Muzaffer

Muzaffer

Son dakika Muzaffer haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Muzaffer gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Muzaffer haber sayfamızda...

Muzaffer

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 8.642 muzaffer haberi bulunmuştur.
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri Dünyanın en güzel duygularından bir tanesi de hiç şüphesiz anne ve baba olmak. Aileye yeni katılması beklenen üyenin yanında çiftleri isim heyecanı da sarar. Bebek isimleri ile ilgili uzun ve derin bir araştırma sürecine giren anne ve adayları çocuklarının isminin en güzel ve en anlamlı olmasını isterler. Hamilelik döneminde cinsiyetin belli olmasının ardından en çok üzerine düşülen konulardan bir tanesidir. Ömür boyu taşıyacakları ismin kulağa hoş gelmesini tercih eden aileler bebeklerinin isminin keşfedilmemiş, en zor ve nadir bulunan, değişik, duyulmamış, özel ve farklı olmasını isterler. Bunun dışında kız ve erkek bebeklerine verecekleri ismin unisex olmasını isteyen aileler de var. Ancak ismin güzelliği kadar anlamlarının da güzel olmasını önemserler. En güzel, duyulmamış, modern, değişik kız ve erkek bebekler için unisex isimler sözlüğü ve anlamları hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız “Bebek İsimleri 2024” içeriğimize bakabilirsiniz.
18.04.2024 Bebek
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den önemli açıklamar
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den önemli açıklamar Yerel seçim sonrası partisinin ilk grup toplantısında konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, '“Yerelde iktidar olduk” diyenler hayal âlemindedir. Türkiye’de iktidar tektir ve o da Cumhurbaşkanlığı Kabinesidir' dedi.
16.04.2024 Haberler
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den 31 Mart mesajı
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den 31 Mart mesajı Yerel seçim sonrası partisinin ilk grup toplantısında konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, '“Yerelde iktidar olduk” diyenler hayal âlemindedir. Türkiye’de iktidar tektir ve o da Cumhurbaşkanlığı Kabinesidir' dedi.
16.04.2024 Gündem
Kahvehanede amca ve yeğenine kurşun yağdırdılar! 2 kişi hayatını kaybetti
Kahvehanede amca ve yeğenine kurşun yağdırdılar! 2 kişi hayatını kaybetti Kastamonu’nun Devrekani ilçesinde bir kişi, kız isteme meselesi yüzünden aralarında husumet bulunan amca ve yeğenine kahvehanede kurşun yağdırdı. Silahlı saldırıda amca ve yeğeni hayatını kaybetti, saldırıyı gerçekleştiren şahıs polis ekiplerince gözaltına alındı.
13.04.2024 Gündem
Baba ve 2 oğlu, köy muhtarını öldürdü! Yakalanacağını anlayınca intihar etti
Baba ve 2 oğlu, köy muhtarını öldürdü! Yakalanacağını anlayınca intihar etti Muş'un Korkut ilçesinde köy muhtarı Ferit Yasit (54), Muzaffer Özkan ile 2 oğlunun silahlı saldırısında yaşamını yitirdi.
10.04.2024 Haberler
Baba ve 2 oğlu, köy muhtarını öldürdü! Yakalanacağını anlayınca intihar etti
Baba ve 2 oğlu, köy muhtarını öldürdü! Yakalanacağını anlayınca intihar etti Muş'un Korkut ilçesinde köy muhtarı Ferit Yasit (54), Muzaffer Özkan ile 2 oğlunun silahlı saldırısında yaşamını yitirdi.
10.04.2024 Gündem
SON DAKİKA | Süper Lig şampiyonu Bursaspor, TFF 3. Lig'e düştü
SON DAKİKA | Süper Lig şampiyonu Bursaspor, TFF 3. Lig'e düştü TFF 2. Lig'in 34'üncü haftasında Bursaspor deplasmanda 1461 Trabzon FK'ya 2-1 yenildi ve küme düştü. Yeşil-beyazlı takım 2009-10 sezonunda Süper Lig'de şampiyon olarak tarihte bir ilki gerçekleştirmişti.
7.04.2024 2.Lig
Ali Erbaş’tan Gazze açıklaması: "Dünyayı, bu katliamı yapanları durdurması için davet edelim"
Ali Erbaş’tan Gazze açıklaması: "Dünyayı, bu katliamı yapanları durdurması için davet edelim" Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Kadir Gecesi’nde yaptığı konuşmada, “Dilimizle bütün dünyayı bu katliamı yapanları, zalimleri, işgalcileri durdurması davet edelim” dedi.
5.04.2024 Gündem
Teknoloji bağımlılığı kanser mi yapıyor?
Teknoloji bağımlılığı kanser mi yapıyor? Dünya Sağlık Örgütüne (DSÖ) bağlı uluslararası Kanser Araştırma Ajansının (IARC) bu yıl yayımladığı rapora göre, 2022’de 20 milyon yeni kanser vakası görülmüşken, düzensiz beslenme, tütün ürünleri kullanımı, hareketsizlik, stresle birlikte bu rakamların artacağı tahmin ediliyor.
5.04.2024 Gündem
Mümtehine Suresi Oku: Mümtehine Suresi Türkçe Okunuşu, Anlamı, Tefsiri, Diyanet Meali
Mümtehine Suresi Oku: Mümtehine Suresi Türkçe Okunuşu, Anlamı, Tefsiri, Diyanet Meali Mümtehine suresi, Kur’an-ı Kerim’in 60. suresidir. Sure toplam 13 ayetten oluşmaktadır. Mümtehine suresi tamamının Medine’de indirildiğine inanılır. Mushaftaki sırada altmışıncı, iniş sırasına göre doksan birinci suredir. Mümtehine suresi, Haşr suresinden sonra, Saf suresinden önce gelmektedir.
4.04.2024 Sureler
Cumhurbaşkanı Erdoğan iftar sonrası gençlerle buluştu
Cumhurbaşkanı Erdoğan iftar sonrası gençlerle buluştu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'deki iftar programının ardından gençlerle bir araya geldi.
3.04.2024 Gündem
BBP İskenderun Belediye Başkan adayı hayatını kaybetti
BBP İskenderun Belediye Başkan adayı hayatını kaybetti Büyük Birlik Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Muzaffer Sezgin, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
2.04.2024 Gündem
Köy muhtarı başlattı 20 yıldır devam ediyor! Yoldan geçenlere ücretsiz iftar yemeği
Köy muhtarı başlattı 20 yıldır devam ediyor! Yoldan geçenlere ücretsiz iftar yemeği Gümüşhane’nin merkeze bağlı Kırıklı köyünde 20 yıl önce başlayan ve toplumsal dayanışmanın simgesi haline gelen Ramazan ayında yoldan geçenlere ücretsiz iftar hizmeti devam ediyor.
1.04.2024 Haberler
Köy muhtarı başlattı 20 yıldır devam ediyor! Yoldan geçenlere ücretsiz iftar yemeği
Köy muhtarı başlattı 20 yıldır devam ediyor! Yoldan geçenlere ücretsiz iftar yemeği Gümüşhane’nin merkeze bağlı Kırıklı köyünde 20 yıl önce başlayan ve toplumsal dayanışmanın simgesi haline gelen Ramazan ayında yoldan geçenlere ücretsiz iftar hizmeti devam ediyor.
1.04.2024 Gündem
Düzce'de seçim sonuçları! Faruk Özlü başkan seçildi
Düzce'de seçim sonuçları! Faruk Özlü başkan seçildi Düzce’de 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde resmi olmayan sonuçlarına göre, AK Parti Faruk Özlü, Belediye başkanı oldu. Partililer ve vatandaşlar Özlü’nün seçilmesinin ardından Düzce Belediyesi binası önünde kurulan ramazan etkinlik çadırında toplanarak kutlama yaptı. İlçelerde ise AK Parti 4, MHP 3 ve CHP belediye başkanlığı kazandı.
31.03.2024 Gündem
‘Askerimiz var oldukça ülkemiz yürüyecek’
‘Askerimiz var oldukça ülkemiz yürüyecek’ Manisa Valisi Enver Ünlü iftar programları kapsamında 1. Komando Eğitim Tugay Komutanlığı’nda vatani görevini yapan er ve erbaşlarla bir araya geldi.
30.03.2024 Ege
Hasan Can Kaya gecelerde! 'Arkadaşlarımı otobüs durağına bırakacağım'
Hasan Can Kaya gecelerde! 'Arkadaşlarımı otobüs durağına bırakacağım' 'Çok Aşk' filmindeki rol arkadaşı Büşra Pekin ile aşk yaşadığı iddialarıyla magazin gündemine gelen Hasan Can Kaya, önceki gün Etiler'deydi. Arabasının arka koltuğundaki kız arkadaşları dikkat çeken Kaya, gazetecileri soruları üzerine "Onları otobüs durağına bırakacağım" açıklamasını yaptı.
24.03.2024 Cadde
İkinci bahar üniversitesi! Tamamen ücretsiz
İkinci bahar üniversitesi! Tamamen ücretsiz Türkiye’de her yıl 18-24 Mart tarihleri arası “Yaşlılara Saygı Haftası” olarak kutlanıyor. Yaşlılara saygı denilince akla ilk olarak huzurevleri gibi kurumlar geliyor. Peki 60 yaş üzerine özel olarak açılmış ve tamamen ücretsiz olan “Tazelenme Üniversitesi”ni duydunuz mu?
24.03.2024 Eğitim
Kabus 'diriliş' peşinde! Moskova saldırısının ardındaki gizli plan
Kabus 'diriliş' peşinde! Moskova saldırısının ardındaki gizli plan Moskova’nın kuzeybatısındaki bir AVM’de bulunan 'Crocus City Hall' konser salonu, son yılların en korkunç terör saldırısına sahne oldu. Ölü sayısının 130'u geçtiği açıklanırken uzman isimler saldırıyı milliyet.com.tr'ye değerlendirdi.
23.03.2024 Dünya
Adalet Bakanı Tunç iftar programında konuştu: Darbecilerin yaptığı anaysa ile yürüyemeyiz
Adalet Bakanı Tunç iftar programında konuştu: Darbecilerin yaptığı anaysa ile yürüyemeyiz Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Kocaeli'de iftar programına katıldı. Bakan Tunç ""Darbecilerin yaptığı anaysa ile yürüyemeyiz” dedi.
16.03.2024 Gündem
Emniyet Müdürlüklerine yeni atamalar Resmi Gazete'de
Emniyet Müdürlüklerine yeni atamalar Resmi Gazete'de Emniyet Müdürlüklerine yapılan yeni atamalar Resmi Gazete'de yayımlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararlarında Mersin, Kayseri, Van ve Batman İl Emniyet Müdürlükleri’ne yeni atamalar gerçekleştirildi.
1.03.2024 Gündem
Otelde 3. kattan atladı, kendi ölüm haberini okudu! 'Kendimden şüphe ettim'
Otelde 3. kattan atladı, kendi ölüm haberini okudu! 'Kendimden şüphe ettim' Tokat’taki bir otelde çıkan yangında panikleyen Umut Muzaffer Gezen, 3. kattan atlayarak ağır yaralanmıştı. Olay sonrası çıkan kendi ölüm haberlerini okuyan Gezen, o anları gülerek anlattı.
29.02.2024 Haberler
Otelde 3. kattan atladı, kendi ölüm haberini okudu! 'Kendimden şüphe ettim'
Otelde 3. kattan atladı, kendi ölüm haberini okudu! 'Kendimden şüphe ettim' Tokat’taki bir otelde çıkan yangında panikleyen Umut Muzaffer Gezen, 3. kattan atlayarak ağır yaralandı. Olay sonrası Gezen'in başına film gibi bir olay geldi.
29.02.2024 Gündem
Topkapı’da can pazarı! Tramvayın altında kalan şahıs hayatını kaybetti
Topkapı’da can pazarı! Tramvayın altında kalan şahıs hayatını kaybetti İstanbul Topkapı’da demir bariyerleri aşarak tramvay yolundan karşıya geçmek isteyen şahsa tramvay çarptı. Tramvayın altında kalan kişi hayatını kaybederken, seferlerinde aksama yaşandı.
28.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Muzaffer ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.