Mesai Saatleri

Mesai Saatleri

Son dakika mesai saatleri haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan mesai saatleri gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan mesai saatleri haber sayfamızda...

Mesai Saatleri

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.798 mesai saatleri haberi bulunmuştur.
'Çalışanlarımız en önemli değerimiz'
'Çalışanlarımız en önemli değerimiz' Novartis Türkiye İnsan ve Organizasyon Direktörü Özlem Sökmen en güçlü yanlarının 'Çeşitlilik ve Kapsayıcılık' olduğunu söyledi, "Bu doğrultuda çalışanlarımızın ihtiyaçlarına odaklanarak, güncel trendleri de takip ederek yenilikçi İK uygulamaları geliştiriyor ve hayata geçiriyoruz" dedi
4.04.2024 Advertorial
Çiftçilere gübre desteği
Çiftçilere gübre desteği Kocaeli'de meyve ve sebze yetiştiricilerine yüzde 50 hibeli organomineral gübre desteği verilecek.
14.03.2024 Ekonomi
ÇALIŞMA SAATLERİ SON DAKİKA gelişmeleri ⏰ Mesai saatleri kısalacak mı? Haftalık çalışma saati düzenlemesi
ÇALIŞMA SAATLERİ SON DAKİKA gelişmeleri ⏰ Mesai saatleri kısalacak mı? Haftalık çalışma saati düzenlemesi Mesai saatleri ile ilgili son dakika gelişmeleri, çalışanların olduğu kadar iş verenlerin de gündeminde. Türkiye'de haftalık çalışma saati 45 saat şeklindedir. Birçok Avrupa ülkesinde uygulanmaya başlanan mesai saatlerinin kısalması hakkında Bakan Vedat Işıkhan, çalışma süreleri, ücretler, iş sağlığı gibi konuların gündemlerinde olduğunu belirtti. Peki, mesai saatleri düşüyor mu, çalışma saatleri 40 saat mi olacak?
8.03.2024 Bilgi Rehberi
ÇALIŞMA SAATLERİ DÜŞECEK mi 2024? Kamu ve özel sektör mesai saatleri kısalacak mı?
ÇALIŞMA SAATLERİ DÜŞECEK mi 2024? Kamu ve özel sektör mesai saatleri kısalacak mı? Mesai saatlerine dair yeni gelişmeler gündemde takip edilen konulardan. Dünyanın farklı noktalarında çeşitli ülkeler çalışma saatlerini değiştirerek süreleri kısaltıyor. Türkiye'de de özel ve kamuda mesai saatleri düşecek mi? Çalışma saatleri kaç olacak?
26.02.2024 Bilgi Rehberi
Çalışma saatleri 40 saate mi düşürülecek? Bakan Işıkhan'dan açıklama geldi
Çalışma saatleri 40 saate mi düşürülecek? Bakan Işıkhan'dan açıklama geldi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, çalışma saatlerinin düşürülmesi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
24.02.2024 Haberler
Çalışma saatleri 40 saate mi düşürülecek? Bakan Işıkhan'dan açıklama geldi
Çalışma saatleri 40 saate mi düşürülecek? Bakan Işıkhan'dan açıklama geldi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, çalışma saatlerinin düşürülmesi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
24.02.2024 Ekonomi
Sağlık Bakanlığı 27 bin sözleşmeli personel alacak! İlan Resmi Gazete'de yayımlandı
Sağlık Bakanlığı 27 bin sözleşmeli personel alacak! İlan Resmi Gazete'de yayımlandı Sağlık Bakanlığı, 27 bin sözleşmeli personel alımı için ilana çıktı. KPSS sonuçlarına göre gerçekleştirilecek yerleştirme için adaylar 21-28 Şubat tarihleri arasında tercih yapacak.
20.02.2024 Gündem
Hamza Dağ'dan İZBAN vaadi! İki ilçeyi işaret etti
Hamza Dağ'dan İZBAN vaadi! İki ilçeyi işaret etti AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, Tire ilçesinde sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve muhtarlarla bir araya geldi.
20.02.2024 Gündem
Danıştay'ın iade kararıyla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklaması: Bu ihtilafı gidermeliyiz
Danıştay'ın iade kararıyla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklaması: Bu ihtilafı gidermeliyiz 'Adli Yargı Hakim ve Cumhuriyet Savcıları ile İdari Yargı Hakimleri Kura Töreni'nde konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Danıştay'ın iade kararıyla ilgili net mesajlar verdi.
20.02.2024 Gündem
Son dakika: EPDK Başkanı açıkladı! Benzin ve motorine indirim
Son dakika: EPDK Başkanı açıkladı! Benzin ve motorine indirim Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'ndan (EPDK) benzin ve motorin fiyatlarında indirime ilişkin önemli bir açıklama geldi.
20.02.2024 Ekonomi
Ev sahipleri dikkat: Gelir İdaresi'nden 'kira bildirimi' çağrısı!
Ev sahipleri dikkat: Gelir İdaresi'nden 'kira bildirimi' çağrısı! Gelir İdaresi Başkanlığı, kayıt dışı ekonomiyle mücadele için, kiracıların Dijital Vergi Dairesi üzerinden Kira Bildirim Formu'nu doldurması çağrısında bulundu.
20.02.2024 Ekonomi
9 kişinin öldüğü kavgada jandarmanın ifadesi ortaya çıktı: Takip ettiğimiz araçtan bize ateş edildi
9 kişinin öldüğü kavgada jandarmanın ifadesi ortaya çıktı: Takip ettiğimiz araçtan bize ateş edildi Diyarbakır'da 'arazi anlaşmazlığı' nedeniyle Taş ve Alyamaç aileleri arasında, 9 kişinin öldüğü 2 kişinin yaralandığı silahlı kavgaya ilk müdahale eden ve üzerlerine ateş edilen 9 jandarma personelinin ifadeleri ortaya çıktı.
20.02.2024 Gündem
MESAİ SAATLERİ KISALIYOR MU 2024, son durum nedir? Çalışma  kaç saat olacak? Mesai saatleri kısalırsa maaşlar düşer mi?
MESAİ SAATLERİ KISALIYOR MU 2024, son durum nedir? Çalışma kaç saat olacak? Mesai saatleri kısalırsa maaşlar düşer mi? Mesai saatleri ile ilgili son dakika gelişmeleri gündemde yakından takip ediliyor. Hükümet çalışma süreleri için düğmeye bastı. Mesai saatlerinin kısalması ile beraber maaşlarının düşüp düşmeyeceği merak konusu. Peki mesai saatleri kısalıyor mu 2024? Mesai saatleri kısalırsa maaşlar düşer mi?
20.02.2024 Bilgi Rehberi
Antalya'da feci olay! Tartıştığı sürücüyü takip ederken kazada öldü
Antalya'da feci olay! Tartıştığı sürücüyü takip ederken kazada öldü Antalya'da Hüseyin Kav (17), arkadaşı Begüm G. ile bindikleri motosikletle seyir halindeyken bir sürücüyle tartışma yaşadı. Tartışmanın ardından yaşanan kazada Kav, hayatını kaybetti.
20.02.2024 Gündem
Bahçeli'den net mesaj: FETÖ günleri geçmiştir, gelecekleri varsa görecekleri de vardır
Bahçeli'den net mesaj: FETÖ günleri geçmiştir, gelecekleri varsa görecekleri de vardır Partisinin grup toplantısına konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli, FETÖ ile mücadele konusunda net mesajlar verdi.
20.02.2024 Gündem
Yusufeli Viyadüğü'nde sona doğru! Yol süresi 25 dakika kısalıyor
Yusufeli Viyadüğü'nde sona doğru! Yol süresi 25 dakika kısalıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Yusufeli Merkez Viyadüğü’nde son segment konularak iki yaka bir araya getirildi. Köprü üzerindeki asfalt çalışmalarını bir an önce tamamlayarak viyadüğü hizmete açacağız. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.
20.02.2024 Ekonomi
Avukat Feyza Altun'a tutuklama talebi!
Avukat Feyza Altun'a tutuklama talebi! Avukat Feyza Altun savcılık ifadesinin ardından tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edildi.
20.02.2024 Gündem
Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'dan 'turistik gezi' eleştirilerine cevap
Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'dan 'turistik gezi' eleştirilerine cevap Türkiye'nin ilk astronotu olan Alper Gezeravcı, CNN TÜRK'ün sorularını yanıtladı. Gezeravcı uzay seyahatine 'turistik gezi' eleştirilerine yönelik "Üzülmedim, her görüşe saygılıyım. Bu konuda eleştirilerine dile getirenlere saygılarımı sunuyorum, eleştiri sınırlarını belirlerken herhangi bir şeye ket vurduklarında aslında ket vurdukları konu kendi çocuklarının gelecekleri. Bu konuda dikkat etmeleri gerekiyor" dedi.
20.02.2024 Ekonomi
İkinci el araçlarda ibre terse döndü! Tarih verildi: İşte en avantajlı dönem
İkinci el araçlarda ibre terse döndü! Tarih verildi: İşte en avantajlı dönem Geçtiğimiz yılın sonlarına doğru düşüş gösteren ikinci el araç fiyatlarında yeni yılın ilk ayı itibarıyla ibre terse döndü. Peki ikinci el araçlardaki artışın sebebi ne, araç almak için en avantajlı dönem ne zaman? İşte detaylar...
20.02.2024 Ekonomi
Hükümet çalışma süreleri için düğmeye bastı! Mesai saatleri kısalıyor
Hükümet çalışma süreleri için düğmeye bastı! Mesai saatleri kısalıyor İş mevzuatının sadeleştirilmesi için hükümet yeni bir çalışma yürütüyor. Gündemdeki başlıklar arasında ise mesai saatlerinin düşürülmesi de var. Peki Türkiye’de çalışma hayatına ilişkin nasıl bir düzenleme yapılacak, mesai saatleri ne kadar düşürülecek? Çalışma saatleri kısalırsa maaşlar düşer mi? İşte detaylar...
20.02.2024 Ekonomi
'Yamuk serçe parmak' paniği! Tüm dünyada görüldü, geri dönüşü yok
'Yamuk serçe parmak' paniği! Tüm dünyada görüldü, geri dönüşü yok Bu zamana kadar akıllı cep telefonlarının verdiği pek çok zararı okuduk, izledik. Ancak iş, okul ve hobilerimiz için iletişim aracı olarak kullandığımız minik cihazların tuhaf ve karanlık bir yanı daha ortaya çıktı. Serçe parmağının fotoğrafını çekip sosyal medyada paylaşan pek çok kişiye kötü haber ise işin uzmanından geldi: "Bu hasarın geri dönüşü yok"
20.02.2024 Genel Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Mesai Saatleri ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.