HAYAT BİLGİSİ: Necmettin Nursaçan kimdir, kaç yaşında? Necmettin Nursaçan  eşi kim, nereli?
HAYAT BİLGİSİ: Necmettin Nursaçan kimdir, kaç yaşında? Necmettin Nursaçan eşi kim, nereli? Bugün Mevlid Kandili olması nedeniyle Necmettin Nursaçan ile ilgili araştırma başladı. Her mübarek günde olduğu gibi bu mübarek günde de ekrana gelecek olan Necmettin Nursaçan kimdir, kaç yaşında, nereli? Necmettin Nursaçan'ın eşi kim? Kanal 7'de Kandil programı yapacak olan Necmettin Nursaçan'ın hayatına dair bilinenler haberimizde...
26.09.2023 Bilgi Rehberi
Necmettin Nursaçan'ın sağlık durumu nasıl? Necmettin Nursaçan kimdir, kaç yaşında?
Necmettin Nursaçan'ın sağlık durumu nasıl? Necmettin Nursaçan kimdir, kaç yaşında? Necmettin Nursaçan koronavirüs testinin pozitif çıkması sonucunda hastaneye kaldırıldı. Necmettin Nursaçan ile ilgili aramalar hız kazandı. Peki, Necmettin Nursaçan kimdir, kaç yaşında? Necmettin Nursaçan'ın son durumu nasıl?
31.03.2021 Gündem
Stüdyoya mezar kurdular
Stüdyoya mezar kurdular Kanal 7'de 'Necmettin Nursaçan ile İftar Saati' programında stüdyoya mezar kuruldu! Programa katılan seyirciler, stüdyoda bir mezar görünce ne olduğunu anlayamadı. Elbette ekran başındaki izleyiciler de çok şaşırdı.
11.09.2019 Televizyon
Necmettin Nursaçan'ı şaşırtan köpek sorusu
Necmettin Nursaçan'ı şaşırtan köpek sorusu Necmettin Nursaçan'ın yer aldığı Cuma Sohbetleri programında, Adanalı bir izleyicinin "Annem, köpeği emzirdi. Günah mı?" sorusu şaşkınlık yarattı.
11.09.2019 Televizyon