Doktora getirdiği 'hediye' koli, polisi alarma geçirdi
Doktora getirdiği 'hediye' koli, polisi alarma geçirdi Antalya'da Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi önüne bırakılan koli, polisi alarma geçirdi. Şeritle çevrilen alana giren Mustafa Keskin, kolinin kendisine ait olduğunu, içinde sebze ve meye bulunduğunu ve bir doktora hediye getirdiğini söyledi.
17.11.2022 Gündem
Kim Milyoner Olmak İster'e görme engelli yarışmacı damga vurdu
Kim Milyoner Olmak İster'e görme engelli yarışmacı damga vurdu ATV ekranlarının çok sevilen yarışması 'Kim Milyoner Olmak İster'in dünkü bölümüne görme engelli yarışmacı damga vurdu. Köpeği ile stüdyoya gelen Mustafa Keskin adlı yarışmacı azmi ve başarısıyla takdir topladı.
17.05.2020 Televizyon
Kim Milyoner Olmak İster'de bir ilk! Yarışmaya damga vurdu
Kim Milyoner Olmak İster'de bir ilk! Yarışmaya damga vurdu ATV ekranlarının çok sevilen yarışması 'Kim Milyoner Olmak İster'in dünkü bölümüne görme engelli yarışmacı damga vurdu. Köpeği ile stüdyoya gelen Mustafa Keskin adlı yarışmacı azmi ve başarısıyla takdir topladı.
17.05.2020 Cadde
Karda naylonun içinde yatan adama sahip çıkıldı
Karda naylonun içinde yatan adama sahip çıkıldı Samsun’un Alaçam ilçesinde yaşanan insanlık dramı yürekleri dağladı. Dere kenarında karda naylon altında yatan 55 yaşındaki Mustafa Keskin’e Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar yardım elini uzattı. Alaçam ilçesinde Uluçay Irmağı kenarında karda üzerine naylon örterek yatan şahıs, buradan geçen bir vatandaş tarafından fark edilerek fotoğraflandı. Sosyal medyada paylaşılan fotoğrafı gören İsmail Akman isimli genç, durumu İlçe Emniyet Müdürlüğüne bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, Uluçay Irmağı kenarında yatan şahsın çöplerden kağıt toplayarak yaşam mücadelesi veren 55 yaşındaki Mustafa Keskin olduğunu belirledi. Kimsesiz olan Keskin’in kalacak yerinin bulunmadığı öğrenildi. Keskin, “Ayağıma tiken battı, yara oldu. Burada yatıyorum. Üşüdüğüm zaman gündüzleri kahveye gidiyorum. Kimsem yok” dedi.
11.09.2019 Yaşam