Mermer Ocağı

Mermer Ocağı

Son dakika mermer ocağı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan mermer ocağı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan mermer ocağı haber sayfamızda...

Mermer Ocağı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 196 mermer ocağı haberi bulunmuştur.
Bakan Yerlikaya, Erzincan'da maden bölgesindeki son durumu aktardı
Bakan Yerlikaya, Erzincan'da maden bölgesindeki son durumu aktardı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, CNN Türk canlı yayınında Erzincan'ın İliç ilçesinde maden ocağında meydana gelen toprak kaymasında çalışmalarla ilgili son durumu anlattı. Bakan Yerlikaya, "Yeni toprak kayması riski var. Hepimizde büyük bir hırs ve azim var. En büyük amacımız bir an önce müjde vermek. Bizim için durmak yok dualar ve sabırla bizi beklemeleri lazım" dedi.
18.02.2024 Haberler
Mermer ocağı işçilerinin hayatını kaybettiği kazada 52 gün sonra bir acı haber daha
Mermer ocağı işçilerinin hayatını kaybettiği kazada 52 gün sonra bir acı haber daha Karaman'da mermer ocağı işçilerin taşıyan cipin şarampole devrildiği kazada yaralanan Ali Gökmen de 52 gün sonra yaşamını yitirdi. Gökmen’in ölümüyle birlikte, ölü sayısı 6'ya çıktı.
25.05.2023 Gündem
Büyüknohutçu çifti cinayetinde yeni iddia: Şüphelinin bacağı protezliymiş, o yükseklikten atlayamaz
Büyüknohutçu çifti cinayetinde yeni iddia: Şüphelinin bacağı protezliymiş, o yükseklikten atlayamaz Antalya'da mermer ocaklarına karşı verdikleri mücadeleyle tanınan Ali Ulvi- Aysin Büyüknohutçu çiftinin 9 Mayıs 2017'de öldürülmesinin 6'ncı yıl dönümünde Büyüknohutçu Dostları Grubu anma töreni düzenledi. Grup adına konuşan Erol Malçok, jandarmanın cinayet sanığı Ali Yamuç'un bacağında protez varmış. Yani öyle bir yükseklikten atlaması mümkün değil" dedi.
9.05.2023 Gündem
Mermer ocağı işçilerini taşıyan araç kaza yaptı! Çok sayıda can kaybı var
Mermer ocağı işçilerini taşıyan araç kaza yaptı! Çok sayıda can kaybı var Karaman'da bir mermer ocağında çalışan işçilerin içinde bulunduğu cip, 20 metreden yuvarlandı. Kazada, ilk belirlemelere göre 5 kişi öldü,1 kişi de yaralandı.
3.04.2023 Haberler
Mermer ocağı işçilerini taşıyan araç kaza yaptı! Çok sayıda can kaybı var
Mermer ocağı işçilerini taşıyan araç kaza yaptı! Çok sayıda can kaybı var Karaman'da bir mermer ocağında çalışan işçilerin içinde bulunduğu cip, 20 metreden yuvarlandı. Kazada, ilk belirlemelere göre 5 kişi öldü,1 kişi de yaralandı.
3.04.2023 Gündem
2022’NİN YILDIZLARI
2022’NİN YILDIZLARI Geçen yıl Türkiye’de arkeoloji alanında yaşanan önemli gelişmeleri hatırlamak, ortaya çıkarılan eserlerin kamuoyu tarafından daha iyi bilinmesini sağlamak ve kültürel miras bilincine katkı sunmak amacıyla farklı üniversitelerden 20 arkeoloji öğrencisinin hazırladığı arkeolojik keşifler listesini, arkeoloji meraklıları ile bu alandaki uzman isimlerin değerlendirmesine sunduk.
23.01.2023 Arkeoloji
İhracat ordusu
İhracat ordusu Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği (BAİB) güç birliği sayesinde bugün yılda 2 milyar 400 milyon dolarlık bir dış satım büyüklüğüne ulaştı...
10.01.2023 Milliyet Executive
Fatma'yı öldürüp gömen sanığa müebbet hapis; istediği indirim yapılmadı
Fatma'yı öldürüp gömen sanığa müebbet hapis; istediği indirim yapılmadı Sivas'ın Gürün ilçesinde gönül ilişkisi yaşadığı iddia edilen Fatma Öz'ü öldürdükten sonra kullanılmayan mermer ocağı sahasına gömen tutuklu sanık Bahri Maraşlı müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Haksız tahrik ve pişmanlık indirimi isteyen sanığın cezasında herhangi bir indirim uygulanmadı.
12.05.2022 Gündem
Çevreci çift cinayetinin 5'inci yılında 'azmettirici' iddiası sürüyor
Çevreci çift cinayetinin 5'inci yılında 'azmettirici' iddiası sürüyor Antalya'nın Finike ilçesinde mermer ocaklarına karşı verdikleri mücadeleyle tanınan ve 9 Mayıs 2017'de yaşadıkları dağ evinde öldürülen Ali Ulvi (61) ve Aysin Büyüknohutçu (61) çifti için 7- 8 Mayıs'ta, 'Kayıplarının 5'inci yılında azmettiriciler hala yargılanmadı. Söz veriyoruz adalet sağlanıncaya kadar vazgeçmeyeceğiz' sloganıyla anma programı düzenlenecek.
6.05.2022 Gündem
Çevreci çift cinayeti AYM'ye taşınıyor! 'Cinayetin üstü örtülmek isteniyor'
Çevreci çift cinayeti AYM'ye taşınıyor! 'Cinayetin üstü örtülmek isteniyor' Antalya’da mermer ocaklarına karşı verdikleri mücadeleyle tanınan Ali Ulvi- Aysin Büyüknohutçu çiftinin 9 Mayıs 2017'de yaşadıkları dağ evinde öldürülmesine ilişkin soruşturmanın derinleştirilmesi yönündeki talebin reddedilmesi üzerine çiftin kızları ve avukatları, adil yargılanma hakkının ihlal edildiği gerekçesiyle dosyayı Anayasa Mahkemesi'ne taşıyacaklarını açıkladı.
20.04.2022 Gündem
Asya ve Afrika’ya Milas mermeri
Asya ve Afrika’ya Milas mermeri 20. yüzyılın sonlarına doğru adeta unutulan Milas mermerciliği yeniden hayat buluyor.
15.04.2022 Ege
Vahşeti itiraf etti! Öldürüp gömdü, cesedi kontrole gitti
Vahşeti itiraf etti! Öldürüp gömdü, cesedi kontrole gitti Sivas'ın Gürün ilçesinde gönül ilişkisi yaşadığı iddia edilen Fatma Öz'ü (44) öldürdükten sonra kullanılmayan mermer ocağı sahasına gömen tutuklu sanık Bahri Maraşlı'nın (42) yargılanmasına başladı. Sanık Maraşlı, mahkemedeki ifadesinde, Fatma Öz'ü gömdükten sonra 2-3 gün aralıklarla cesedi kontrol etmeye gittiğini söyledi.
23.03.2022 Gündem
Mermer ocağı isyanı
Mermer ocağı isyanı 103 mermer ocağının bulunduğu Isparta Sütçüler yöresi halkı içme sularını kirlettiği ve işletmelerin izinli alanların dışında faaliyet yürüttüğü şikâyetiyle TBMM’ye başvurdu... Köylülerin şikayetlerine milletvekilleri de destek verdi. Şikâyetleri değerlendiren TBMM Dilekçe Komisyonu, bölgede bakanlık müfettişlerince idari denetim yapılmasına karar verdi...
28.09.2021 Gündem
Muğla'da yangın sonrası ilk filizler çıktı
Muğla'da yangın sonrası ilk filizler çıktı Türkiye'de en büyük orman yangınlarının yaşandığı Antalya ve Muğla'da, toplamda 124 bin hektarlık ormanın küle döndüğü belirtildi. Manavgat'taki yangın alanında olduğu gibi Muğla'da da yanmış alanlarda doğanın kendini yenilediğinin ilk işareti olarak hayıt çiçekleri ve sandallar filizlenmeye başladı.
22.08.2021 Gündem
Yanan ormanda ilk bitkiler filizlendi
Yanan ormanda ilk bitkiler filizlendi Türkiye'de en büyük orman yangınlarının yaşandığı Antalya ve Muğla'da, toplamda 124 bin hektarlık ormanın küle döndüğü belirtildi. Manavgat'taki yangın alanında olduğu gibi Muğla'da da yanmış alanlarda doğanın kendini yenilediğinin ilk işareti olarak hayıt çiçekleri ve sandallar filizlenmeye başladı.
22.08.2021 Gündem
Acı detay ortaya çıktı! Cebindeki son parasıyla katiline yardım etti
Acı detay ortaya çıktı! Cebindeki son parasıyla katiline yardım etti Antalya'nın Finike ilçesinde cinayete kurban giden, bölgede mermer ocaklarına karşı verdikleri mücadeleyle tanınan Ali Ulvi ve Aysin Büyüknohutçu cinayetiyle ile acı bir detay da gündeme geldi. Ali Ulvi Büyüknohutçu’nun cinayetten iki gün önce katil Ali Yamuç’un ilaçlarını aldığı ortaya çıktı.
14.08.2021 Gündem
Mermer ocağı mücadelesinde öldürülen çevreci çiftin mezarında mermer kullanılmadı
Mermer ocağı mücadelesinde öldürülen çevreci çiftin mezarında mermer kullanılmadı Antalya'nın Finike ilçesinde, 4 yıl önce kızılçam ve sedir ormanlarındaki mermer ocaklarını kapattırmak için mücadele ederken öldürülen Ali Ulvi - Aysin Büyüknohutçu çiftinin mezarlarında mermer yerine ateş tuğlası kullanıldı. Anne ve babasının mezarını ziyaret eden Emine Büyüknohutçu, “Mermer kullanmamak, bütün aile bireylerinin birlikte aldığı karardır. Tabi ki mermer kullanamazdık" dedi.
10.07.2021 Gündem
Yeni bir dünya yaratma zamanı
Yeni bir dünya yaratma zamanı 22 Mayıs’ta açılacak Venedik Bienali 17. Uluslararası Mimarlık Sergisi’ne Türkiye, Neyran Turan’ın küratörlüğünü yaptığı “Ölçü Olarak Mimarlık” adlı projeyle katılıyor. Turan bu projeyle mimarlığa ayna tutarken gezegenimizin yeniden biçimlenmesi için bir mitoloji yaratmayı amaçlıyor.
21.05.2021 Kültür Sanat
Maden sektöründe ilk çeyrek ihracatı yıl sonu hedefi için ümit verdi
Maden sektöründe ilk çeyrek ihracatı yıl sonu hedefi için ümit verdi Türk maden sektörü, ihracatta yeni pazarlara açılmanın da etkisiyle artan başarısını sürdürüp 2021 yılını 6 milyar doları aşkın dış satımla kapatmayı hedefliyor.
23.04.2021 Ekonomi
Blok mermer ihracatı düştü
Blok mermer ihracatı düştü Burdur Doğaltaş ve Mermerciler Derneği Başkanı Nasuh Ekinci, 2020 yılında kentten yapılan blok mermer ihracatının yüzde 26,54 düştüğünü, işlenmiş mermer ihracatının yüzde 3 oranında arttığını söyledi.
21.01.2021 Ekonomi
Selçuk için birlik mesajı
Selçuk için birlik mesajı Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, muhtarlarla bir araya geldi...
24.06.2020 Ege
Son dakika I Bodrum'da mermer tozu skandalı! Maldivler planının ardındaki şok gerçek
Son dakika I Bodrum'da mermer tozu skandalı! Maldivler planının ardındaki şok gerçek Son dakika haberi... Muğla’nın Bodrum ilçesinde sahile mermer tozunu beyaz kum diye serecek olan 5 yıldızlı otele Bodrum Belediyesi ve Çevre ve şehircilik müdürlüğü baskın yaptı. Mermer tozunu seremeden cezai işlem uygulandı. Bodrum’un Yalıkavak ve Gündoğan sahilinde denize sıfır 2 otel mermer tozunu sahile sermeye çalışırken yakalandı. 
3.06.2020 Gündem
İntihar eden işçinin testi pozitif çıktı,120 kişi karantinaya alındı!
İntihar eden işçinin testi pozitif çıktı,120 kişi karantinaya alındı! Mersin’in Erdemli ilçesinde 14 Mayıs'ta kendini asarak intihar eden mermer ocağı işçisi Ümit K.'nin (43) otopsisinde yapılan yeni tip corona virüs testi pozitif çıktı. Ümit K.'nin ailesi ile iş yerinde çalışan 120 kişi, corona virüs testi yapıldıktan sonra karantinaya alındı.
17.05.2020 Gündem
Tilkiyi elleriyle besliyorlar
Tilkiyi elleriyle besliyorlar Adıyaman'da, acıkınca mermer ocağına gelen tilki, şantiye çalışanları tarafından besleniyor.
27.04.2020 Yaşam
Mermer ocağına gelen tilkiyi elleriyle besliyorlar!
Mermer ocağına gelen tilkiyi elleriyle besliyorlar! Adıyaman'da, acıkınca mermer ocağına gelen tilki, şantiye çalışanları tarafından besleniyor.
27.04.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mermer Ocağı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.