Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Nazilli'ye teşekkür
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Nazilli'ye teşekkür Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Nazilli programı sonrası meydanları dolduran on binlerce kişiye sosyal medya hesabından teşekkür mesajı yayınladı.
4.02.2023 Gündem
İkinci kattan düşüp yaralandı
İkinci kattan düşüp yaralandı Aydın'ın Nazilli ilçesinde, ikinci kattaki evlerinin balkonundan düşen 9 yaşındaki Kemal Arap, ağır yaralandı.
11.01.2021 Haberler
Aydın'da hareketli gece! Belediye binasına giremeyince soyundu
Aydın'da hareketli gece! Belediye binasına giremeyince soyundu Aydın'ın Nazilli ilçesinde, alkollü olduğu öne sürülen Ersoy Ö. (51) belediye binasına girmek istedi. Güvenlik görevlisinin engellemesi üzerine Ersoy Ö., soyunup çırılçıplak kaldı. Polis ekiplerince sakinleştirilen Ersoy Ö., hastaneye kaldırıldı
30.12.2020 Gündem
Alnında kuş figürü bulunan 'Casper' görenleri şaşırtıyor
Alnında kuş figürü bulunan 'Casper' görenleri şaşırtıyor Aydın'ın Nazilli ilçesinde, Dirik ailesinin sahibi olduğu Casper isimli at, ilgi odağı oldu. Vatandaşlar, alnında kuş figürü bulunan 20 aylık at hamile ile fotoğraf çektirmek için adeta yarışıyor.
6.05.2020 Haberler
5 kişiyi pompalı tüfekle katleden Mustafa Duran, adliyeye sevk edildi
5 kişiyi pompalı tüfekle katleden Mustafa Duran, adliyeye sevk edildi Aydın'ın Nazilli ilçesinde Mustafa Duran isimli şahsın boşanma aşamasında olduğu eşi ve ailesine pompalı tüfekle ateş açması sonucu 5 kişinin öldüğü, 3 kişinin de yaralandığı olayda kurbanların cenazeleri ailelerine teslim edildi. Aydın'ın Nazilli ilçesinde, boşanma aşamasında olduğu eşinin kaldığı eve giden Mustafa Duran'ın iki pompalı tüfekle yaptığı saldırıda ölen kayınbiraderi Birol Karakılıç, eşi Emine Özlem Karakılıç, diğer kayınbirader Bekir Cihan Karakılıç, ailenin komşuları ve aynı zamanda akrabaları olan Filiz Kahya ile eşi Mehmet Kahya'nın cenazeleri, İzmir Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsilerin ardından yakınları tarafından teslim alındı. Kahya çiftinin Bozdağan ilçesinde, diğer 3 kişinin ise Nazilli'de kılınacak cenaze namazlarının ardından toprağa verileceği öğrenildi. Yaralılardan zanlının kızı Tuğçe Duran'ın hayati tehlikesinini bulunduğu, diğerler yaralıların ise sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Bu arada, saldırıda ölen Filiz ve Mehmet Kahya çiftinin 9 yaşındaki çocuklarının da olay anında evde olduğu ve şoka girdiği kaydedildi. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesindeki psikologların çocukla ilgilendiği bildirildi.
11.09.2019 Yaşam