Mehmet Özgür

Mehmet Özgür

Son dakika Mehmet Özgür haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Mehmet Özgür gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Mehmet Özgür haber sayfamızda...

Mehmet Özgür

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 7.311 mehmet özgür haberi bulunmuştur.
'Bir Cumhuriyet Şarkısı' filminden ilk kareler
'Bir Cumhuriyet Şarkısı' filminden ilk kareler Yağız Alp Akaydın’ın yönetmen koltuğunda oturduğu, BKM yazı ekibinin senaryosunu kaleme aldığı 'Bir Cumhuriyet Şarkısı' filminin setinden ilk fotoğraflar yayınlandı.
18.04.2024 Cadde
İlk kareler yayınlandı
İlk kareler yayınlandı Kadrosunda Salih Bademci, Ertan Saban, Ahmet Rıfat Şungar, Birce Akalay, Melis Sezen, Şifanur Gül, Mehmet Özgür, Emre Karayel, Bensu Soral ve Okan Yalabık’ın yer aldığı ‘Bir Cumhuriyet Şarkısı’ filminin setinden ilk fotoğraflar yayınlandı.
18.04.2024 Cadde
Okuma provası yapıldı
Okuma provası yapıldı Salih Bademci, Ertan Saban, Birce Akalay, Melis Sezen, Şifanur Gül, Mehmet Özgür ve Okan Yalabık’ın yer aldığı ‘Bir Cumhuriyet Şarkısı’ filminin okuma provası yapıldı.
20.03.2024 Cadde
'Bir Cumhuriyet Şarkısı'nın okuma provası yapıldı
'Bir Cumhuriyet Şarkısı'nın okuma provası yapıldı Yağız Alp Akaydın’ın yöneteceği 'Bir Cumhuriyet Şarkısı' filminin okuma provası; Salih Bademci, Ertan Saban, Birce Akalay, Melis Sezen, Şifanur Gül, Mehmet Özgür ve Okan Yalabık gibi oyuncuların katılımı ile gerçekleşti.
19.03.2024 Cadde
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri Film dünyasının sevilen türleri arasında gerilim, komedi, macera ve aksiyon filmleri başı çekiyor. Her yaş grubundan bireylere uygun çekilen filmler izlerken kişiyi işlediği konuya adapte ediyor. Yönetmen koltuğunda dünyaca ünlü isimlerin oturduğu ve kadrosunda önemli isimlerin yer aldığım filmler bulunuyor. Aileniz veya arkadaşlarınızla izleyebileceğiz en iyi, en yeni, sürükleyici, tehlikeli ve macera içeren Türk ve yabancı aksiyon film önerileri için sizin için hazırladığımız aksiyon filmleri 2024 içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Kültür Sanat
'Ölümlü Dünya 2'den rekor açılış
'Ölümlü Dünya 2'den rekor açılış Yönetmenliğini Ali Atay’ın yaptığı, senaryosunu Ali Atay, Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi'nin kaleme aldığı 'Ölümü Dünya 2', 2023 yılının en iyi açılış yapan Türk komedi filmi oldu.
4.12.2023 Cadde
Ailece saçmalıyoruz
Ailece saçmalıyoruz İlk filmin özgünlüğü ve popülerliğinden beslenen “Ölümlü Dünya 2”, yıldız oyuncu kadrosunun başarılı performansıyla öne çıkıyor
3.12.2023 Kültür Sanat
Ali Atay: Sürekli çocuk yapıyoruz biz, Hazal doğuracak diye korktum!
Ali Atay: Sürekli çocuk yapıyoruz biz, Hazal doğuracak diye korktum! Sinemada gösterildiği dönem büyük beğeni toplayan, gösterildiği dijital platformlarda da izleme oranlarıyla adından söz ettiren 'Ölümlü Dünya'nın devam filmi 'Ölümlü Dünya 2'nin galası önceki akşam gerçekleşti. Filmin yönetmeni ve senaristi Ali Atay, eşi ve iki çocuğunun annesi Hazal Kaya ile ilgili çok konuşulacak bir açıklama yaptı.
30.11.2023 Cadde
'Ölümlü Dünya 2' galasında kavga iddiası! 'Dört saat kuliste oturduk'
'Ölümlü Dünya 2' galasında kavga iddiası! 'Dört saat kuliste oturduk' Televizyon ekranlarına ara vermesinin sebebini yaşadığı dağılma sendromuna bağlayan Ali Atay; 'Limonata', 'Ölümlü Dünya' ve 'Cinayet Süsü'nün ardından yönetmen koltuğunda oturduğu dördüncü film ile sinema severlerin karşısına çıkıyor. 'Ölümlü Dünya 2'nin galası, dikkat çeken olaylara sahne oldu. Başrol oyuncularından Feyyaz Yiğit'in açıklaması ise dikkat çekti.
30.11.2023 Cadde
MHP Hatay Milletvekili Adayları 14 Mayıs 2023 Aday Listesi (28. Dönem Milletvekilleri)
MHP Hatay Milletvekili Adayları 14 Mayıs 2023 Aday Listesi (28. Dönem Milletvekilleri) MHP milletvekili adayları listesi belli oldu. Yüksek Seçim Kurulu'na listelerin sunulmasıyla birlikte seçime kısa bir süre kala il il MHP milletvekili adayları netleşti. Eksiklerin tamamlanmasının ardından YSK kesin aday listelerini 19 Nisan'da ilan etti. İşte, 14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi MHP Hatay milletvekili adayları isim listesi Milliyet.com.tr'de.
19.04.2023 Bilgi Rehberi
MHP vekil listesini YSK'ya sundu! İşte tüm detaylar...
MHP vekil listesini YSK'ya sundu! İşte tüm detaylar... Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, vekil listelerinin YSK'ya sunulduğunu belirterek önemli açıklamalarda bulundu.
7.04.2023 Haberler
MHP vekil listesini YSK'ya sundu! İşte tüm detaylar...
MHP vekil listesini YSK'ya sundu! İşte tüm detaylar... Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, vekil listelerinin YSK'ya sunulduğunu belirterek önemli açıklamalarda bulundu.
7.04.2023 Gündem
MHP'nin milletvekili aday listesi belli oldu! İşte il il o isimler
MHP'nin milletvekili aday listesi belli oldu! İşte il il o isimler MHP, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinin aday listesi yayımlandı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Osmaniye 1. sıradan aday oldu. İşte il il milletvekili adaylarının listesi...
7.04.2023 Gündem
Aybüke Pusat kimdir, boyu ve yaşı kaç? Aybüke Pusat dizileri, filmleri ve hayatı...
Aybüke Pusat kimdir, boyu ve yaşı kaç? Aybüke Pusat dizileri, filmleri ve hayatı... Genç oyuncu Aybüke Pusat, dizi ve filmlerde yer alarak adından söz ettirmeye devam ediyor. Pusat, 2014 yılı Miss Turkey'de 3.'lük elde etmiştir. İlk olarak ise fenomen dizi Medcezir'de rol aldı. Peki, Aybüke Pusat aslen nereli, kaç yaşında?
21.12.2022 Bilgi Rehberi
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Hemcinslerine destek! Naomi Campbell, Instagram hesabından hemcinslerine destek mesajı gönderdi...
12.11.2022 Cadde
Ahmet Kural'dan evlilik müjdesi!
Ahmet Kural'dan evlilik müjdesi! Ahmet Kural ve Ecem Erkek, 18 Kasım'da vizyona girecek aksiyon komedi türündeki 'Müjdemi İsterim' filminin basın toplantısı için önceki gün Sarıyer'deki mekanda bir araya geldi. 32 yaşındaki yakışıklı oyuncu, üç yıldır aşk yaşadığı avukat sevgilisi Çağla Gizem Çelik'le (32) nikâh masasına oturacağını açıkladı ve muhabirlerin düğün tarihi sorusunu yanıtladı.
2.11.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Kadınlara seslendi Paris Hilton, Ekim Ayı Meme Kanseri Farkındalık Ayı kapsamında muayene oldu...
12.10.2022 Cadde
Beylikdüzü'ndeki vahşetin ardından kız kardeşlerin cenazeleri Adli Tıp'tan alındı
Beylikdüzü'ndeki vahşetin ardından kız kardeşlerin cenazeleri Adli Tıp'tan alındı İstanbul Beylikdüzü'nde eşi Ferhat Boduroğlu tarafından öldürülen Vildan Boduroğlu ve kız kardeşi Fatma Zehra Koyun'un cenazeleri, ağabeyleri tarafından Adli Kıp Kurumu'ndan alındı. Amca Mehmet Özgür, "Aralarında ne yaşandı bilmiyoruz" dedi.
18.09.2022 Gündem
Ahmet Kural ve Ecem Erkek yeni filmleri için şakı söyledi
Ahmet Kural ve Ecem Erkek yeni filmleri için şakı söyledi Ünlü oyuncular Ahmet Kural ve Ecem Erkek, rol aldıkları 'Müjdemi İsterim' filmi için mikrofon başına geçti ve sözleri Cem Yüce imzası taşıyan ‘Sigarası Yaldızlı’ isimli şarkıyı seslendirdi.
16.09.2022 Cadde
Alparslan Büyük Selçuklu yeni sezon ne zaman başlıyor? Alparslan Büyük Selçuklu dizisi hangi gün, yeni oyuncuları kim?
Alparslan Büyük Selçuklu yeni sezon ne zaman başlıyor? Alparslan Büyük Selçuklu dizisi hangi gün, yeni oyuncuları kim? Alparslan Büyük Selçuklu dizisi sezon finali ardından yeni bölümü heyecan içerisinde sevenleri tarafından bekleniyor. Her hafta pazartesi akşamı izleyenlerle olan Alparslan Büyük Selçuklu, yeni sezon fragmanı kısa süre önce yayımlanmıştı. Peki, Alparslan Büyük Selçuklu ne zaman?
12.09.2022 Bilgi Rehberi
Vizyon tarihi belli oldu
Vizyon tarihi belli oldu Başrolünde Ahmet Kural, Ecem Erkek, Mehmet Özgür ve İlker Aksum’un yer aldığı ‘Müjdemi İsterim’ filminin vizyon tarihi belli oldu.
15.08.2022 Cadde
Çekimler devam ediyor
Çekimler devam ediyor Yapımını TMC’nin, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği komedi filmi ‘Müjdemi İsterim’in çekimleri devam ediyor.
2.06.2022 Cadde
Okuma provasında buluştular
Okuma provasında buluştular Ahmet Kural, Ecem Erkek, Mehmet Özgür ve İlker Aksum, yapımını TMC’nin, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği ‘Müjdemi İsterim’ filminin okuma provasında buluştu.
9.05.2022 Cadde
Sete çıkacaklar
Sete çıkacaklar Yapımını TMC’nin, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği ‘Müjdemi İsterim’ filmi, önümüzdeki günlerde sete çıkmaya hazırlanıyor.
21.04.2022 Cadde
ALPARSLAN:BÜYÜK SELÇUKLU oyuncuları ve karakterleri! Alparslan: Büyük Selçuklu dizisi nerede hangi ilde çekiliyor?
ALPARSLAN:BÜYÜK SELÇUKLU oyuncuları ve karakterleri! Alparslan: Büyük Selçuklu dizisi nerede hangi ilde çekiliyor? Alparslan: Büyük Selçuklu dizisi bu akşam 18. bölüm ile ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde Büst'e girip Bozan'ın kellesini alarak tahta oturan Alparslan'ın Vaspurakan ile arasından bir engel kalmaz. Alparslan'ın ölmesinin tek çare olduğunu düşünen Dukas amacına ulaşamayacak. İşte Alparslan: Büyük Selçuklu dizisi konusu oyuncu kadrosu ve dizinin çekimlerinin yapıldığı il ve ilçe hakkında bilgiler...
21.03.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Mehmet Özgür ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.