Murat

Murat

Son dakika murat haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan murat gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan murat haber sayfamızda...

Murat

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 87.282 murat haberi bulunmuştur.
Askerler test etti: ‘Lego beton' uçaksavar mermisini durdurdu!
Askerler test etti: ‘Lego beton' uçaksavar mermisini durdurdu! Amasya’da Doç. Dr. Murat Gökçe ve kimya mühendisi eşi Sonnur Gökçe’nin geliştirdiği ‘modüler balistik lego beton’, askerler tarafından uçaksavar mermisiyle test edildi.
6.05.2024 Haberler
Çiftlik evinden cephanelik çıktı! Cezaevi firarisinden 'pes' dedirten savunma
Çiftlik evinden cephanelik çıktı! Cezaevi firarisinden 'pes' dedirten savunma Adana’da 21 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan cezaevi firarisi Sinan Ö., kuzeninin çalıştığı çiftlik evine düzenlenen operasyonda Seyhan Polisi tarafından yakalandı.
6.05.2024 Gündem
Askerler test etti: ‘Lego beton' uçaksavar mermisini durdurdu!
Askerler test etti: ‘Lego beton' uçaksavar mermisini durdurdu! Amasya’da Doç. Dr. Murat Gökçe ve kimya mühendisi eşi Sonnur Gökçe’nin geliştirdiği ‘modüler balistik lego beton’, askerler tarafından uçaksavar mermisiyle test edildi.
6.05.2024 Ekonomi
Galatasaray'dan Sivasspor'a karşı gövde gösterisi! Gol yağmuru
Galatasaray'dan Sivasspor'a karşı gövde gösterisi! Gol yağmuru Trendyol Süper Lig'in 35'inci haftasında Galatasaray, Sivasspor'u 6-1 mağlup etti. Sarı-kırmızılılar, Fenerbahçe'yle olan puan farkını maç fazlasıyla 7'ye yükseltti.
5.05.2024 Galatasaray
Başakşehir, Kasımpaşa'yı farklı mağlup etti
Başakşehir, Kasımpaşa'yı farklı mağlup etti Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında Başakşehir sahasında konuk ettiği Kasımpaşa'yı 4-1 mağlup etti.
5.05.2024 Basaksehir
Galatasaray-Sivasspor maçının heyecanını Misli’ye özel "Şampiyon Oran" ile yaşayın!
Galatasaray-Sivasspor maçının heyecanını Misli’ye özel "Şampiyon Oran" ile yaşayın! Doludizgin şampiyonluğa koşan Galatasaray, son haftalarından formda takımı Sivasspor'u Aslantepe'de konuk ederken siz de bu mücadelenin heyecanını Tek Maç, Canlı Bahis, Canlı Sohbet seçenekleriyle ve Misli’ye özel "Şampiyon Oran" ile yaşayabileceksiniz. Bu arada; Misli'den yeni üyelere 50 TL hediye!
5.05.2024 Galatasaray
“Gelen bakıcı gidiyor bu konuda çok yaralıyım”
“Gelen bakıcı gidiyor bu konuda çok yaralıyım” Merve Özbey, bir dönem vokalisti olduğu Bengü gibi iş insanıyla evlenen, hem çocuk hem kariyer yapan bir şarkıcı.
4.05.2024 Pazar
Göztepe, Eyüpspor deplasmanında farklı galip!
Göztepe, Eyüpspor deplasmanında farklı galip! Trendyol 1. Lig'in 33'üncü haftasında Göztepe, Eyüpspor'u deplasmanda 3-0 mağlup etti.
4.05.2024 1.Lig
Sinan Ateş cinayeti iddianamesinde detaylar ortaya çıktı
Sinan Ateş cinayeti iddianamesinde detaylar ortaya çıktı Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin 22 kişi hakkında hazırlanan iddianamenin detayları ortaya çıktı.
4.05.2024 Gündem
Çeşme Yarı Maratonu'nda büyük çekişme
Çeşme Yarı Maratonu'nda büyük çekişme Çeşme Belediyesi'nin ev sahipliğinde organize edilen ve bu sene ikincisi yapılan Çeşme Yarı Maratonu, 21K ve 10K’lık parkurlarda koşuldu.
4.05.2024 Diğer
Annesiyle düet yapacak
Annesiyle düet yapacak Oyuncu ve müzisyen Murat Balcı, Radyo D’de Fatih Uslu’nun sorularını yanıtladı.
4.05.2024 Cadde
Alanyaspor, Ankaragücü'nü 90+5'te yıktı!
Alanyaspor, Ankaragücü'nü 90+5'te yıktı! Trendyol Süper Lig'in 35'inci haftasında Ankaragücü ile Alanyaspor yenişemedi.
3.05.2024 Ankaragücü
Galatasaray'da başkan adayı olan Süheyl Batum yönetim listesini teslim etti
Galatasaray'da başkan adayı olan Süheyl Batum yönetim listesini teslim etti Galatasaray'da 25 Mayıs'ta yapılacak seçim öncesi Süheyl Batum başkanlığa adaylığını koydu. Batum yönetim kurulu listesini Divan Kurulu'na teslim etti.
3.05.2024 Galatasaray
'Kuver'e 'servis ücreti' eklendi; Tüketici Konfederasyonu uyardı! 'Ödemeyin'
'Kuver'e 'servis ücreti' eklendi; Tüketici Konfederasyonu uyardı! 'Ödemeyin' Bahşiş bırakılmadığı gerekçesiyle hesaba işlenen 'servis ücreti' işletmelerde yaygınlaşmaya başladı. Çok sayıda kişi kuver ücretine ek olarak adisyona eklenen servis ücretine tepkisini sosyal medyada paylaştı. Tüketici Konfederasyonu Hukuk Komisyonu Başkan Yardımcısı Mücahit Saraçlı, "Hesap pusulasının altına bu tür değişik isimlerde birçok ilaveler yapıyorlar. Yüzde 10, yüzde 15 hatta yüzde 20'ye varıyor. Çok sayıda şikayet var. Tüketici, müşteri bunu ödemesin.
3.05.2024 Gündem
Eski sevgilisinin kapısını kırıp uykusunda öldürdü! Kan donduran savunma
Eski sevgilisinin kapısını kırıp uykusunda öldürdü! Kan donduran savunma Bursa’da hakkında uzaklaştırma kararı olan eski sevgilisi Derya Pas’ı (36), kapısını kırarak girdiği evinde, uyurken 16 bıçak darbesiyle öldüren Güner Aydın (40), çıktığı ilk duruşmada kendisini, "Derya'yı öldürme niyetim yoktu. O bıçak darbelerini onu öldürmek için vurmadım" sözleriyle savundu.
3.05.2024 Gündem
Berrak Tüzünataç ile Murat Kazancıoğlu aşk mı yaşıyor?
Berrak Tüzünataç ile Murat Kazancıoğlu aşk mı yaşıyor? Her fırsatta aşk dolu pozlarını paylaşan 2018 Miss Turkey güzeli Şevval Şahin ile işletmeci Murat Kazancıoğlu, geçtiğimiz ekim ayında ilişkilerini noktalamıştı. Kazancıoğlu, önceki akşam Berrak Tüzünataç ile birlikte Arnavutköy'de görüntülendi. Tüzünataç, 'aşk' soruları üzerine açıklama yaptı.
3.05.2024 Cadde
Eski dostların arası bozulmuştu! Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in küslük nedeni ortaya çıktı
Eski dostların arası bozulmuştu! Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in küslük nedeni ortaya çıktı 2020'den beri ortak bir projeye imza atmayan Ahmet Kural ile Murat Cemcir'in küs oldukları ortaya çıkmıştı. Cemcir, eski dostunun Bodrum'da gerçekleşen düğününe bile katılmamıştı. Ünlü oyuncuların küslük nedeni sonunda ortaya çıktı.
2.05.2024 Cadde
İzmir'de ‘Survivor'ı yaşatan dev kavşak! Sürücüler buraya gelince strese giriyor
İzmir'de ‘Survivor'ı yaşatan dev kavşak! Sürücüler buraya gelince strese giriyor İzmir merkezde bulunan ve birçok ilçeye bağlantı noktasında olan Yeşildere Köprülü Kavşağı, güzergahı kullanan sürücülere adeta ‘Survivor'u yaşatıyor.
2.05.2024 Haberler
İzmir'de ‘Survivor'ı yaşatan dev kavşak! Sürücüler buraya gelince strese giriyor
İzmir'de ‘Survivor'ı yaşatan dev kavşak! Sürücüler buraya gelince strese giriyor İzmir merkezde bulunan ve birçok ilçeye bağlantı noktasında olan Yeşildere Köprülü Kavşağı, güzergahı kullanan sürücülere adeta ‘Survivor'u yaşatıyor.
2.05.2024 Gündem
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 CFO'su
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 CFO'su İş dünyasında yaşanan hızlı değişim ve dönüşüm, CFO'ları (Chief Financial Officer - Mali İşler Başkanı / Finans Direktörü) organizasyonların karar süreçlerinin merkezi figürleri haline getirdi...
2.05.2024 Milliyet Executive
Eski eş bıçakla dehşet saçtı: 2 ölü
Eski eş bıçakla dehşet saçtı: 2 ölü Çorum İskilip’te yaşayan Murat Cankal, 2 yıl önce boşandığı Emine ve eşi Fatih Sungurlu ile sokakta karşılaştı.
2.05.2024 Gündem
MSB'den acı haber! 1 askerimiz şehit oldu
MSB'den acı haber! 1 askerimiz şehit oldu Pençe Kilit Harekât Bölgesi'nde görevi esnasında yıldırım düşmesi sonucu Piyade Uzman Çavuş Sait Toktaş şehit oldu.
1.05.2024 Haberler
Survivor All Star'da adaya veda eden yarışmacı belli oldu! Olay yaratan ifşa ve 'Evlilik' itirafı!
Survivor All Star'da adaya veda eden yarışmacı belli oldu! Olay yaratan ifşa ve 'Evlilik' itirafı! Survivor All Star'da ilk eleme adayı Yasin Obuz, ikinci eleme adayı Batuhan Karacakaya, üçüncü eleme adayı Yunus Emre Özden, dördüncü ve son eleme adayı Sercan Yıldırım olmuştu. Adaya veda eden yarışmacı belli oldu. İşte detaylar...
2.05.2024 Cadde
MSB'den acı haber! 1 askerimiz şehit oldu
MSB'den acı haber! 1 askerimiz şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı Pençe-Kilit bölgesinde yıldırım düşmesi sonucu bir uzman çavuşun şehit olduğunu duyurdu.
1.05.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Murat ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.