Coronavirus felaketi futbolu da etkiliyor! Stephane Mbia coronadan kaçtı...
Coronavirus felaketi futbolu da etkiliyor! Stephane Mbia coronadan kaçtı... Corona virüsünün yarattığı kabus sürerken, hastalığın merkezi olan Çin’in Wuhan kentinde büyük bir panik yaşanıyor.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Mbia'nın sözleşmesi feshedildi!
Mbia'nın sözleşmesi feshedildi! Trabzonspor'un eski futbolcusu Stephane Mbia, Çin macerasının sonuna geldi. Yıldız futbolcunun Hebei China Fortuna ile olan sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi. Yıldız futbolcunun adı ara transfer döneminde Galatasaray'la anılmıştı.
30.06.2020 Galatasaray
Ersan Gülüm müthiş başladı!
Ersan Gülüm müthiş başladı! Çin Halk Cumhuriyeti Süper Ligi'nde Ersan Gülüm ve Mbia'nın formasını giydiği Hebei China Fortune, deplasmanda Guangzhou R&F'yi 2-1 yendi. 11. dakikada kendi kalesine gol atan Ersan, 28'de kafa golüyle bu kez rakip ağları havalandırdı, maça damga vurdu...
4.03.2016 Futbol
Skorer TV - Spor Bülteni | 2 Ocak 2016
Skorer TV - Spor Bülteni | 2 Ocak 2016 - Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in kardeşi Mehmet Özbek İspanya'da Villarreal'de kiralık oynayan Adrian Lopez'le görüştü.    - Chelsea'de görevine son verilen Jose Mourinho'nun yerine görev getirilen Guus Hiddink, Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Mehmet Topal'ı istiyor.   - Beşiktaş'ın dış transferden sorumlu yöneticisi Erdal Torunoğulları Dnipro ile masaya oturmak için Ukrayna'ya gitti.   - Trabzonspor'da yarattığı kriz sebebiyle istenmeyen adam olan Mbia için Galatasaray’ın devreye girdiği öğrenildi.
2.01.2016 Programlar
Mbia perdeyi açtı, Kamerun fark attı!
Mbia perdeyi açtı, Kamerun fark attı! 2018 Dünya Kupası Afrika Elemeleri 2.Tur ilk maçında Nijer'e konuk olan ve 3-0'lık skorla evine dönen Kamerun'da gol perdesini açan isim Trabzonsporlu Mbia oldu.
14.11.2015 Futbol
Skorer TV - Spor Bülteni | 20 Şubat 2015
Skorer TV - Spor Bülteni | 20 Şubat 2015 UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçında Beşiktaş, deplasmanda Liverpool'a 1-0 mağlup oldu.   Beşiktaş teknik direktörü Slaven Bılıc, Liverpool yenilgisinin ardından, haftaya oynanacak rövanş maçında, sezonun en önemli karşılaşmasına çıkacaklarını söyledi.   Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, gelecek sezon için Sevilla’nın Kamerunlu orta saha oyuncusu Stephane M’bia’yı kadrosuna katmak istiyor.   UEFA Avrupa Ligi 2. Tur ilk maçında Trabzonspor, sahasında  Napoli’ye 4-0 mağlup oldu. Gecenin bir diğer maçında Feyenoord, deplasmanda Roma ile 1-1 berabere kalırken, Hollanda ekibinin golünü Colin Kazım kaydetti.
20.02.2015 Haber Bülteni
Dünya Kupası'nda görülmemiş olay!
Dünya Kupası'nda görülmemiş olay! Dünya Kupası A Grubu'nda Kamerun ile Hırvatistan karşı karşıya gelirken maç sonrasında Rakitic ve Stephane M'Bia şortlarını değiştirdi.
20.06.2014 Futbol
Rakitic ve M'Bia şortlarını değiştirdi
Rakitic ve M'Bia şortlarını değiştirdi Dünya Kupası A Grubu'nda Kamerun ile Hırvatistan karşı karşıya gelirken maç sonrasında Rakitic ve Stephane M'Bia şortlarını değiştirdi.
1.07.2020 Dünya Kupası
Rakitic ve M'Bia şortlarını değiştirdi
Rakitic ve M'Bia şortlarını değiştirdi Dünya Kupası A Grubu'nda Kamerun ile Hırvatistan karşı karşıya gelirken maç sonrasında Rakitic ve Stephane M'Bia şortlarını değiştirdi.
1.07.2020 Dünya Kupası
'Fener’i değil, QPR’ı seçtim'
'Fener’i değil, QPR’ı seçtim' Marsilya’nın Kamerunlu oyuncusu Stephane Mbia, kararını verdiğini ve Fenerbahçe’nin yerine QPR’da oynamayı seçtiğini açıkladı.

Benzer Haber Etiketleri