Mucize Doktor

Mucize Doktor

Son dakika mucize doktor haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan mucize doktor gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan mucize doktor haber sayfamızda...

Mucize Doktor

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 760 mucize doktor haberi bulunmuştur.
Rol arkadaşıyla kol kola görüntülenmişti! Hayal Köseoğlu'dan Burak Sevinç açıklaması
Rol arkadaşıyla kol kola görüntülenmişti! Hayal Köseoğlu'dan Burak Sevinç açıklaması Hayal Köseoğlu, aynı dizide kamera karşısına geçtiği Burak Sevinç'le hakkında çıkan haberler hakkında konuştu. Ünlü oyuncu, "Dizi aşkı gerçek mi oldu?" sorusunu cevapladı.
18.04.2024 Cadde
Seda Bakan: Devir ekonomi devri!
Seda Bakan: Devir ekonomi devri! Ali Erel ile mutlu bir evlilik sürdüren iki çocuk annesi Seda Bakan, önceki akşam ‘Büyük Aşıkların Sonuncusu’ oyununun galasına katıldı. Muhabirlerle bir araya gelen ünlü isim, alışveriş alışkanlıklarından bahsetti.
3.04.2024 Cadde
Yasemin-İzzet Özilhan çifti ayrılıyor mu? Uludağ'ı sallayan 'karavan' dedikodusu!
Yasemin-İzzet Özilhan çifti ayrılıyor mu? Uludağ'ı sallayan 'karavan' dedikodusu! 'Doktorlar' dizisinde hayat verdiği 'Ela' karakteriyle hafızalara kazınan ve şimdilerde Instagram paylaşımlarıyla adından söz ettiren sosyetik güzel Yasemin Özilhan, 13 yıl önce iş insanı İzzet Özilhan ile nikah masasına oturmuştu. Geçtiğimiz sene ayrılacakları yönündeki iddialarla konuşulan ünlü çift, hafta sonu kızlarıyla birlikte Uludağ'a tatile gitti. İkilinin tatiliyle ilgili ilginç bir detay ise kısa sürede magazin gündemine oturdu.
28.02.2024 Cadde
Oyuncu Murat Aygen'in hayatı film oluyor!
Oyuncu Murat Aygen'in hayatı film oluyor! 'Medcezir', 'Bodrum Masalı', 'İstanbull Gelin', 'Mucize Doktor' ve 'Yasak Elma' gibi yapımlarda rol alan Murat Aygen, önceki gün Vadistanbul’da objektiflere yansıdı.
28.02.2024 Cadde
Murat Aygen: En büyük hayalim aile olmaktı!
Murat Aygen: En büyük hayalim aile olmaktı! 'Medcezir', 'Bodrum Masalı', 'İstanbull Gelin', 'Mucize Doktor' ve 'Yasak Elma' gibi yapımlarda rol alan Murat Aygen, Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme Kulübü'nün düzenlediği söyleşi etkinliğinde öğrencilerin sorularını cevapladı.
23.02.2024 Cadde
Yasemin Özilhan ekranlara geri mi dönüyor? 'Eşim her zaman beni destekler'
Yasemin Özilhan ekranlara geri mi dönüyor? 'Eşim her zaman beni destekler' 'Doktorlar' dizisinde hayat verdiği 'Ela' karakteriyle hafızalara kazınan ve şimdilerde Instagram paylaşımlarıyla adından söz ettiren Yasemin Özilhan'ın setlere geri döneceği öne sürülmüştü. Önceki gün Bebeköy'de görüntülenen Özilhan, konuyla ilgili açıklama yaptı.
22.02.2024 Cadde
SENDEN ÖNCE MERVE KİMDİR? Senden Önce dizisinin Merve'si Sinem Ünsal kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi?
SENDEN ÖNCE MERVE KİMDİR? Senden Önce dizisinin Merve'si Sinem Ünsal kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi? Kanal D ekranlarında yeni bir dizi olan Senden Önce, bu akşam izleyenlerle bu akşam buluşuyor. Dizinin konusu dikkat çekerken oyuncu kadrosu da oldukça güçlü isimlerden oluşuyor. Dizide Merve karakterini canlandıran Sinem Ünsal merak dilenler arasında yerini aldı. Yetimhanede büyümüş bir kız olan Merve kendisini hiç kimsenin hiçbir şeyi olarak tanımlıyor. Peki, Senden Önce'nin Merve'si kimdir? Senden Önce dizisinin Merve'si Sinem Ünsal kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi?
13.02.2024 Bilgi Rehberi
Seda Bakan: Küçük kızım çok yaramaz, düz duvara tırmanıyor!
Seda Bakan: Küçük kızım çok yaramaz, düz duvara tırmanıyor! Müzisyen eşi Ali Erel ile 10 yıldır mutlu bir evliliği olan, iki çocuk annesi Seda Bakan, önceki gün Etiler'de bir mekandan çıkarken görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerle konuşan ünlü isim, küçük kızı Ela'dan dert yandı.
1.02.2024 Cadde
Yasemin Özilhan ev hallerini paylaştı! Kombini dikkat çekti
Yasemin Özilhan ev hallerini paylaştı! Kombini dikkat çekti 'Doktorlar' dizisinde hayat verdiği 'Ela' karakteriyle hafızalara kazınan ve şimdilerde Instagram paylaşımlarıyla adından söz ettiren Yasemin Özilhan'ın setlere geri döneceği öğrenilmişti. Ünlü oyuncu şimdi de sosyal medya hesabından ev hallerini paylaştı.
9.01.2024 Cadde
Yasemin Özilhan: Uyum varsa aşk gerçektir, yoksa işkencedir!
Yasemin Özilhan: Uyum varsa aşk gerçektir, yoksa işkencedir! 'Doktorlar' dizinde 'Ela' karakteri ile tanınan Yasemin Özilhan, bir dergiye röportaj verdi. İş insanı İzzet Özilhan ile mutlu bir evliliği ve iki kızı olan sosyetik güzel, samimi açıklamalarda bulundu.
14.09.2023 Cadde
Hayal Köseoğlu: İntikam için 5 ayda 36 kilo verdim
Hayal Köseoğlu: İntikam için 5 ayda 36 kilo verdim 'Aşk-ı Memnu' dizisinde Pelin karakteriyle hafızalara kazınan Hayal Köseoğlu, katıldığı bir YouTube programında samimi açıklamalarda bulundu. Hayal Köseoğlu yaşadığı aşk hikayesini ilk kez anlattı ve şaşırtan itirafta bulundu.
1.09.2023 Cadde
Yasemin Özilhan'ın Bodrum keyfi! Özel üretim ATV'siyle evine döndü
Yasemin Özilhan'ın Bodrum keyfi! Özel üretim ATV'siyle evine döndü 'Doktorlar' dizinde 'Ela' karakteri ile tanınan Yasemin Özilhan, önceki gün Bodrum'daydı. Akşam saatlerinde arkadaşıyla su sporlarının yolunu tutan Özilhan, daha sonra özel üretim ATV’sinin direksiyonuna geçerek evinin yolunu tuttu. 
25.08.2023 Cadde
Hayal Köseoğlu: 'Dismorfik Bozukluğu' ve 'Bulimia Nervoza' ile mücadele ettim
Hayal Köseoğlu: 'Dismorfik Bozukluğu' ve 'Bulimia Nervoza' ile mücadele ettim Bir döneme damga vuran 'Aşk-ı Memnu' dizisinde canlandırdığı 'Pelin' karakteriyle hafızalara kazınan Hayal Köseoğlu, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Köseoğlu, son olarak itirafıyla dikkat çekti. Ödül gecesine kendi tasarladığı elbiseyle çıkan oyuncu, kıyafetinin üzerine yazdığı yazıya da açıklık getirdi.
15.06.2023 Cadde
Beren Gökyıldız'ın son hali gündem oldu! Mezuniyet pozlarına yorum yağdı
Beren Gökyıldız'ın son hali gündem oldu! Mezuniyet pozlarına yorum yağdı Henüz dört yaşındayken 'Kocamın Ailesi' adlı diziyle oyunculuğa ilk adımı atan, bir dönemin çocuk yıldızı Beren Gökyıldız'ın sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımlar gündem oldu. Bir süredir ekranlardan uzakta olan 14 yaşındaki Gökyıldız'ın mezuniyet karelerine beğeni yağdı.
7.06.2023 Cadde
Hayal Köseoğlu yaz sezonunu açtı
Hayal Köseoğlu yaz sezonunu açtı Bir döneme damga vuran 'Aşk-ı Memnu' dizisinde canlandırdığı 'Pelin' karakteriyle hafızalara kazınan Hayal Köseoğlu, yaz mevsiminin başlamasına sayılı günler kala tatil sezonunu açtı. 30 yaşındaki oyuncu denize girerken çekilen bir fotoğraf karesini takipçileriyle paylaştı.
15.05.2023 Cadde
Seda Bakan'dan kızlarıyla 'Anneler Günü' paylaşımı
Seda Bakan'dan kızlarıyla 'Anneler Günü' paylaşımı 2014 yılında nikah masasına oturduğu Ali Erel ile mutlu bir evlilik sürdüren Seda Bakan, Anneler Günü'nü sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla kutladı. Ünlü oyuncunun kızları Leyla ve Ela ile olan karelerine beğeni yağdı.
13.05.2023 Cadde
Hayal Köseoğlu imaj değiştirdi
Hayal Köseoğlu imaj değiştirdi Hayal Köseoğlu, bir döneme damga vuran Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı Pelin karakteriyle hafızalara kazınmıştı. Ardından Muhteşem Yüzyıl ve Mucize Doktor dizileriyle yıldızı parlayan güzel oyuncu Hayal Köseoğlu, sarı saçlarını turuncu renge boyattı.
20.12.2022 Cadde
Yasemin Özilhan'a Kerem Bürsin-Hande Erçel sorusu!
Yasemin Özilhan'a Kerem Bürsin-Hande Erçel sorusu! 'Doktorlar' dizinde 'Ela' karakteri ile tanınan Yasemin Özilhan, önceki gün Etiler'deydi. Sosyetik güzel, yakın arkadaşı Kerem Bürsin'in, Hande Erçel'den ayrıldıktan sonra eski sevgilisini Instagram'dan takipten çıkması konusunu geçiştirmeye çalıştı. Özilhan, basın mensuplarının konu hakkında ısrarlı soruları üzerine hande Erçel hakkında açıklama yaptı.
24.11.2022 Cadde
Dersimiz: Aşk-ı Memnu
Dersimiz: Aşk-ı Memnu Dünyada izlenme rekorları kıran yerli yapım diziler, Türkçeye ilgiyi artırdı. Özellikle Latin Amerika’da dizi replikleri oldukça merak ediliyor. Bu nedenle Arjantin’de, özel bir müfredatla Türkçe 101 dersi verilmeye başlandı.
23.10.2022 Kültür Sanat
Sinem Ünsal'dan Halit Özgür Sarı'ya: Bir yaşına daha girdin!
Sinem Ünsal'dan Halit Özgür Sarı'ya: Bir yaşına daha girdin! 'Gizli Saklı' dizisinde başrolleri paylaşan Sinem Ünsal ile Halit Özgür Sarı'nın arkadaşlıkları zamanla aşka dönüşmüştü. İlişkilerini ilân eden ünlü çift, dizi final yaptıktan sonra soluğu tatilde almıştı. İkili, tatil dönüşü İstanbul'da ilk kez el ele görüntülenmişti. Mutlu birliktelikleri devam eden çiftten Halit Özgür Sarı, bugün 29 yaşına bastı. Ünsal da sevgilisinin doğum gününü sosyal medya hesabından yayınladığı fotoğraf ile kutladı. İşte detaylar...
4.10.2022 Cadde
İkinci kez anne olan Seda Bakan kızlarını paylaştı
İkinci kez anne olan Seda Bakan kızlarını paylaştı Son olarak dijital platformda yayınlanan 'Zeytin Ağacı' dizisinde 'Leyla' karakterine hayat veren Seda Bakan, geçtiğimiz haftalarda ikinci kez anne olmanın mutluluğunu yaşamıştı. 'Ela' adını verdiği bebeğiyle ilgilenen 36 yaşındaki güzel oyuncu, son olarak kızlarının fotoğrafını takipçileriyle paylaştı. Çiçeği burnunda anne Bakan'ın paylaşımı büyük ilgi gördü.
19.09.2022 Cadde
Sinem Ünsal ile Halit Özgür Sarı ilk kez el ele!
Sinem Ünsal ile Halit Özgür Sarı ilk kez el ele! Fox TV'de yaz dizisi olarak başlayan 'Gizli Saklı' dizisinde barolleri paylaşan Sinem Ünsal ile Halit Özgür Sarı'nın arkadaşlıkları zamanla aşka dönüşmüştü. İlişkilerini geçtiğimiz haftalarda ilan eden çift, dizi final yaptıktan sonra soluğu tatilde almıştı. Yorgunluk atıp İstanbul'a dönen 29 yaşındaki Ünsal ile kendisinden bir yaş küçük sevgilisi Sarı, önceki gün ilk defa el ele kameralara yakalandı. Oyuncu ikilinin utangaç tavırları dikkatlerden kaçmadı.
24.08.2022 Cadde
Yasemin Özilhan'dan ayrılık iddialarına fotoğraflı yanıt!
Yasemin Özilhan'dan ayrılık iddialarına fotoğraflı yanıt! 2006-2011 yılları arasında ekranlara gelen 'Doktorlar' dizisinde hayat verdiği 'Ela Altındağ' karakteriyle şöhreti yakalayan Yasemin Özilhan, 2001'de iş insanı İzzet Özilhan ile dünyaevine girmiş, ardından da oyunculuğu bırakmıştı. Geçtiğimiz haftalarda iki çocuk annesi sosyetik güzelin evliliğinde kara bulutlar dolaştığı iddia edilmişti. Yasemin Özilhan'ın eşiyle olan fotoğraflarını silmesi ve İzzet Özilhan'ın da Instagram hesabını kapatması kafaları karıştırmıştı. Ayrılık haberleri sonrası sessizliğini koruyan eski oyuncu, son paylaşımıyla iddialara adeta yanıt verdi. İşte detaylar...
16.08.2022 Cadde
Hayal Köseoğlu'ndan bikinili paylaşım: İyi poz, iyi ışık
Hayal Köseoğlu'ndan bikinili paylaşım: İyi poz, iyi ışık Başrolünde Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu gibi isimlerin yer aldığı Mahkum dizisinde Sasha rolüne hayat veren Hayal Köse, son zamanlarda sosyal medya pozlarıyla magazin gündeminde ön plana çıkıyor.
4.08.2022 Cadde
Özge Özder'den 'Sadakatsiz' itirafı! 'Hiç kimse bir şey anlamadı'
Özge Özder'den 'Sadakatsiz' itirafı! 'Hiç kimse bir şey anlamadı' Hülya Koçyiğit'in sunduğu, TRT 2 ekranlarında yayınlanan 'Film Gibi Hayatlar' programının bu haftaki konuğu, son olarak geçtiğimiz mayıs ayında Kanal D'de final yapan 'Sadakatsiz' dizisinde rol alan Özge Özder oldu. 2018 yılında müzisyen Sinan Güleryüz ile dünyaevine giren, Şubat 2021'de kızı Eva Luna'yı kucağına alan ünlü oyuncu, anne olduktan sonra hayatında birçok şeyin değiştiğini, anneliğin hayatına bir anlam kattığını vurguladı.
18.07.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Mucize Doktor ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.