Özyıldız'dan Sibil Çetinkaya'ya: Seni hasta göreceğime, tabiat anayı tarumar ederim! Geçtiğimiz aylarda Büşra Cebe ile ilişkisini noktalayan ünlü oyuncu Şükrü Özyıldız, fenomen Sibil Çetinkaya ile yeni bir aşka yelken açmıştı. İlişkileri doludizgin devam eden ikili, son olarak sosyal medyadan birbirlerine yazdıkları yorumlarla gündeme geldi.
18.01.2024 Cadde
Ünlü çiftin gergin anları! Bir anda gaza bastı
Ünlü çiftin gergin anları! Bir anda gaza bastı Geçtiğimiz aylarda Büşra Cebe ile ilişkisini noktalayan ünlü oyuncu Şükrü Özyıldız, fenomen Sibil Çetinkaya ile yeni bir aşka yelken açmıştı. İlişkileri doludizgin devam eden ikili, önceki akşam Gayrettepe'de trafikte görüntülendi. Gazetecileri görünce gerilen çift, çareyi trafik açılınca gaza basmakta buldu.
26.12.2023 Cadde
Şükrü Özyıldız: Beni Dua Lipa'ya benzetiyorlar!
Şükrü Özyıldız: Beni Dua Lipa'ya benzetiyorlar! Geçtiğimiz aylarda Büşra Cebe ile ilişkisini noktalayan ünlü oyuncu Şükrü Özyıldız, fenomen Sibil Çetinkaya ile yeni bir aşka yelken açmıştı. İlişkileri tam gaz devam eden ikiliden Özyıldız, Yasemin Şefik'in 'Uyduruk Sonlar' adlı programına katıldı. Ünlü ismin Şefik’in sorularına verdiği esprili cevaplar seyircileri kahkahaya boğdu.
20.12.2023 Cadde
Şükrü Özyıldız-Sibil Çetinkaya aşkı tam gaz! 'Her şey yolunda'
Şükrü Özyıldız-Sibil Çetinkaya aşkı tam gaz! 'Her şey yolunda' Geçtiğimiz aylarda Büşra Cebe ile ilişkisini noktalayan ünlü oyuncu Şükrü Özyıldız, fenomen Sibil Çetinkaya ile yeni bir aşka yelken açmıştı. İlişkileri tam gaz devam eden ikili, önceki gün Bebek’te yürüyüş yaparken kameralara yansıdı.
18.11.2023 Cadde
Melisa Şenolsun'un iddialı tarzı! 'Normalde neysem oyum'
Melisa Şenolsun'un iddialı tarzı! 'Normalde neysem oyum' Son olarak 'Masumlar Apartmanı' dizisinde rol alan Melis Şenolsun, önceki gün katıldığı defilede cesur tarzıyla ön plana çıktı. 27 yaşındaki oyuncu, "Kıyafetleriniz hakkında çevrenizden nasıl yorumlar geliyor?" sorusunu cevapladı.
28.10.2023 Cadde
Sibil Çetinkaya ve Şükrü Özyıldız'ın aşkı belgelendi!
Sibil Çetinkaya ve Şükrü Özyıldız'ın aşkı belgelendi! Şükrü Özyıldız, geçtiğimiz aylarda Büşra Cebe ile ilişkisini noktalamıştı. Şu sıralar ismi fenomen Sibil Çetinkaya ile anılan oyuncunun yeni ilişkisi belgelendi. Çetinkaya ve Özyıldız'ın romantik karesi sosyal medyada gündem oldu.
7.10.2023 Cadde
Merve Dizdar, Ezgi Mola'nın bebeğinin adını ağzından kaçırdı!
Merve Dizdar, Ezgi Mola'nın bebeğinin adını ağzından kaçırdı! Oyuncu Ezgi Mola ile dört yıldır aşk yaşadığı işletmeci Mustafa Aksakallı, 8 Mayıs'ta sade bir törenle nikâh masasına oturmuştu. Ünlü çift, şimdilerde bebek heyecanı yaşıyor. Merve Dizdar, yakın arkadaşı Ezgi Mola'nın hamileliğinden dolayı çok heyecanlı olduğunu söylerken, bebeğin adını ağzından kaçırdı.
4.10.2023 Cadde
Ezgi Mola, karnı burnunda bikinili pozlarını paylaştı: Bağdaş kurabiliyorum bakın!
Ezgi Mola, karnı burnunda bikinili pozlarını paylaştı: Bağdaş kurabiliyorum bakın! 'Kocan Kadar Konuş', 'Maide'nin Altın Günü', 'Organize İşler', 'Erşan Kuneri' ve 'Masumlar Apartmanı' gibi çok sayıda yapımda başrol oynayan Ezgi Mola (40), dört yıldır aşk yaşadığı işletmeci Mustafa Aksakallı (38) ile 8 Mayıs'ta nikah masasına oturmuştu. Şimdilerde İlk bebeğini kucağına almak için gün sayan başarılı oyuncu karnı burnunda bikinili pozlarını paylaştı.
13.08.2023 Cadde
Birkan Sokullu ile Eda Gürkaynak İtalya'da! Aşk dolu paylaşım
Birkan Sokullu ile Eda Gürkaynak İtalya'da! Aşk dolu paylaşım Dört yıldır aşk yaşayan Birkan Sokullu ve Eda Gürkaynak, Bodrum'un ardından rotalarını İtalya'ya çevirdi. Tatillerine Capri adasında devam eden ikili, aşk dolu paylaşımlarıyla gündeme geldi.
10.08.2023 Cadde
Birkan Sokullu ve Eda Gürkaynak'ın şezlong romantizmi
Birkan Sokullu ve Eda Gürkaynak'ın şezlong romantizmi Birlikteliklerinde dördüncü yıl dönümlerini kutlayan Birkan Sokullu ve Eda Gürkaynak, Bodrum'da plajda görüntülendi. Denize girmek yerine sohbet etmeyi tercih eden ikili, romantik anlar yaşadı.
31.07.2023 Cadde
Esra Ruşan denizde saçlarıyla uğraştı!
Esra Ruşan denizde saçlarıyla uğraştı! 'Masumlar Apartmanı' dizisinde canlandırdığı kendisiyle aynı ismi taşıyan 'Esra' karakteriyle adından söz ettiren Esra Ruşan, Çeşme tatili sırasında saçları nedeniyle bir süre zor anlar yaşadı. Oyuncunun o halleri objektiflere yansıdı.
22.07.2023 Cadde
Mustafa Aksakallı ile Sinan Engin Çeşme'de! Denizde gülme krizine girdiler
Mustafa Aksakallı ile Sinan Engin Çeşme'de! Denizde gülme krizine girdiler Dört yıldır aşk yaşadığı Ezgi Mola ile 8 Mayıs'ta nikah masasına oturan ve baba olmaya hazırlanan işletmeci Mustafa Aksakallı, nikah şahitliğini üstlenen yakın dostu Sinan Engin ile oğlu Oğulcan Engin ve Erhan Şentürk ile The Beach Of Momo’da görüntülendi. Denizde eğlenceli anlar yaşayan dörtlü, bir ara gülme krizine girdi.
4.07.2023 Cadde
Ezgi Mola'dan hamilelik açıklaması: Değişime uğrayınca anlayacağım!
Ezgi Mola'dan hamilelik açıklaması: Değişime uğrayınca anlayacağım! 'Kocan Kadar Konuş', 'Maide'nin Altın Günü', 'Organize İşler', 'Erşan Kuneri' ve 'Masumlar Apartmanı' gibi çok sayıda yapımda başrol oynayan Ezgi Mola (40), dört yıldır aşk yaşadığı işletmeci Mustafa Aksakallı (38) ile 8 Mayıs'ta nikah masasına oturmuştu. Güzel oyuncu, nikahın ardından hamilelik haberini gazetecilerle paylaşmıştı. Önceki gün objektiflere takılan çift, bebek heyecanını paylaştı.
14.06.2023 Cadde
Merve Dizdar Cannes Film Festivali'nde 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülünü aldı
Merve Dizdar Cannes Film Festivali'nde 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülünü aldı Fransa'da 76'ncı Cannes Film Festivali'nde Nuri Bilge Ceylan'ın yönettiği Kuru Otlar Üzerine filminde rol alan Merve Dizdar, "En İyi Kadın Oyuncu" ödülünü kazandı.
27.05.2023 Cadde
Mustafa Aksakallı ile sessiz sedasız evlenen Ezgi Mola'dan bebek müjdesi
Mustafa Aksakallı ile sessiz sedasız evlenen Ezgi Mola'dan bebek müjdesi 'Kocan Kadar Konuş', 'Maide'nin Altın Günü', 'Organize İşler', 'Erşan Kuneri' ve 'Masumlar Apartmanı' gibi çok sayıda yapımda başrol oynayan Ezgi Mola (40), dört yıldır aşk yaşadığı işletmeci Mustafa Aksakallı (38) ile 8 Mayıs'ta nikah masasına oturmuştu. Güzel oyuncu, hamilelik haberini ilk kez gazetecilerle paylaşırken, "Arkadaşlarımız yeni duyacak" dedi.
24.05.2023 Magazin
Mustafa Aksakallı ile sessiz sedasız evlenen Ezgi Mola'dan bebek müjdesi
Mustafa Aksakallı ile sessiz sedasız evlenen Ezgi Mola'dan bebek müjdesi 'Kocan Kadar Konuş', 'Maide'nin Altın Günü', 'Organize İşler', 'Erşan Kuneri' ve 'Masumlar Apartmanı' gibi çok sayıda yapımda başrol oynayan Ezgi Mola (40), dört yıldır aşk yaşadığı işletmeci Mustafa Aksakallı (38) ile 8 Mayıs'ta nikah masasına oturmuştu. Güzel oyuncu, hamilelik haberini ilk kez gazetecilerle paylaşırken, "Arkadaşlarımız yeni duyacak" dedi.
25.05.2023 Cadde
Enis Arıkan, Ezgi Mola'nın nikahından yeni kareler paylaştı!
Enis Arıkan, Ezgi Mola'nın nikahından yeni kareler paylaştı! 'Kocan Kadar Konuş', 'Maide'nin Altın Günü', 'Organize İşler', 'Erşan Kuneri' ve 'Masumlar Apartmanı' gibi çok sayıda yapımda başrol oynayan Ezgi Mola (40), dört yıldır aşk yaşadığı işletmeci Mustafa Aksakallı (38) ile 8 Mayıs'ta nikah masasına oturmuştu. Güzel oyuncunun nikah şahitliğini yapan meslektaşı Enis Arıkan, nikah töreninden yeni kareler paylaştı.
20.05.2023 Cadde
Ezgi Mola ile Mustafa Aksakallı evlendi! İşte nikahtan ilk kare
Ezgi Mola ile Mustafa Aksakallı evlendi! İşte nikahtan ilk kare 'Kocan Kadar Konuş', 'Maide'nin Altın Günü', 'Organize İşler', 'Erşan Kuneri' ve 'Masumlar Apartmanı' gibi çok sayıda dizi ve filmde başrol oynayan Ezgi Mola (40), dört yıldır aşk yaşadığı işletmeci Mustafa Aksakallı (38) ile bugün Swiss Otel Maçka'da nikâh masasına oturdu. Törene 14 kişiyi davet eden ünlü çiftin nikah şahitleri dikkat çekti.
9.05.2023 Cadde
Eda Gürkaynak: Birbirimize her konuda destek oluyoruz
Eda Gürkaynak: Birbirimize her konuda destek oluyoruz Uzun süredir ünlü oyuncu Birkan Sokullu ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Eda Gürkaynak, sosyal medya hesabından yayınladığı karelerle de adından söz ettiriyor. Bebek'te yeğenini kucağına alıp keyifli dakikalar geçiren Gürkaynak, sevgilisi Birkan Sokullu’yla birlikteliği sonrası oyunculuk dersleri aldığı haberleriyle ilgili konuştu.
11.01.2023 Cadde
Merve Dizdar: Depresyona sürüklendim
Merve Dizdar: Depresyona sürüklendim Final yapan 'Masumlar Apartmanı' dizisindeki performansıyla adından söz ettiren ünlü oyuncu Merve Dizdar, itirafıyla dikkat çekti. O dönem haftada beş gün sete giden oyuncu, tüm alışkanlıklarından vazgeçtiğini söyleyerek, “Her günü travma, her gün ağlıyordum, perdeleri bile açmıyordum" açıklamasıyla dikkat çekti.
5.01.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Masumlar Apartmanı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.