Nakdi Ücret

Nakdi Ücret

Son dakika nakdi ücret haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan nakdi ücret gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan nakdi ücret haber sayfamızda...

Nakdi Ücret

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 487 nakdi ücret haberi bulunmuştur.
"Deprem bölgesinde aktif işgücü programlarımızı çok daha avantajlı hale getirdik"
"Deprem bölgesinde aktif işgücü programlarımızı çok daha avantajlı hale getirdik" Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Malatya’da sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile yaptığı toplantıda en büyük adımlardan biri olarak, deprem bölgesinde aktif işgücü programlarını çok daha avantajlı hale getirdiklerini söyledi.
20.02.2024 Ekonomi
Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor: 'Bayram ikramiyelerinde artış olacak mı?' sorusuna Bakan Işıkhan'dan cevap
Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor: 'Bayram ikramiyelerinde artış olacak mı?' sorusuna Bakan Işıkhan'dan cevap Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, canlı yayında 'Bayram ikramiyelerinde artış olacak mı?' sorusuna cevap verdi.
7.02.2024 Ekonomi
Deprem bölgesindeki vatandaşlara 1 milyar lira ödeme yapıldı
 Deprem bölgesindeki vatandaşlara 1 milyar lira ödeme yapıldı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada deprem bölgesinde kısa çalışma ödeneği çerçevesinde yaklaşık 110 bin vatandaşa 1 milyar lira ödeme yapıldığı belirtildi.
6.02.2024 Ekonomi
Birinci derece memurlara 3600 ek gösterge
Birinci derece memurlara 3600 ek gösterge Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, birinci dereceye yükselen memurlar için 3600 ek gösterge düzenlemesini hayata geçireceklerini bildirdi. Ağustos ayı itibarıyla 9 yılın en düşük işsizlik seviyesine ulaşıldığını belirten Işıkhan, asgari ücrette herkesin mutabık kaldığı bir tutarda uzlaşma ümit ettiklerini söyledi.
3.11.2023 Ekonomi
Bakan Işıkhan'dan 3600 ek gösterge ve asgari ücret açıklaması
Bakan Işıkhan'dan 3600 ek gösterge ve asgari ücret açıklaması Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 3600 ek gösterge ve asgari ücret çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
2.11.2023 Ekonomi
Aktif sigortalı sayısı yüzde 85 yükseldi
Aktif sigortalı sayısı yüzde 85 yükseldi AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı, İzmir’e ilişkin İŞKUR istatistiklerini değerlendirdi.
21.10.2023 Ege
Bakan Işıkhan deprem bölgesine verilen destek miktarını açıkladı
Bakan Işıkhan deprem bölgesine verilen destek miktarını açıkladı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, “6 Şubat’ta meydana gelen depremlerden zarar gören illerimize bugüne kadar, birçok kalemde 8,5 milyar TL destek verdik” açıklamasında bulundu.
6.09.2023 Ekonomi
Deprem bölgesinde kısa çalışma ödeneği uzatıldı mı? Depremzede kısa çalışma ödeneği ne zaman bitiyor?
Deprem bölgesinde kısa çalışma ödeneği uzatıldı mı? Depremzede kısa çalışma ödeneği ne zaman bitiyor? Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle deprem bölgesi sayılan 11 il için kısa çalışma ödeneği söz konusu olmuştu. 6 Şubat tarihli şiddetli depremler sonrasında depremzede vatandaşlara kısa çalışma ödeneği ve nakdi ücret desteği sağlanmaya başlamıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kısa çalışma ödeneği hakkında son dakika açıklamasında bulundu! Deprem bölgesinde kısa çalışma ödeneği uzatıldı mı?
24.07.2023 Bilgi Rehberi
Deprem bölgesinde 141,5 bin kişi işsizlik ödeneğinden faydalanıyor
Deprem bölgesinde 141,5 bin kişi işsizlik ödeneğinden faydalanıyor Şubat ayı itibarıyla işsizlik ödeneğinden faydalananların sayısı 53 bin 265 artarak 141 bin 514 oldu. Kısa çalışma ödeneğinden faydalanan sayısı 81 bin 707’ye ulaştı. Ödeme miktarı ise 1,3 milyon TL’den 231 milyon 289 bin TL’ye yükseldi.
24.05.2023 Ekonomi
Memur ve emekliler dikkat! Kademeli zam formülü
Memur ve emekliler dikkat! Kademeli zam formülü Milyonlarca memur ve emeklinin gözü Temmuz ayı zammında... En düşük emekli maaşı 22 bin TL oldu. Peki diğer memur ve emeklilerin maaş artışı ne olacak? İşte detaylar...
16.05.2023 Ekonomi
Bakan Nebati'den emeklilere refah payı açıklaması: Üzerinde çalışıyoruz
Bakan Nebati'den emeklilere refah payı açıklaması: Üzerinde çalışıyoruz Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Kayseri İş Dünyası buluşmasında önemli açıklamalarda bulundu.
30.04.2023 Ekonomi
Deprem bölgesinde istihdam için hamle
Deprem bölgesinde istihdam için hamle Deprem bölgesinde yaklaşık iki ayda 28 bini aşkın kişiyi işe yerleştiren İŞ-KUR, bu sayıyı 50 bine çıkarmayı amaçlıyor. Kurum uzmanları kapı kapı dolaşıp iş talebi topluyor, CV oluşturuyor.
4.04.2023 Ekonomi
Bakan Bilgin: Deprem bölgesinde normalleşme için bütün tedbirleri alıyoruz
Bakan Bilgin: Deprem bölgesinde normalleşme için bütün tedbirleri alıyoruz Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, depremlerden etkilenen Malatya’da yaptığı açıklamada, “Bölgemizin normalleşmesi, ekonomik hayatın harekete geçmesi, yeniden başlangıcını teşvik edecek bütün tedbirleri alıyoruz. Bu konuda da hiçbir sınır tanımadan her ihtiyacı karşılamak bizim görevimiz" dedi.
16.03.2023 Ekonomi
Bakanlar Malatya'da! 'Kalkınma odaklı acil eylem planını uygulamaya alıyoruz'
Bakanlar Malatya'da! 'Kalkınma odaklı acil eylem planını uygulamaya alıyoruz' Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Malatya 1. OSB’de açıklamalarda bulundu. Bakan Varank, "Zarar gören sanayi bölgelerinin inşası, bölgedeki yatırımların korunması, KOBİ'lere özel desteklerden bölgesel kalkınmaya kadar bir dizi eylem planını devreye alıyoruz." ifadelerini kullandı.
11.03.2023 Ekonomi
Bakan Bilgin: "Geçici işçiler sorununu çözmek üzere Meclis'e intikal ettirdik"
Bakan Bilgin: "Geçici işçiler sorununu çözmek üzere Meclis'e intikal ettirdik" Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Uluslararası Avrasya Metal İşçileri Federasyonu’nun (UAMİF) 10’uncu Olağan Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada, “Geçici işçiler sorununu çözmek üzere önemli bir adım attık. Çalışmayı Meclis'e intikal ettirdik” dedi.
7.03.2023 Ekonomi
10 Mart’ta seçim süreci başlıyor
10 Mart’ta seçim süreci başlıyor “Tek gündemimiz depremdir, yaraları sarmaktır” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim sürecinin bu çabaları gölgeleme riski taşıdığını belirterek, “10 Mart’ta seçim sürecini başlatacağız” ifadelerini kullandı.
7.03.2023 Gündem
Son dakika... Erdoğan: 10 Mart'ta seçim kararı alacağız
Son dakika... Erdoğan: 10 Mart'ta seçim kararı alacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İnşallah 10 Mart Cuma günü Anayasa'nın bize verdiği yetkiye dayanarak alacağımız seçim kararının ertesi gün Resmi Gazete'de yayımlanmasıyla süreci başlatıyoruz. Tabii bu kararın yayımlandığı 11 Mart itibariyle seçim takvimiyle ilgili hususlar Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) yetki alanına girmektedir" dedi.
6.03.2023 Gündem
CHP’den depremzede için ‘koruma’ teklifi
CHP’den depremzede için ‘koruma’ teklifi CHP, depremzedelere yönelik sosyal koruma paketi teklifi hazırladı. Paket; hayatını kaybedenlerin hak sahiplerine prim ödeme ve çalışma süresi şartlarına bağlı olmaksızın ölüm aylığı bağlanması, kısa çalışma ödeneği ile nakdi ücret desteğinin asgari ücret düzeyinde ödenmesini öngörüyor.
28.02.2023 Gündem
Bakan Nebati deprem bölgesinde! Yeni tedbirleri açıkladı
Bakan Nebati deprem bölgesinde! Yeni tedbirleri açıkladı Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, deprem felaketine ilişkin açıklamada bulundu. Bakan Nebati bölgede alınan yeni tedbirleri açıkladı.
27.02.2023 Ekonomi
EYT’de geri sayım başladı! İlk maaşlar ne zaman yatacak?
EYT’de geri sayım başladı! İlk maaşlar ne zaman yatacak? Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle TBMM’deki EYT düzenlemesi görüşmelerine ara verilmişti. Görüşmeler 28 Şubat günü tekrar başlayacak. Peki ilk maaşlar ne zaman yatacak? Ekonomist Muhammet Bayram cevapladı.
25.02.2023 Haberler
EYT’de geri sayım başladı! İlk maaşlar ne zaman yatacak?
EYT’de geri sayım başladı! İlk maaşlar ne zaman yatacak? Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle TBMM’deki EYT düzenlemesi görüşmelerine ara verilmişti. Görüşmeler 28 Şubat günü tekrar başlayacak. Peki ilk maaşlar ne zaman yatacak? Ekonomist Muhammet Bayram cevapladı.
25.02.2023 Ekonomi
Hazine ve Maliye Bakanlığı deprem sonrası atılan adımları açıkladı
Hazine ve Maliye Bakanlığı deprem sonrası atılan adımları açıkladı Hazine ve Maliye Bakanlığı, deprem felaketi sonrası alınan adımlara ilişkin bilgilendirme yaptı.
24.02.2023 Ekonomi
Kısa Çalışma Ödeneği kimlere verilecek, şartlar neler? || Bakan Bilgin'den depremzedelere KÇÖ, Nakdi Yardım açıklaması
Kısa Çalışma Ödeneği kimlere verilecek, şartlar neler? || Bakan Bilgin'den depremzedelere KÇÖ, Nakdi Yardım açıklaması Depremzedeye nakdi yardım ile kısa çalışma ödeneği! OHAL ilan edilen deprem bölgesinde uygulanacak işten çıkartma yasağı, nakdi ücret desteği ve kısa çalışma ödeneği verilmesini içeren kararname Resmi Gazete'de yayımlanmıştı. Konu hakkında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin açıklama yaptı. İşsizlik ödeneği ile kısa çalışma ödeneği alamayanara günlük 133,44 TL naksi yardım yapılacağı belirtildi. Peki, kısa çalışma ödeneği ve nakdi destek kimlere verilecek?
23.02.2023 Bilgi Rehberi
Deprem bölgesinde OHAL süresince işten çıkarma yasağı getirildi
Deprem bölgesinde OHAL süresince işten çıkarma yasağı getirildi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, “Deprem bölgesindeki emekçilerimizi korumak amacıyla OHAL süresince işten çıkarma yasağı uyguluyoruz” dedi.
22.02.2023 Gündem
OHAL kapsamında yeni tedbirler alındı! Kısa çalışma devreye giriyor
OHAL kapsamında yeni tedbirler alındı! Kısa çalışma devreye giriyor Olağanüstü hal (OHAL) kapsamında çalışma ve sosyal güvenlik alanında bazı tedbirler alındı.
22.02.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Nakdi Ücret ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.