Matt Smith

Matt Smith

Son dakika Matt Smith haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Matt Smith gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Matt Smith haber sayfamızda...

Matt Smith

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 94 matt smith haberi bulunmuştur.
Korku Filmleri 2024: Gelmiş Geçmiş Yerli ve Yabancı En Yeni, İyi, Dehşet Verici ve Ürpertici Korku Filmi Listesi
Korku Filmleri 2024: Gelmiş Geçmiş Yerli ve Yabancı En Yeni, İyi, Dehşet Verici ve Ürpertici Korku Filmi Listesi Geçmişten günümüze sinema dünyasında büyük yer edinen korku filmleri pek çok kişi tarafından izlenen türlerdendir. Birbirinden değişik, ürpertici, meşhur yapımlar işlediği konularla izleyicileri ekran başına kilitliyor. Netflix, BluTV, Amazon Prime gibi pek çok film dizi içerik platformlarında da yer alan korku filmlerini izlemeyi sevenler konuları hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. Her geçen gün yeni yerli ve yabancı korku filmleri gösterime girerken film severler izleyecekleri içeriklere karar vermekte zorlanıyor. Yerli ve yabancı en yeni, iyi, dehşet verici korku filmleri listesine ulaşmak için hazırladığımız içeriğe göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Kültür Sanat
En İyi Netflix Dizileri 2024: Yabancı ve Yerli Netflix Dizi Önerileri
En İyi Netflix Dizileri 2024: Yabancı ve Yerli Netflix Dizi Önerileri Dünyanın en büyük dizi film içerik platformu Netflix pek çok farklı ülkede kaliteli yapımları ile adından söz ettiriyor. Televizyon kanallarını yapımları ile geride bırakan Netflix’in yeni dizi ve filmleri her geçen gün artıyor. IMBD listelerinde yukarı tırmanan Netflix’in kaliteli dizileri ve filmleri izleyenlerini ekran başına kitliyor. Yüzlerce Tük ve yabancı aksiyon, macera, bilim-kurgu, komedi, romantik, dram, gerilim, korku dalında yapımı içerisinde barındırıyor. Yabancı ve yerli Netflix dizi önerileri için “En İyi Netflix Dizileri 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
3.01.2024 Kültür Sanat
House of the Dragon ilk bölümüyle rekor kırdı
House of the Dragon ilk bölümüyle rekor kırdı HBO, Game of Thrones spinoff'u House of the Dragon'un ilk bölümünün yayın ağının şimdiye kadarki en büyük prömiyerini yaptığını açıkladı.
23.08.2022 Dünya
Son dakika - A Milli Futbol Takımı'nın rakibi Galler'in EURO 2020 kadrosu belli oldu
Son dakika - A Milli Futbol Takımı'nın rakibi Galler'in EURO 2020 kadrosu belli oldu 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2020) Türkiye'nin yer aldığı A Grubu'nda mücadele edecek Galler Milli Takımı'nın kadrosu belirlendi.
1.06.2021 Galler
Emilia Clarke ile Matt Smith aşk mı yaşıyor?
Emilia Clarke ile Matt Smith aşk mı yaşıyor? 'Game of Thrones' (Taht Oyunları) yıldızı Emilia Clarke ile meslektaşı Matt Smith arasında yeni bir birliktelik doğduğu iddia edildi. Geçtiğimiz günlerde Londra sokaklarında görüntülenen ikilinin, aşk yaşadığı konuşuluyor.
17.09.2020 Cadde
Terminatör: Genisys filmi hangi yılda geçiyor? İşte oyuncular...
Terminatör: Genisys filmi hangi yılda geçiyor? İşte oyuncular... Terminatör serisinin en beğenilen filmlerinden birisi olan Terminatör: Genisys 2015 yılında vizyona girmişti. Başrolde yine Arnold Schwarzennegger yer alıyor. Peki, Terminatör: Genisys hangi yılda geçiyor? İşte konusu ve oyuncuları...
16.08.2019 Gündem
Eşitsizlik için özür diledi
Eşitsizlik için özür diledi 'The Crown' dizisinin yapımcısı Suzanne Mackie, katıldığı bir konferansta, kraliçeyi canlandıran başrol oyuncusu Claire Foy'un, eşi Prens Philip'i oynayan Matt Smith'ten daha az ücret aldığını açıklamıştı. Bunun üzerine dizinin yapım şirketi Lef Bank, dizinin başrol oyuncuları Claire Foy ve Matt Smith'ten özür diledi.
22.03.2018 Cadde
Eşitsizlik özür getirdi
Eşitsizlik özür getirdi Netflix’in İngiliz Kraliyet Ailesi’ni anlatan dizisi ‘The Crown’un yapımcıları, maaş eşitsizliği için oyuncularından özür diledi.
21.03.2018 Gündem
Prensten daha az maaş alıyor!
Prensten daha az maaş alıyor! Netflix'in İngiliz Kraliyet Ailesi'ni anlatan dizisi 'The Crown'un başrolünde Kraliçe Elizabeth'i oynayan Claire Foy'un, Kraliçe'nin eşi Prens Philip'i oynayan Matt Smith'ten daha düşük ücret aldığı ortaya çıktı.
15.03.2018 Cadde
Bu hafta ne var ne yok?
Bu hafta ne var ne yok? Gelecek hafta için henüz plan yapmadıysanız; konser, tiyatro, sinema gibi aktivitelerin yer aldığı haftanın etkinlik programına göz atmanızı tavsiye ediyoruz...
15.12.2017 Cumartesi
Yılın en rüküşü seçildi
Yılın en rüküşü seçildi ‘Game of Thrones’ dizisindeki ‘Jon Snow’ karakteriyle tüm dünyada nam salan Kit Harington, oyunculuktaki başarısını stil konusunda yakalayamadı.
7.12.2017 Cadde
Prens Philip kraliçeyi aldattı mı?
Prens Philip kraliçeyi aldattı mı? Kraliçe II. Elizabeth'in hayatını konu alan ABD yapımı 'Crown' dizisinin yeni bölümlerinde, Kraliçe'nin 70 yıllık eşi Prens Philip yasak aşk yaşayacak. Dizi henüz başlamadı ama tepkiler gecikmedi...
12.03.2018 Ekran
The Crown'dan yeni fragman
The Crown'dan yeni fragman Netflix'in en iddialı yapımlarından biri olan The Crown'un ikinci sezonuna çok az bir süre kala yeni fragmanı yayınlandı.
24.11.2017 Kültür Sanat
Ada turu yaptılar
Ada turu yaptılar Lily James ve Matt Smith, hafta sonunda Hırva-tistan’ın Vis adasında görüntülendi.
8.10.2017 Cadde
Doktor Who'da ilk kez bir kadın doktor oynayacak
Doktor Who'da ilk kez bir kadın doktor oynayacak İngiltere'nin kült televizyon dizisi Doctor Who'nun 13. doktorunu, seride ilk kez bir kadın canlandıracak. BBC yapımı bilimkurgu dizisi Doctor Who'nun yeni doktorunu Jodie Whittaker'ın oynayacağı açıklandı.
17.07.2017 Kültür Sanat
Marianne Rendon Patti Smith olacak
Marianne Rendon Patti Smith olacak Fotoğraf sanatçısı Robert Mapplethorpe’un hayatını mercek altına alan ‘Mapplethorpe’ta sanatçının en yakın arkadaşı ve bir dönem sevgilisi olan ünlü şarkıcı Patti Smith’i, ‘Imposters’ dizisinden tanınan Marianne Rendón canlandıracak.
9.07.2017 Gündem
Veda zamanı!
Veda zamanı! Doctor Who dizisinde, 2013 yılında bayrağı Matt Smith’ten devralan 12. Doktor Peter Capaldi, onuncu sezonun son sezonu olacağını açıkladı.
2.02.2017 Cadde
Ekranın da kraliçesi
Ekranın da kraliçesi Kraliçe II. Elizabeth’in hayatına ve dönemine odaklanan “The Crown”, sinematografik dili, etkileyici diyalogları ve gerçekçi atmosferiyle ilgi çeken bir dizi
11.11.2016 Cumartesi
Bu hafta 6 film vizyona girecek
Bu hafta 6 film vizyona girecek Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta ikisi yerli 6 film vizyona girecek.
25.02.2016 Kültür Sanat
Aşk ve Gurur ve Zombiler
Aşk ve Gurur ve Zombiler Edebiyat aleminin gördüğü en ilginç zombi parodisinin beyazperde uyarlamasını izlememize az bir zaman kaldı.
6.07.2015 Kültür Sanat
Bu hafta 10 film vizyona girecek
Bu hafta 10 film vizyona girecek Türkiye'deki sinamalarda bu hafta 1'i yerli 10 film vizyona girecek.
25.06.2015 Kültür Sanat
Film gibi  cenaze!
Film gibi cenaze! 4 yaşında kansere yenilen Robinson, vasiyeti üzerine Yıldız Savaşları temalı cenaze töreniyle toprağa verildi
12.04.2014 Gündem
Doctor Who bakın neden doodle yapıldı!
Doctor Who bakın neden doodle yapıldı! Doctor Who'nun 50'nci yıldönümü.... Google için Doctor Who'nun 50'nci yıldönümü için dün hazırlanan hareketli doodle bugün de devam ediyor. Google'ın Doctor Who için yaptığı oyun doodle'ı herkes tarafından büyük beğeni topladı. Doctor Who hakkındaki tüm detaylı bilgileri sizler içinde topladık. İşte Doctor Who hakkında merak edilenler.
31.01.2014 Teknoloji
Doctor Who neden doodle yapıldı..
Doctor Who neden doodle yapıldı.. Doctor Who'nun 50'nci yıldönümü... Doctor Who, dünyanın en uzun süreli bilimkurgu dizisi ünvanını da elinde bulunduruyor... Doctor Who'nun 50'nci yıldönümü için dün hazırlanan hareketli doodle bugün de devam ediyor. Google'ın Doctor Who için yaptığı oyun doodle'ı herkes tarafından büyük beğeni topladı. Doctor Who hakkındaki tüm detaylı bilgileri sizler içinde topladık. İşte Doctor Who hakkında merak edilenler.Doctor Who..
23.11.2013 Gündem
Doctor Who bakın neden doodle oldu!
Doctor Who bakın neden doodle oldu! Doctor Who'nun 50'nci yıldönümü için dün hazırlanan hareketli doodle bugün de devam ediyor. Google'ın Doctor Who için yaptığı oyun doodle'ı herkes tarafından büyük beğeni topladı. Doctor Who hakkındaki tüm detaylı bilgiyi sizler için derledik. İşte Doctor Who'nun doodle olma nedeni...
23.11.2013 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Matt Smith ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.