Merve Kotan

Merve Kotan

Son dakika merve kotan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan merve kotan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan merve kotan haber sayfamızda...

Merve Kotan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 21 merve kotan haberi bulunmuştur.
‘Kadınlarımızın sesi yükselmeli’
‘Kadınlarımızın sesi yükselmeli’ Geçen yıl 15 Ağustos’ta cinayete kurban giden Merve Kotan’ın ailesi, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu ziyaret etti. Kotan ailesi ziyarette, Merve Kotan’ın yıl hayrı için satın aldıkları tekerlekli sandalyeleri ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılmak üzere Büyükşehir Belediyesi’ne teslim etti.
19.08.2020 Ege
Merve Kotan davasında karar
Merve Kotan davasında karar Aydın'da Merve Kotan ile arkadaşı Ekim Türkmen'i pompalı tüfekle öldüren Muhammet Gürsoy, yargılandığı davada indirimsiz iki kez ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırıldı. Mahkemenin ardından öldürülen Merve Kotan’ın babası cezadan memnun olduğunu belirterek, “Adalet yerini buldu” dedi.
18.06.2020 Haberler
19 yaşındaki Merve'yi vahşice öldürmüştü... Pes dedirten savunma!
19 yaşındaki Merve'yi vahşice öldürmüştü... Pes dedirten savunma! Aydın'ın Efeler ilçesinde, eski kız arkadaşı Merve Kotan (19) ve ortak arkadaşları Ekim Türkmen'i parkta pompalı tüfekle vurarak öldüren Muhammet Gürsoy (28) hakkında karar çıktı. Bugün görülen karar duruşmasında Gürsoy, 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırıldı. Merve Kotan'ın ablası Esra Kotan karar için "Bu karar emsal oldu. Kadın cinayetlerini durduracağız. Kardeşimin duruşması bitti ancak bizim mücadelemiz devam edecek. Başka Merveler ölmesin diye biz bu mücadeleyi başlattık" dedi.
18.06.2020 Gündem
Son dakika... Kardeşi Merve'nin katiline en ağır cezanın verilmesini istedi!
Son dakika... Kardeşi Merve'nin katiline en ağır cezanın verilmesini istedi! Aydın’ın Efeler ilçesinde Muhammet Gürsoy'un (27), parkta Ekim Türkmen (32) ile birlikte pompalı tüfekle vurarak öldürdüğü Merve Kotan'ın (19) İstanbul'da yaşayan ablası Esra Kotan, bugün görülecek karar duruşması için kente geldi. Kardeşinin katiline verilecek cezanın hiçbir zaman işlediği suçun karşılığı olamayacağını belirten Kotan, "Çünkü Merve geri gelmeyecek. Ancak yine de katil zanlısının en ağır cezayı alması bir nebze olsun bizi rahatlatacak" dedi.
18.06.2020 Gündem
‘Sanığa en ağır ceza verilsin’
‘Sanığa en ağır ceza verilsin’ Kız arkadaşı Merve Kotan ile arkadaşını öldüren katil zanlısı hakkında yarın karar verilecek. Merve’nin ablası Esra Kotan, “Başka Mervelerin ölmemesi için sanığa yasadaki en ağır ceza verilmeli” dedi.
17.06.2020 Gündem
Erkek arkadaşının öldürdüğü Merve'nin babası: Her kadın cinayetinde o acıyı yaşıyoruz
Erkek arkadaşının öldürdüğü Merve'nin babası: Her kadın cinayetinde o acıyı yaşıyoruz Aydın'ın Efeler ilçesinde yaşayan Salih Kotan (49), 9.5 ay önce erkek arkadaşı Muhammet Gürsoy (28) tarafından parkta pompalı tüfekle öldürülen kızı Merve Kotan'ın (19) mezarını ziyaretinde, "Her kadın cinayetinde aynı acıyı ve o anları yaşıyoruz" dedi.
28.05.2020 Gündem
‘Kadına şiddetin  temeli eşitsizlik’
‘Kadına şiddetin temeli eşitsizlik’ “Her evin kapısında Ceren Özdemir, reddedilen her korunma başvurusunda Ayşe Paşalı, her şarkıda Değer Deniz, her kuaförde Muhterem Evcil, her kedi sevgisinde Merve Kotan, her plazada Şule Çet vardır. Her şehirde Özgecan adı verilmiş bir yer, dünyanın ummadığınız bir yerinde ‘Ölmek istemiyorum’ sözleriyle Emine Bulut ve en olmadık yerlerde karşınıza çıkan, adlarını tek tek sayamayacağımız kadar çok öldürülen kadın ve mücadele eden binlercesi vardır.” Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu Genel Temsilcisi Gülsüm Kav, platformun 10 yıllık mücadelesini anlattığı Yaşasın Kadınlar isimli kitabında bu sözlere yer veriyor.
10.03.2020 Gündem
‘Çiçek değil eşitlik istiyoruz’
‘Çiçek değil eşitlik istiyoruz’ 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde eşitlik ve özgürlük taleplerini bir kez daha dile getiren kadınlar Beşiktaş’ta birlikteydi.
9.03.2020 Gündem
Astrolog Elvan ilk kitabı "Bunun Bana Hediyesi Ne?" ile okuyucuyla buluşuyor
Astrolog Elvan ilk kitabı "Bunun Bana Hediyesi Ne?" ile okuyucuyla buluşuyor Astrolog Elvan markası altında, online ve yüz yüze astrolojik danışmanlık seansları, astroloji ve tarot eğitimleri veren Elvan Yarma’nın doğum haritalarının izini sürdüğü, astroloji öykülerinden oluşan kitabı “Bunun Bana Hediyesi Ne?” 14 Şubat’ta Pika Yayın logosuyla raflarda!
24.02.2020 Kültür Sanat
Sylvia, hala Merve’nin yasını tutuyor!
Sylvia, hala Merve’nin yasını tutuyor! 19 yaşında cinayete kurban giden Merve Kotan’ın kedisi Sylvia, hala Merve’nin yasını tutuyor. Baba Kotan, “Sylvia her gün evden çıkıyor. Takip ettim, 3 kilometre uzaktaki mezarın başına giderek 1 saat beklediğini gördüm” dedi
14.01.2020 Gündem
Doğum günü katliamı! 'Namus meselesi' demek için...
Doğum günü katliamı! 'Namus meselesi' demek için... Muhammet Gürsoy, doğum gününü kutlama bahanesiyle sevgilisi Merve’yi ve arkadaşı Ekim’i parka çağırdı. Böylece işlediği çifte cinayete kolayca ‘namus meselesi’ diyebilecekti. Öyle de oldu, “Aldattı, öldürdüm” dedi.
18.11.2019 Gündem
Pompalı tüfekler internette 350 TL!
Pompalı tüfekler internette 350 TL! Bugün, 28 Eylül Bireysel Silahsızlanma Günü. Sadece bu ay, en az 23 kişi pompa tüfekle öldürüldü. Ancak bu tabloya rağmen, sosyal medyada birkaç dakikalık yazışma sonrası pompalı tüfeği kapınıza kadar getirtmeniz mümkün. Satıcılar, hiçbir evraka gerek görmeden kargoyla adrese silah gönderiyor.
28.09.2019 Gündem
Silahlı kavgada ölen 2 kişi uğurlandı
Silahlı kavgada ölen 2 kişi uğurlandı Aydın'ın Efeler ilçesinde pompalı tüfekle ateş edilerek öldürülen Merve Kotan ve Ekim Türkmen'in cenazeleri toprağa verildi. 
11.09.2019 Haberler
Merve'yi öldüren cani bir hafta önce de...
Merve'yi öldüren cani bir hafta önce de... Aydın’ın Efeler ilçesinde dün sabaha karşı ortak arkadaşları M.G tarafından silahla vurularak öldürülen Merve Kotan ve Ekim Türkmen, gözyaşları içinde toprağa verildi.
16.08.2019 Gündem
Eski sevgilisini ve arkadaşını öldürdü! İfadesi 'pes' dedirtti
Eski sevgilisini ve arkadaşını öldürdü! İfadesi 'pes' dedirtti Aydın'ın Efeler ilçesinde, parkta karşılaştığı eski sevgilisi ve erkek arkadaşını silahla vurarak öldüren zanlı tutuklandı. Aşk ihaneti nedeniyle cinayeti işlediğini iddia eden zanlı, pişman olduğunu söyledi.
11.09.2019 Haberler
Eski sevgilisini ve arkadaşını öldürdü! İfadesi 'pes' dedirtti
Eski sevgilisini ve arkadaşını öldürdü! İfadesi 'pes' dedirtti Aydın'ın Efeler ilçesinde, parkta karşılaştığı eski sevgilisi ve erkek arkadaşını silahla vurarak öldüren zanlı tutuklandı. Aşk ihaneti nedeniyle cinayeti işlediğini iddia eden zanlı, pişman olduğunu söyledi.
15.08.2019 Gündem
Parkta gördüğü eski sevgilisi ve erkek arkadaşına kurşun yağdırdı
Parkta gördüğü eski sevgilisi ve erkek arkadaşına kurşun yağdırdı Aydın'ın Efeler ilçesinde, parkta karşılaştığı eski sevgilisi ve erkek arkadaşını silahla vurarak öldüren zanlı yakalandı.
15.08.2019 Gündem
CHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI LİSTESİ 2023: 28. dönem CHP milletvekili adayları kimler? İl İl CHP milletvekili adayları
CHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI LİSTESİ 2023: 28. dönem CHP milletvekili adayları kimler? İl İl CHP milletvekili adayları CHP milletvekili adayları belli oldu. Bu sıcak gelişmenin ardından seçmenler yoğun şekilde "CHP il il milletvekili adayları kimler?" sorusunu yöneltiyor. İşte açıklanan milletvekili aday listesi...
11.04.2023 Bilgi Rehberi
CHP'de tam liste belli oldu! İşte il il milletvekili aday listesi
CHP'de tam liste belli oldu! İşte il il milletvekili aday listesi CHP’de milletvekili adayları listesi netleşti. Listede Saadet Partili, DEVA Partili, Demokrat Partili ve Gelecek Partili adaylar da bulunuyor.
11.04.2023 Gündem
Demet Akbağ ve ekibi, 72 ünlüyü şakaladı
Demet Akbağ ve ekibi, 72 ünlüyü şakaladı Geçtiğimiz sezon yayınlanmaya başlanan 'Demet Akbağ ile Çok Aramızda' programı, muhteşem bir finalle sezona veda edecek.
18.07.2018 Cadde
Bankaların kara listesi
Bankaların kara listesi Bankaların kara listesi
21.11.1997 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Merve Kotan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.