Moto

Moto

Son dakika moto haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan moto gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan moto haber sayfamızda...

Moto

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 810 moto haberi bulunmuştur.
Alkollü kadın sürücü dehşet saçtı! Çarptığı motokuryeyi ölüme terk etti
Alkollü kadın sürücü dehşet saçtı! Çarptığı motokuryeyi ölüme terk etti Denizli'de alkollü olduğu ve hatalı sollama yaptığı iddia edilen kadın sürücünün çarpıp ölüme terk ettiği motokurye kurtarılamadı. Kadın sürücü ise yakalanarak ifade işlemleri için karakola götürüldü.
29.03.2024 Gündem
Ekrem İmamoğlu, Gaziosmanpaşa'da halk buluşmasında konuştu! 'Milletimiz iradesini gösterecek'
Ekrem İmamoğlu, Gaziosmanpaşa'da halk buluşmasında konuştu! 'Milletimiz iradesini gösterecek' İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Gaziosmanpaşa'da düzenlenen halk buluşmasına katıldı. İmamoğlu, “Seçimi niye seviyorum biliyor musunuz? Seçimde herkes eşitleniyor." dedi.
27.03.2024 Gündem
Red Bull sporcuları hafta sonu İspanya'da piste çıkıyor
Red Bull sporcuları hafta sonu İspanya'da piste çıkıyor Dünya Superbike Şampiyonası’nda şampiyonluğun en büyük adaylarından Toprak Razgatlıoğlu ve Dünya Supersport Şampiyonası’ndaki temsilcilerimiz Bahattin Sofuoğlu ve Can Öncü ise hafta sonu İspanya, Katalunya Pisti’nde mücadele edecek. Heyecanla beklenen yarışlar Red Bull TV ekranlarında yayınlanacak. Moto2 klasmanında ülkemizi temsil eden Red Bull sporcusu Deniz Öncü ise pazar günü Portekiz Portimao Pisti’nde boy gösterecek.
20.03.2024 Motor Sporları
Deniz Öncü Moto2 Dünya Şampiyonası'nda Sezonu Katar’da Açıyor
Deniz Öncü Moto2 Dünya Şampiyonası'nda Sezonu Katar’da Açıyor Dünyanın en önemli motorsporları organizasyonlarından Moto2 Dünya Şampiyonası heyecanı başlıyor. Red Bull sporcusu Deniz Öncü’nün bu yıldan itibaren boy göstereceği şampiyonanın ilk yarışı 10 Mart Pazar günü Katar’daki Lusail Uluslararası Pisti’nde gerçekleşecek.
8.03.2024 Motor Sporları
İstanbul'a yeni metro hattı! Murat Kurum ilçe ilçe açıkladı
İstanbul'a yeni metro hattı! Murat Kurum ilçe ilçe açıkladı AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul'a yeni metro hattı projesinin ayrıntılarını paylaşırken metrobüs hattının uzatılacağını belirtti.
27.02.2024 Haberler
İstanbul'a yeni metro hattı! Murat Kurum ilçe ilçe açıkladı
İstanbul'a yeni metro hattı! Murat Kurum ilçe ilçe açıkladı AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul'a yeni metro hattı projesinin ayrıntılarını paylaşırken metrobüs hattının uzatılacağını belirtti.
28.02.2024 Gündem
Dakar 2024 rallisi nefes kesti
Dakar 2024 rallisi nefes kesti Bu yıl 46’ncısı düzenlenen Dakar Rallisi, Suudi Arabistan’da kıran kırana mücadeleye sahne oldu. Dünya’nın en zor motor sporları müsabakası olarak kabul edilen Dakar’da 425 farklı araç, yaklaşık 8 bin kilometre boyunca zorlu yol ve hava şartlarıyla mücadele etti.
24.01.2024 Motor Sporları
Toprak Razgatlıoğlu'nun hedefi dünya şampiyonluğu!
Toprak Razgatlıoğlu'nun hedefi dünya şampiyonluğu! Yamaha ile 4 yıllık birlikteliğini noktalayarak BMW’ye transfer olan Red Bull sporcusu Toprak Razgatlıoğlu, Berlin’deki lansmanda Milliyet’e özel açıklamalarda bulundu, "BMW’yi ilk kez dünya şampiyonu yapmayı bir görev olarak hissediyorum. Dünya şampiyonu olmadan bu markayı bırakmayacağım" diye konuştu.
21.01.2024 Motor Sporları
MOTOKURYE DÜZENLEMESİ 2023: Motorlu kurye olmak için gerekenler neler? Motokurye olma şartları...
MOTOKURYE DÜZENLEMESİ 2023: Motorlu kurye olmak için gerekenler neler? Motokurye olma şartları... Motokuryeler için yeni düzenleme yolda! Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, kuryelerle ilgili hazırlanan yönetmenlik değişikliği taslağının hazırlandığını belirtti. Motokuryelik için kullanılacak aracın yaşı gözetilecek ve ürün için taşıma süresi taahhüdü kaldırılacak. Peki, motokurye düzenlemesinde neler var, ne zaman çıkacak?
12.12.2023 Bilgi Rehberi
Pendik'te motor kuryeden servis sürücüsüne 'Polat Alemdar' tepkisi
Pendik'te motor kuryeden servis sürücüsüne 'Polat Alemdar' tepkisi Pendik'te cadde üzerinde seyir halinde olan moto kurye, yolun karşısına geçmeye çalışan yayaya çarpmaktan son anda kurtuldu. Olay yerinde bulunan ve moto kuryeye tepki gösteren servis minibüsü şoförü ile moto kurye arasında sözlü tartışma çıktı. Moto kurye tartıştığı sürücüye 'Polat Alemdar olmuşsunuz' diyerek tepki gösterdi. Yaşanan o anlar kask kamerasına yansıdı.
28.11.2023 Haberler
Göçmen kaçakçılarına operasyon! 4'ü polis 15 gözaltı
Göçmen kaçakçılarına operasyon! 4'ü polis 15 gözaltı İstanbul'da göçmen kaçakçılığı yapanlara yönelik yapılan 2 farklı operasyonda 15 kişi gözaltına alınırken, kaçak göçmenlere usulsüz işlemlerle ikamet izni almalarını sağladıkları ve suça karışan bazı yabancıların parmak izi kayıtları silindikleri iddia edildi.
11.11.2023 Gündem
Beykoz'da İETT otobüsü alev alev yandı
Beykoz'da İETT otobüsü alev alev yandı Beykoz'da İETT otobüsünün motor kısmında yangı çıktı. Otobüsün moto bölümündeki yangın vatandaşların müdahelesi ve itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. 
25.10.2023 Gündem
Deniz Öncü Avustralya’da zirvede
Deniz Öncü Avustralya’da zirvede Red Bull sporcusu Deniz Öncü, 2023 Moto3 Dünya Şampiyonası’nın 16. ayağı olan Avustralya Grand Prix’sini podyumun ilk sırasında tamamladı. Yarışa yedinci sıradan başlayan Öncü, yoğun yağmur ve rüzgar altındaki mücadelede muhteşem bir mücadeleyle son turda rakibi Ayumu Sasaki’yi geçip etabı galibiyetle tamamladı.
22.10.2023 Motor Sporlari
Deniz Öncü, Endonezya'da podyumu hedefliyor
Deniz Öncü, Endonezya'da podyumu hedefliyor Moto3 klasmanında ülkemizi temsil eden Red Bull sporcusu Deniz Öncü 15 Ekim Pazar günü, Endonezya, Mandalika pistinde sezonun 15. yarışına çıkacak. Öncü’nün podyum mücadelesi vereceği yarış Türkiye saatiyle 07.00’de gerçekleşecek.
12.10.2023 Motor Sporları
‘Tehlikeli meslek grubunda olalım’
‘Tehlikeli meslek grubunda olalım’ Yaz, kış demeden yolları arşınlayan 1 milyonu aşkın motokurye, yaptıkları işin tehlikeli meslek grubunda yer almasını istiyor. Motosikletli Kuryeler Derneği Başkanı Yeşildağ, “Tehlikeli meslek sınıfında yer aldığımız zaman daha erken emeklilik hakkı kazanacağız” diyor.
12.10.2023 Gündem
Başına buyruk tatil!
Başına buyruk tatil! Pandemide popüler hale gelen deprem sonrası büyük ilgi gören karavanlar doğal yaşam ve ekonomik tatil meraklılarının gözdesi. İstanbul’da kapılarını açan fuarda basitten lükse her keseye göre karavanlar sergileniyor.
14.09.2023 Ekonomi
Çanakkale’de yangın 1500 hektarda sıkıştırıldı: 30 yıllık elektrik direği ormanı yaktı
Çanakkale’de yangın 1500 hektarda sıkıştırıldı: 30 yıllık elektrik direği ormanı yaktı Çanakkale’de Damyeri köyünde başlayan, 1500 hektarlık alana yayılan yangında alevlerin etrafı çevrildi. Damyeri köyü sakini ve ilk ihbarı yapan kişi Ali Güçlü, Milliyet’e elektrik direğindeki kablolardan düşen kıvılcımların otları tutuşturmasıyla yangının çıktığını söyledi.
24.08.2023 Gündem
KNN54 Riders Belgeseli izleyicilerle buluşuyor
KNN54 Riders Belgeseli izleyicilerle buluşuyor Türkiye’nin en başarılı 4 motor sporları sporcusunun hikayesine odaklanan KNN54 Riders belgeseli, yarın izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.
2.05.2023 Motor Sporları
Bakan Kurum duyurdu: İstanbul'da motokuryelere müjde
Bakan Kurum duyurdu: İstanbul'da motokuryelere müjde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “Moto kurye kardeşlerimizin trafikteki can güvenliğini koruma, dinlenmeleri adına yolların kenarında oluşturacağımız ceplerde moto kurye kardeşlerimiz durabilecek, dinlenebilecek, ihtiyaçları varsa o ihtiyaçları giderebilecekler" dedi.
20.04.2023 Ekonomi
Bakan Kurum Tuzla’da gençlerle buluştu
Bakan Kurum Tuzla’da gençlerle buluştu Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum Tuzla’da “Gençler ile Sahur Programı” kapsamında gençlerle bir araya geldi.
20.04.2023 Gündem
Taksi ve motorlarla özel kokain servisi
Taksi ve motorlarla özel kokain servisi İstanbul’da internet üzerinden üye oldukları bir sosyal paylaşım programı üzerinden, şifreli yazışıp evlere uyuşturucu servisi yapan çoğunluğu moto kurye ve taksiciden oluşan 161 kişi yakalanıp, gözaltına alındı. Şüphelilerin müşterilerle görüşmelerde kokaini “line” olarak kodlayıp adrese teslim çalıştığı belirlendi. Şebekenin kullandığı 60 taksi ile 35 motora el koyuldu.
15.03.2023 Gündem
Can Öncü, Supersport kariyerinin ilk zaferine ulaştı
Can Öncü, Supersport kariyerinin ilk zaferine ulaştı Endonezya’da düzenlenen Dünya Supersport Şampiyonası’nın ikinci ayağında tüm turları lider geçen Can Öncü, kariyerinin 65. yarışında ilk galibiyetini elde ederek büyük bir zafere imza attı.
4.03.2023 Motor Sporlari
Moto kuryeler depremzedeler için gönüllü olarak hizmet veriyor
Moto kuryeler depremzedeler için gönüllü olarak hizmet veriyor Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilde büyük bir yıkım oluşturan depremlerin yaraları el birliği ile sarılıyor. Türkiye genelinde toplanan yardımlar afet bölgesindeki depremzedelere moto kurye desteği ile dağıtılıyor.
21.02.2023 Gündem
En ‘havalı’ Moto Guzzi Türkiye’de
En ‘havalı’ Moto Guzzi Türkiye’de Dünyanın önemli motosiklet üreticilerinden İtalyan Moto Guzzi’nin yeni model serisi V100 Mandello, 409 bin 900 TL’den başlayan lansmana özel fiyatlarla Türkiye’de satışa çıktı.
6.02.2023 Otomobil
2022’de 58 moto kurye kazada hayatını kaybetti
2022’de 58 moto kurye kazada hayatını kaybetti Kurye Hakları Derneği, pandeminin başından bu yana talebin arttığı moto kurye çalışanlarının 2022’deki durumunu raporlaştırdı.
15.01.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Moto ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.