Mehmet Akif Ersoy 85. yıl dönümünde anılıyor! Mehmet Akif Ersoy kimdir, ne zaman ve neden öldü?
Mehmet Akif Ersoy 85. yıl dönümünde anılıyor! Mehmet Akif Ersoy kimdir, ne zaman ve neden öldü? Mehmet Akif Ersoy, İstiklal Marşımızın yazarı olarak bilinmektedir. Veteriner Hekim, Öğretmen ve Siyasetçi olarak da görevlerde bulunmuştur. İstiklal harbine katılmış ve sonrasında İstiklal Marşımızın o duygu dolu, kahramanlıklarla dolu mısralarını 10 kıta şeklinde sıralamıştır. Peki Mehmet Akif Ersoy kimdir?
27.12.2021 Gündem
Şairleri tanıyalım: Mehmet Akif Ersoy kimdir?
Şairleri tanıyalım: Mehmet Akif Ersoy kimdir? İstiklal Marşı’nı ezbere biliyorsundur kesin. Peki, bu eserin yamehzarı hakkında ne kadar bilgilisin. İşte, İstiklal Marşımızın şairi, değerli edebiyatçımız Mehmet Akif Ersoy. 10 parmağında 10 marifet olan şair, aynı zamanda veteriner, öğretmen, hafız ve siyasetçiymiş. Tüm bu uğraşlarının yanı sıra şiir yazmayı çok seven ve bu konuda çok başarılı olan Mehmet Akif, edebiyatımızın en değerli şairlerinden biri olarak da biliniyormuş.
24.08.2020 Kültür Sanat
Mehmet Akif Ersoy Kimdir? Kısaca Hayatı, Sözleri Ve Eserleri
Mehmet Akif Ersoy Kimdir? Kısaca Hayatı, Sözleri Ve Eserleri İstiklal Marşımızın şairi olan Mehmet Akif Ersoy son dönemlerde hayatı en çok araştırılan yazarlar arasında yer alıyor. Mehmet Akif Ersoy’un nasıl bir hayat sürdüğünü merak eden vatandaşlar konu hakkında detaylı aramalar yapmaktadır. Peki, Mehmet Akif Ersoy kimdir? İstiklal Marşı dışında önemli eserleri nelerdir? Mehmet Akif Ersoy hangi okuldan mezun olmuştur? İşte, detaylar.
16.06.2020 Eğitim
Tolga Tekin kimdir? (Vatanım Sensin - Mehmet Akif Ersoy)
Tolga Tekin kimdir? (Vatanım Sensin - Mehmet Akif Ersoy) Mehmet Akif Ersoy'u canlandıran Tolga Tekin kimdir sorusu merak konusu oldu. Vatanım Sensin dizisinin kadrosuna konuk oyuncu olarak katılan Tolga Tekin İstiklal Marşı’nın yazarı Mehmet Akif Ersoy’a can verecek. İşte Mehmet Akif Ersoy'u canlandıran Tolga Tekin kimdir? sorusunun yanıtı...
15.03.2018 Gündem