Maysak Tayfunu

Maysak Tayfunu

Son dakika Maysak Tayfunu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Maysak Tayfunu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Maysak Tayfunu haber sayfamızda...

Maysak Tayfunu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 7 maysak tayfunu haberi bulunmuştur.
Haishen Tayfunu endişesi: Hayatı felç edecek!
Haishen Tayfunu endişesi: Hayatı felç edecek! Japonya’da yarından itibaren etki göstermesi beklenen Haishen Tayfunu, ülkeyi alarma geçirdi. Şimdiye dek görülmemiş şiddette fırtına beklendiğini açıklayan Japonya Meteoroloji Ajansı, rüzgar hızının saatte 300 km hızla seyreden mermi trenlerin hızına yaklaşabileceği uyarısında bulundu. Riskli bölgelerdeki sakinlere "tahliyeye hazır olun" çağrısı yapıldı.
5.09.2020 Dünya
Rusya’yı Maysak Tayfunu vurdu
Rusya’yı Maysak Tayfunu vurdu Rusya’nın Primorski bölgesinde etkili olan Maysak Tayfunu nedeniyle bölgede çok sayıda ev hasar gördü.
4.09.2020 Dünya
Rusya'yı tayfun vurdu! Binadan kopan plakalar yolda yürüyen kadına böyle isabet etti
Rusya'yı tayfun vurdu! Binadan kopan plakalar yolda yürüyen kadına böyle isabet etti Japonya ve Güney Kore'yi vuran Maysak tayfunu, Rusya'nın Vladivostok bölgesinde de etkili oldu. Binadan kopan plakalar yolda yürüyen bir kadına isabet ederken araçlar ve gemiler de tayfundan sürüklendi.
4.09.2020 Haberler
43 mürettabat ve 6 bin sığırla kaybolan kargo gemisinden bir kişi kurtarıldı
43 mürettabat ve 6 bin sığırla kaybolan kargo gemisinden bir kişi kurtarıldı Japon sahil güvenlik ekipleri, Maysak Tayfunu sırasında kaybolan 43 mürettebat ve 6 bin sığırın bulunduğu kargo gemisinden bir kişiyi kurtardı. Mürettebat ve gemi için arayış, kuvvetli rüzgâr ve yüksek dalgalara rağmen uçak ve devriye gemileriyle devam ediyor.
3.09.2020 Dünya
Japonya’da 43 mürettebatlı yük gemisi kayboldu
Japonya’da 43 mürettebatlı yük gemisi kayboldu Japonya’da, Maysak Tayfunu nedeniyle 43 mürettebat ve 60 bin büyükbaş hayvanı bulunan yük gemisi kayboldu. İmdat sinyali gönderen geminin Filipinli bir mürettebatı kurtarılırken, diğer mürettebat ve gemiyi arama çalışmaları devam ediyor.
3.09.2020 Dünya
Maysak ve Haişen alarmı
Maysak ve Haişen alarmı Japonya'da hafta başından beri Kyuşu bölgesinde etkisini gösteren Maysak ile ülkeye Pazar günü ulaşması beklenen Haişen tayfunlarına karşı uyarılar yapıldı.
3.09.2020 Dünya
Maysak Tayfunu fena vurdu: 31 bin ev elektriksiz, 250 uçuş iptal!
Maysak Tayfunu fena vurdu: 31 bin ev elektriksiz, 250 uçuş iptal! Japonya'nın Okinawa Adası'nda etkisini artıran Maysak Tayfunu nedeniyle 30 bini aşkın hane elektriksiz kaldı, 250'den fazla uçuş iptal edildi. En az 5 kişi ise yaralandı.
1.09.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Maysak Tayfunu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.