Bahçeye giren yılanı itfaiye ekipleri yakaladı
Bahçeye giren yılanı itfaiye ekipleri yakaladı Bursa’da, mobilyacının bahçesine giren yaklaşık 2,5 metre uzunluğundaki yılan, itfaiye ekiplerince yakalanıp, doğaya bırakıldı.
9.07.2020 Haberler
Bursa’da mobilyacının bahçesine giren yılanı itfaiyeciler yakaladı!
Bursa’da mobilyacının bahçesine giren yılanı itfaiyeciler yakaladı! Bursa’da, mobilyacının bahçesine giren yaklaşık 2,5 metre uzunluğundaki yılan, itfaiye ekiplerince yakalanıp, doğaya bırakıldı.
9.07.2020 Gündem
200 kilometre takip edip kurşun yağdırdılar!
200 kilometre takip edip kurşun yağdırdılar! Bursa'nın İnegöl ilçesine ahşap malzeme getiren keresteci Erol Şapkalı'yı (42), Balıkesir'den itibaren takip ederek silahla ve bıçakla yaralayan Arif E. (40) ile kardeşi Ersin E. (32), jandarma tarafından yakaladı. Balıkesir'e kaçmak isteyen ve Bursa-Balıkesir yolunda yakalanarak, gözaltına alınan kardeşler, jandarma karakoluna getirildi.
9.09.2019 Gündem
350 lira için biri mezara biri cezaevine girdi
350 lira için biri mezara biri cezaevine girdi Adana’da bir kişi, kendisinden tehditle 350 TL isteyen şahsı vurarak öldürdüğü iddiası ile tutuklandı.
22.12.2018 Gündem
Tarihi evlerden mobilya yaptı, 40 ülkeye  sattı
Tarihi evlerden mobilya yaptı, 40 ülkeye  sattı Mobilyacı Ahmet Güleç, Kastamonu'nun  tarihi ahşap evlerinden edindiği malzemelerle ürettiği "doğal mobilyaları" ABD,  Çin, İngiltere ve Güney Kore'nin de aralarında bulunduğu 40 ülkeye ihraç ediyor.
5.12.2017 Ekonomi
Tarihi evlerden mobilya yaptı, 40 ülkeye  sattı
Tarihi evlerden mobilya yaptı, 40 ülkeye  sattı Mobilyacı Ahmet Güleç, Kastamonu'nun  tarihi ahşap evlerinden edindiği malzemelerle ürettiği "doğal mobilyaları" ABD,  Çin, İngiltere ve Güney Kore'nin de aralarında bulunduğu 40 ülkeye ihraç ediyor.
5.12.2017 Ekonomi
Korkunç cinayet kamerada! (+18)
Korkunç cinayet kamerada! (+18) Bursa'da bir müteahhit ile mobilyacı arasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan çatışma cinayetle bitti. Kentin en işlek meydanlarından Tophane Meydanı'ndaki cinayet anı ise bir amatör tarafından görüntülendi. İnegöl'de mobilya fabrikası açmaya hazırlanan Gıyasettin Serbest, fabrikanın yapım işini bir müteahhite verdi. İddiaya göre, Tacettin Başoral isimli müteahhit işi yarıda bıraktı. Gıyasettin Serbest konuyu konuşmak için oğlu Erkan Serbest'i de yanına alarak Başoral ile konuşmak için Tophane Meydanı'na geldi. İki taraf da konuşmaya yakınları ve silahla geldiler. Buradaki konuşma esnasında tartışma çıkınca Erkan Serbest, Tacettin Başoral'ı kasığından silahla yaraladı. Buna cevap veren karşı Başoral Erkan Serbest'i başından silahla ağır yaraladı. Peşpeşe silah sesleri üzerine çevredekiler büyük şok yaşadılar. Tacettin Başoral, yaralı olarak yerde yatarken kanamayı durdurmak için kendisine müdahale etmeye çalışıldı. Ancak bu esnada; çatışmada oğlu ağır yaralanan Gıyasettin Serbest silahla yanına yaklaşıp başına bir kez ateş etti. Başoral orada hayatını kaybetti. O anlar ise bir amatör tarafından saniye saniye görüntülendi. Gıyasettin Serbest, öldürdüğü Tacettin Başoral'a yardım eden bir kişiye de ateş etti ancak silah tutukluk yaptığı için o kişi kurtuldu. Polis ise olaydan sonra oğlunun durumu için hastaneye giden mobilyacı Gıyasettin Serbest'i gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
11.09.2019 Haberler

Benzer Haber Etiketleri