Milli basketbolcu Bahar Çağlar Ökten: "Sezon herkes için zordu"
Milli basketbolcu Bahar Çağlar Ökten: "Sezon herkes için zordu" Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde bu sezon BOTAŞ forması giyen milli oyuncu Bahar Çağlar Ökten, zor bir sezonu geride bıraktıklarını söyledi.
7.05.2021 Milli Takım
Milli basketbolculardan koronavirüs için 'temizlik' ve 'evde kal' açıklaması
Milli basketbolculardan koronavirüs için 'temizlik' ve 'evde kal' açıklaması Dünyayı saran koronavirüs tehdidine karşı Türkiye A Milli Erkek Basketbol Takımı oyuncuları Birkan Batuk ve Kartal Özmızrak ile Türkiye A Milli Kadın Basketbol Takımı forması giyen Cansu Köksal ve Bahar Çağlar, Demirören Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulundu.
1.07.2020 Milli Takım
Milli basketbolcular sağlık kontrolünden geçti
Milli basketbolcular sağlık kontrolünden geçti 2019 FIBA Dünya Kupası'nda mücadele edecek A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın aday kadrosunda bulunan 18 oyuncu, sağlık kontrolünden geçti.
1.07.2020 Milli Takım
Yiğit Arslan: Tekrar madalya alabilecek bir takım olmak istiyoruz
Yiğit Arslan: Tekrar madalya alabilecek bir takım olmak istiyoruz Çin'in ev sahipliğinde organize edilecek FIBA Dünya Kupası'na katılmayı garantileyen A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın oyuncularından Yiğit Arslan, elemelerde iki maçları kaldığını hatırlatarak, "Çin'de yer alacağımız için sevinçliyiz. Türk Milli Takımı'nın olduğu her yerde hedef yukarılardır." dedi.
1.07.2020 Milli Takım