Metropol

Metropol

Son dakika metropol haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan metropol gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan metropol haber sayfamızda...

Metropol

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.312 metropol haberi bulunmuştur.
‘Doğallıktan yanayım’
‘Doğallıktan yanayım’ Pelin Ermiş, Metropol İstanbul’da objektiflere takıldı.
12.04.2024 Cadde
İstanbul gerçeği! Uzmanlar açıkladı: Kar artık sürpriz olacak
İstanbul gerçeği! Uzmanlar açıkladı: Kar artık sürpriz olacak İstanbul'da bu yıl yeterli düzeyde kar yağışı gözlenmemesi, kentte önümüzdeki yıllarda görülecek mevsimsel değişimlerin sorgulanmasına neden oldu.
10.04.2024 Haberler
İstanbul gerçeği! Uzmanlar hava durumunda aynı fikirde birleşti
İstanbul gerçeği! Uzmanlar hava durumunda aynı fikirde birleşti İstanbul'da bu yıl yeterli düzeyde kar yağışı gözlenmemesi, kentte önümüzdeki yıllarda görülecek mevsimsel değişimlerin sorgulanmasına neden oldu.
10.04.2024 Gündem
Pelin Ermiş: Her zaman doğallıktan yanayım!
Pelin Ermiş: Her zaman doğallıktan yanayım! Kanal D'nin efsane dizisi 'Aşk-ı Memnu'nun Cemile'si Pelin Ermiş, geçtiğimiz gün Metropol İstanbul'da objektiflere takıldı. Dasdas Sahne'de yer aldığı 'Bir İhtimal Daha Var' tiyatro oyunu için erken saatlerde provaya katılan Ermiş, tarzıyla dikkat çekti.
7.04.2024 Cadde
İzmir'de yeni fay hattı! 'Bu çok önemli'
İzmir'de yeni fay hattı! 'Bu çok önemli' İzmir'de Bornova Havzası'nda birçok üniversiteden bilim insanın katılımıyla 2,5 yıldır yürütülen çalışmalardan dikkat çeken sonuçlar çıktı.
4.04.2024 Haberler
İzmir'de yeni fay hattı! Uyarı geldi: Bu çok önemli
İzmir'de yeni fay hattı! Uyarı geldi: Bu çok önemli İzmir'de Bornova Havzası'nda birçok üniversiteden bilim insanın katılımıyla 2,5 yıldır yürütülen çalışmalardan dikkat çeken sonuçlar çıktı.
4.04.2024 Gündem
MHP, kazandığı belediye saysını ve oy oranını açıkladı
MHP, kazandığı belediye saysını ve oy oranını açıkladı Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, “Batı demokrasilerine örnek olacak şekilde şeffaf, açık ve güvenli bir ortamda yapılan mahalli idareler seçimlerinde MHP 220 belediye başkanlığı kazanmıştır” şeklinde konuştu.
3.04.2024 Gündem
‘Harika ağırladılar’
‘Harika ağırladılar’ Neslihan Atagül, Metropol İstanbul’dan çıkarken görüntülendi.
29.03.2024 Cadde
‘Dünyanın en güzel duygusu’
‘Dünyanın en güzel duygusu’ Yıldız Çağrı Atiksoy ve eşi Berk Oktay, önceki gün Metropol İstanbul’da görüntülendi.
24.03.2024 Cadde
Murat Kurum: İki günlük konser parasına 39 ilçeye kent lokantası, kreş ve kütüphane açarım
Murat Kurum: İki günlük konser parasına 39 ilçeye kent lokantası, kreş ve kütüphane açarım İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beyaz TV’deki Gündem Özel programında gazetecilerin sorularını yanıtladı.
21.03.2024 Gündem
Neslihan Atagül, Milano'dan döndü! 'Bizlerle gurur duyuyor musunuz?'
Neslihan Atagül, Milano'dan döndü! 'Bizlerle gurur duyuyor musunuz?' 'Sefirin Kızı', 'Kara Sevda' ve 'Yaprak Dökümü' gibi yapımlarda yer alan Neslihan Atagül, geçtiğimiz hafta Milano'ya gitmişti. Tekrar yurda dönen Atagül, önceki gün Metropol İstanbul’dan çıkarken görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü isim, Milano tatili hakkında konuştu.
21.03.2024 Cadde
Hamza Dağ: Uygun taksilere kabin ve kamera uygulayacağız
Hamza Dağ: Uygun taksilere kabin ve kamera uygulayacağız AK Parti İzmir Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Hamza Dağ taksi durakları başkanlarıyla yaptığı toplantıda "Ortak akıl ve istişare kültürünü sonuna kadar benimseyip ona göre hareket edeceğiz. Yıkan değil bugüne kadar yapan olduk. Bundan sonra da yapan olacağız. Engelleyen değil ön açan olacağız. Dinlenen değil sürekli çalışan, koşturan terleyen bir büyükşehir belediye başkanı olacağız. Sadece yol, köprü yapan değil aynı zamanda da gönül yapan bir belediye başkanı olacağız. Günün sonunda şehrimizin kronik sorunlarını el birliğiyle bertaraf edeceğiz" dedi.
19.03.2024 Gündem
‘Her şey yolunda’
‘Her şey yolunda’ Mert Fırat, önceki gün Metropol İstanbul’da objektiflere takıldı.
18.03.2024 Cadde
Mansur Yavaş: Meclis'te azınlıkta kalırsak maalesef buruk olacak
Mansur Yavaş: Meclis'te azınlıkta kalırsak maalesef buruk olacak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, partisinin Altındağ ilçesindeki Hüseyingazi Seçim Koordinasyon Merkezi açılış törenine katıldı
17.03.2024 Gündem
Bakan Yumaklı: Su stresi altındaki bir ülkeyiz
Bakan Yumaklı: Su stresi altındaki bir ülkeyiz Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, programı kapsamında iftar yemeğine katıldı.
16.03.2024 Ekonomi
Simge Ünal: Çocuk sorumluluğu almak istemiyorum!
Simge Ünal: Çocuk sorumluluğu almak istemiyorum! Simge Ünal, geçtiğimiz gün Metropol İstanbul’da objektiflere yakalandı. Dubai tatili dönüşünde soluğu alışveriş turunda alan genç model, basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet etti.
16.03.2024 Cadde
CHP'nin İstanbul anketinin şifresi! İmamoğlu'na Kılıçdaroğlu tarifesi
CHP'nin İstanbul anketinin şifresi! İmamoğlu'na Kılıçdaroğlu tarifesi Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki anket sonuçları ile yerel seçimler için yapılan anket sonuçlarını karşılaştırdı. Selvi, 2 kamuoyu araştırmasına dikkat çekerek, " Yine anketler üzerinden algı operasyonuna girişmişler." ifadelerini kullandı.
12.03.2024 Gündem
8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde karanfil dağıttılar!
8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde karanfil dağıttılar! 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Ataşehir Kaymakamı Bekir Dınkırcı ve duayen teknik direktör Yılmaz Vural çalışan kadınlara karanfil dağıttı.
9.03.2024 Cadde
Hamza Dağ: İzmir'in yeni organize sanayi bölgelerine ihtiyacı var
Hamza Dağ: İzmir'in yeni organize sanayi bölgelerine ihtiyacı var AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, Ege Bölgesi Sanayi Odası'nı (EBSO) ziyaretinde yaptığı konuşmada, İzmir'in yeni organize sanayi bölgelerine ihtiyacı olduğunu belirtip, "Bunun için iyi çalışmamız, yoğunlaşmamız gerekiyor. İzmir'in dezavantajlarından birisi genişleme alanının fazla olmaması. Yeşile dokunmadan nasıl yeni alanlar oluşturabiliriz, üzerinde çalışmamız gerekiyor" dedi.
21.02.2024 Ekonomi
‘Keşke böyle kalsalar’
‘Keşke böyle kalsalar’ Alişan ve eşi Buse Varol, Metropol İstanbul’da görüntülendi.
19.02.2024 Cadde
Murat Kurum duyurdu: 5 bin 833 TL'den başlayan taksitle kentsel dönüşüm
Murat Kurum duyurdu: 5 bin 833 TL'den başlayan taksitle kentsel dönüşüm 'Risksiz İstanbul' sloganıyla düzenlenen toplantıda konuşan Murat Kurum, kentsel dönüşümde atılacak adımları tek tek sıraladı.
15.02.2024 Haberler
Murat Kurum duyurdu: 5 bin 833 TL'den başlayan taksitle kentsel dönüşüm
Murat Kurum duyurdu: 5 bin 833 TL'den başlayan taksitle kentsel dönüşüm 'Risksiz İstanbul' sloganıyla düzenlenen toplantıda konuşan Murat Kurum, kentsel dönüşümde atılacak adımları tek tek sıraladı.
15.02.2024 Gündem
Çocuklarla eğlendi
Çocuklarla eğlendi Pelin Akil, geçtiğimiz gün ikiz kızları Lina ve Alin ile Metropol İstanbul’da objektiflere takıldı.
12.02.2024 Cadde
Hayvanları tanımak için daha vakit var!
Hayvanları tanımak için daha vakit var! Dünyanın en kapsamlı hayvan anatomi sergisi olarak bilinen “Gerçek Hayvanların Anatomi Sergisi”ni 100 bin kişi ziyaret etti.
9.02.2024 Kültür Sanat
Taksilerde kurşun geçirmez kabin dönemi: Çok talep alıyoruz
Taksilerde kurşun geçirmez kabin dönemi: Çok talep alıyoruz Taksici Oğuz Erge'nin soğukta üşümesin diye aracına aldığı Delil Aysal tarafından öldürülmesinin ardından taksi şoförleri, araçlara kurşun geçirmez kabin zorunluluğu getirilmesini istiyor.
8.02.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Metropol ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.