Nereler

Nereler

Son dakika nereler haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan nereler gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan nereler haber sayfamızda...

Nereler

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 384 nereler haberi bulunmuştur.
TOKAT DEPREM RİSK HARİTASI | Tokat deprem bölgesi mi, riskli olan ilçeler neler ve nerelerden fay hattı geçiyor? İşte 2*24 güncel diri fay hattı haritası!
TOKAT DEPREM RİSK HARİTASI | Tokat deprem bölgesi mi, riskli olan ilçeler neler ve nerelerden fay hattı geçiyor? İşte 2*24 güncel diri fay hattı haritası! Tokat deprem risk haritası gelen son dakika deprem haberinin ardından merak edilmeye başlandı. AFAD'da yer alan bilgiye göre, 18 Nisan Perşembe günü saat 18.11'de Tokat'tın Sulusaray ilçesinde 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Korkutan depremin akabinde "Tokat deprem bölgesi mi, riskli ilçeler nereler ve nerelerden fay hattı geçiyor?" sorgulaması yoğunlaştı. İşte 2024 Tokat deprem risk haritası...
22.04.2024 Bilgi Rehberi
En dijital bavul ticareti
En dijital bavul ticareti Bavullardaki boş yerlere kargo yerleştiren yerli startup Pabbler 20 bin yolcuyu kurye yaptı. Kurucusu Ceren Süngü 1.2 milyon yolcuya ulaşarak yıllık 100 milyon dolar ciro hedefi olduğunu söylüyor.
5.04.2024 Milliyet Executive
YARINKİ TARİH: 1 NİSAN OKULLAR TATİL Mİ? 1 Nisan nereler tatil, üniversiteler tatil mi olacak? Pazartesi bankalar, adliyeler, noterler açık mı, kapalı mı?
YARINKİ TARİH: 1 NİSAN OKULLAR TATİL Mİ? 1 Nisan nereler tatil, üniversiteler tatil mi olacak? Pazartesi bankalar, adliyeler, noterler açık mı, kapalı mı? Seçimden sonrakim gün tatil mi? 31 Mart Pazar günü Mahalli İdareler Seçimi gerçekleşiyor. Seçim sandıkları ise okullara kuruldu. Seçimden sonrak gün 1 Nisan'da ise okullar, üniversiteler, kamu kurumları tatil olacak mı? MEB'den açıklama geldi! Peki, yarın nereler, hangi kurumlar tatil?
31.03.2024 Bilgi Rehberi
SEÇİM GÜNÜ KAPALI OLAN YERLER 31 MART PAZAR | Seçim günü AVM'ler, kafeler, pazar yerleri ve kahvehaneler kapalı mı, açık mı?
SEÇİM GÜNÜ KAPALI OLAN YERLER 31 MART PAZAR | Seçim günü AVM'ler, kafeler, pazar yerleri ve kahvehaneler kapalı mı, açık mı? Mahalli İdareler Seçimleri 31 Mart Pazar günü 81 vilayette gerçekleşecek. Seçim günü yasakları kapsamında bazı mekanlar kapalı olacak veya çalışma saatleri değişecek. Seçmenler de 31 Mart seçim günü kapalı yerleri araştırıyor. Peki, seçim günü (yarın) nereler kapalı olacak? AVM, kahvehane, market ve kafeler kapalı mı, açık mı?
31.03.2024 Bilgi Rehberi
SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: 🔴 YSK 31 Mart Pazar seçim günü yasakları neler, saat kaçta başlıyor, bitiyor?
SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: 🔴 YSK 31 Mart Pazar seçim günü yasakları neler, saat kaçta başlıyor, bitiyor? Yerel Seçimler 31 Mart Pazar günü düzenleniyor. Seçim yasakları ardından oy verilecek seçim günü de bazı yasaklar/kısıtlamalar söz konusu oluyor. YSK'nın duyurduğu seçim günü yasakları neler? Seçim günü nereler açık, nereler kapalı? 31 Mart Pazar günü kafeler ve AVM'ler açık mı, kapalı mı?
30.03.2024 Bilgi Rehberi
OKUL HABERLERİ ✅ 1 Nisan 2024 Pazartesi okullar tatil mi oldu? MEB paylaştı: Seçim sonrasındaki 1 Nisan'da okul var mı, yok mu? Öğrencilerin dikkatine...
OKUL HABERLERİ ✅ 1 Nisan 2024 Pazartesi okullar tatil mi oldu? MEB paylaştı: Seçim sonrasındaki 1 Nisan'da okul var mı, yok mu? Öğrencilerin dikkatine... 1 Nisan 2024 Pazartesi günü okullar tatil mi? 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinden sonraki gün olan 1 Nisan tarihi ile ilgili hangi kararlar alındı? Okullarda düzenlenecek olan 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri, gündeme 1 Nisan'da okullar tatil mi sorusunu getirdi. Peki 1 Nisan okullar tatil mi? Seçimden sonraki gün nereler tatil? 1 Nisan Pazartesi resmi tatil mi? Okullar, bankalar, hastaneler açık mı, kapalı mı, nereler açık? MEB'den 1 Nisan açıklaması geldi.
28.03.2024 Bilgi Rehberi
Çernobil'de de bu koruma yoktu! 6 Şubat, Türkiye sınırındaki Metsamor'u tetikledi mi?
Çernobil'de de bu koruma yoktu! 6 Şubat, Türkiye sınırındaki Metsamor'u tetikledi mi? Türkiye-Ermenistan sınırındaki Metsamor Nükleer Santrali, 6 Şubat depremlerinin ardından 36 yıl içinde 2'nci kez sallandı. Santralin eski ve pek çok kişi tarafından riskli bulunuyor olması ise akıllara "Türkiye için tehlike yaratacak bir sızıntı olur mu?" sorularını getirdi. "Çernobil'de de bu koruma yoktu" diyen Prof. Dr. Haluk Yücel merak edilenleri Milliyet.com.tr'ye anlattı.
6.03.2024 Gündem
Sirkeci - Kazlıçeşme hattı durakları 🚋 Sirkeci - Kazlıçeşme raylı sistem hattı ücretsiz mi, kaç gün ücretsiz olacak?
Sirkeci - Kazlıçeşme hattı durakları 🚋 Sirkeci - Kazlıçeşme raylı sistem hattı ücretsiz mi, kaç gün ücretsiz olacak? Sirkeci - Kazlıçeşme hattı 26 Şubat'ta açıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilen Sirkeci - Kazlıçeşme hattı haritası hakkında sorular gündeme geliyor. Peki Sirkeci - Kazlıçeşme hattı durakları nereler? Sirkeci - Kazlıçeşme raylı sistem hattı açıldı mı, ne zaman açılacak? Sirkeci - Kazlıçeşme raylı sistem hattı ücretsiz mi, kaç gün ücretsiz olacak? İşte son güncel durum
27.02.2024 Bilgi Rehberi
İstanbul’da 600 bin yapıya acil dönüşüm
İstanbul’da 600 bin yapıya acil dönüşüm TBMM Genel Kurulu’nda dün Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın bütçe teklifleri görüşüldü.
20.12.2023 Gündem
GÜNEY MARMARA FAY HATTI nereden geçiyor, hangi illeri kapsıyor? Marmara'daki fay hattı nerede? Deprem riski olan iller
GÜNEY MARMARA FAY HATTI nereden geçiyor, hangi illeri kapsıyor? Marmara'daki fay hattı nerede? Deprem riski olan iller Mudanya açıklarında meydana gelen deprem Marmara Bölgesi'nde depremi yeniden hatırlattı. Gemlik Körfezi merkezli deprem Bursa ve İstanbul başta olmak üzere çevre illerde şiddetli bir şekilde hissedildi. Peki, Marmara'da deprem riski var mı? Güney Marmara fay hattı nereden geçiyor? Türkiye'de deprem riski olan iller nereler?
6.12.2023 Bilgi Rehberi
Hangi ülkeye gitse hırsızları paratoner gibi çekti! 'Sonunda bu yöntemi buldum'
Hangi ülkeye gitse hırsızları paratoner gibi çekti! 'Sonunda bu yöntemi buldum' İzmirli çiftçi bir ailenin kızı olan Kadriye Uysal Yahiaoui, Erasmus ile Fransa’ya gidip 1 yıl orada yaşadı. Eğitim hayatı sonrasında da pek çok ülkeye seyahat eden genç kadının peşini ise hırsızlar bir türlü bırakmadı. İşte bugüne kadar yemek yapmak için aldığı kabaktan parasına kadar çaldırmağı şey kalmayan Kadriye'nin yaşadıkları ve kendini korumak için bulduğu yöntem.
12.11.2023 Yaşam
Metro haberleri 🚝 Bakırköy - Kirazlı metrosu açıldı mı, ne zaman açılacak? Bakırköy - Kirazlı metro hattı durakları nereler? İşte son durum
Metro haberleri 🚝 Bakırköy - Kirazlı metrosu açıldı mı, ne zaman açılacak? Bakırköy - Kirazlı metro hattı durakları nereler? İşte son durum Toplu taşımayı kullanan vatandaşlar, Bakırköy - Kirazlı metrosu hakkında bilgi almak istiyor. İşe, okula her gün toplu taşıma kullananlar Bakırköy - Kirazlı metrosu açıldı mı, ne zaman açılacak? sorusuna cevap arıyor. Peki Bakırköy - Kirazlı metro hattı durakları nereler? İşte son durum
19.10.2023 Bilgi Rehberi
VİZESİZ SEYAHAT EDİLEN ÜLKELER 2023; Türkiye'den vize istemeyen ülkeler nereler? İşte vizesiz ülkeler tam listesi...
VİZESİZ SEYAHAT EDİLEN ÜLKELER 2023; Türkiye'den vize istemeyen ülkeler nereler? İşte vizesiz ülkeler tam listesi... Yurt dışı seyahatlerinin önündeki en büyük engellerden biri vize olarak öne çıkıyor. Dünyanın birçok noktasına seyahat etmek için vize gerekiyor. Dünyanın farklı lokasyonlarında yer alan Asya, Amerika, Afrika, Avrupa ve Avustralya'da yer alan ülkelere seyahat etmek isteyen vatandaşlar vizesiz ülkeleri merak ediyor. Peki Türkiye'den vize istemeyen ülkeler neresi? İşte vizesiz gidilebilecek 60 ülkenin listesi...
4.10.2023 Bilgi Rehberi
Küresel ısınmada Türkiye senaryosu
Küresel ısınmada Türkiye senaryosu iklimBu’dan Dr. Nazan An ve Dr. Tufan Turp, iklim değişikliği etkilerini incelerken yüzyılın sonunda Türkiye için kâbus gibi tablo çizdi. An ve Turp, en çok Akdeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu’yu vuracak iklim krizine karşı önlem alınmasını önerdi.
28.09.2023 Gündem
Fas'taki depremde en kritik saatler: Kimse bize yardıma gelmedi!
Fas'taki depremde en kritik saatler: Kimse bize yardıma gelmedi! Geçtiğimiz Cuma günü meydana gelen depremle felaketi yaşayan Fas'ta kurtarma çalışmaları için en kritik saatlere girildi. İngiliz medyasına göre enkaz altında çürüyen cesetler etrafa kötü koku yaymaya başlarken kurtarma ekiplerinin çabaları devam ediyor.
12.09.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli ile bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli ile bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya geldi. Saat 14.00'te başlayan ve yaklaşık 1 saat süren görüşme Bahçeli'nin konutunda gerçekleşti.
29.08.2023 Haberler
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli ile bir araya geldi
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli ile bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya geldi. Saat 14.00'te başlayan ve yaklaşık 1 saat süren görüşme Bahçeli'nin konutunda gerçekleşti.
29.08.2023 Gündem
10. Sınıf Edebiyat Ders Kitabı Cevapları: 10. Sınıf Türk Dili ve Edebiyatı Ders Kitabı MEB Yayınları Cevap Anahtarı 2022-2023
10. Sınıf Edebiyat Ders Kitabı Cevapları: 10. Sınıf Türk Dili ve Edebiyatı Ders Kitabı MEB Yayınları Cevap Anahtarı 2022-2023 Eğitim öğretim hayatında edebiyat dersleri öğrencilerin aldığı derslerden birisidir. Özellikle lise 9. 10. 11. ve 12. sınıf öğrencileri Türk Dili ve Edebiyatı dersleri alırlar. Üniversite giriş sınavı YKS oturumları TYT-AYT gibi merkezi sınavlarda öğrencilerin karşısına çıkan alanlardan bir tanesidir. Ders kitapları her yıl MEB tarafından açıklanan müfredata göre düzenlenmektedir. 10. sınıf edebiyat ders kitabında öğrencilerin kendini geliştirebileceği çeşitli etkinliklerin yanı sıra cevaplayabilecekleri bilgi verici sorular da bulunmaktadır. 2022-2023 yılında 10. sınıf edebiyat ders kitabı MEB Yayınları cevap anahtarını merak ediyorsanız "10. Sınıf Edebiyat Ders Kitabı Cevapları" içeriğimize göz atabilirsiniz.
25.08.2023 Eğitim
İstanbul depreminde en tehlikeli bölgeler
İstanbul depreminde en tehlikeli bölgeler Olası İstanbul depreminde 200 binden fazla binanın ağır hasar alacağı tahmin edilirken, zemin açısından riskli olan bölgelerde hasarın çok daha büyük olacağı tahmin ediliyor. Kahramanmaraş depreminde zemin sıvılaşması yaşanan alanlarda birçok bina yerle bir olurken İstanbul’un sıvılaşma riskli bölgelerini de yer bilimci Prof. Dr. Okan Tüysüz sıraladı.
24.08.2023 Gündem
Son dakika: Bayburt'ta sandıkların tamamı açıldı! İşte sonuçlar
Son dakika: Bayburt'ta sandıkların tamamı açıldı! İşte sonuçlar 14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın rekor oy aldığı Bayburt'ta sandıkların tamamı açıldı.
28.05.2023 Gündem
SEÇİM YASAKLARI NELER? Bugün AVM'ler, kafeler açık mı? 28 Mayıs (Bugün) kafeler, alışveriş merkezleri kapalı mı? Seçim günü kapalı olacak yerler...
SEÇİM YASAKLARI NELER? Bugün AVM'ler, kafeler açık mı? 28 Mayıs (Bugün) kafeler, alışveriş merkezleri kapalı mı? Seçim günü kapalı olacak yerler... Cumhurbaşkanı seçimi, 28 Mayıs Pazar günü gerçekleştiriliyor ve seçim günü ise seçim yasakları uygulanmaya başlıyor. 28 Mayıs ikinci tur seçimlerinde eğlence mekanları, kafeler ve AVM'ler açık mı, kapalı mı? merak konusu... Peki, seçim yasakları neler, bugün (28 Mayıs) kapalı olan yerler nereler?
28.05.2023 Bilgi Rehberi
19 MAYIS BUGÜN RESMİ TATİL Mİ, okullar kapalı mı olacak? 19 Mayıs (BUGÜN) nereler kapalı olacak, iş yerleri ve okullar açık mı?
19 MAYIS BUGÜN RESMİ TATİL Mİ, okullar kapalı mı olacak? 19 Mayıs (BUGÜN) nereler kapalı olacak, iş yerleri ve okullar açık mı? 19 Mayıs için geri sayım sürerken bir yandan da bu tarihte okulların açık olup olmadığı, resmi tatil mi soruları araştırma konusu olmaya devam ediyor. Peki 19 Mayıs Cuma resmi tatil mi, okullar kapalı mı olacak? Banka ve kamu kurumları hizmet vermeye devam edecek mi?
19.05.2023 Bilgi Rehberi
Bugün AVM'ler, kafeler açık mı, kapalı mı? 14 Mayıs Pazar Seçim Günü mekanlar açık mı?
Bugün AVM'ler, kafeler açık mı, kapalı mı? 14 Mayıs Pazar Seçim Günü mekanlar açık mı? Seçim günü yasakları kapsamında kapalı olan yerler araştırılmaya başlandı. AVM çalışma saatleri de 14 Mayıs Pazar günü için aratılan yerler arasında. Peki, 14 Mayıs'ta AVM'ler, kafeler açık mı? Seçim günü nereler kapalı? İşte, seçim günü kapalı ve açık olan yerler...
14.05.2023 Bilgi Rehberi
SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI neler? 14 Mayıs 2023 seçim günü AVM'ler ve kafeler açık mı, pazar günü nereler kapalı olacak?
SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI neler? 14 Mayıs 2023 seçim günü AVM'ler ve kafeler açık mı, pazar günü nereler kapalı olacak? YKS, 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekkili Genel Seçimleri için seçim takvimini yayımlamıştı. Seçim günü yasakları ve kapalı olacak yerler de bildirildi. Oy kullanmak için sandık başına gidecek milyonlarca kişi, 14 Mayıs Pazar kapalı olanlar yerleri sorguluyor. Peki, 14 Mayıs seçim günü yasakları neler?
10.05.2023 Bilgi Rehberi
İstanbul 1. 2. ve 3. bölge neresi? İstanbul seçim bölgeleri hangi ilçeler/semtler? İstanbul 1. bölge, 2. bölge ve 3. bölge ilçeleri...
İstanbul 1. 2. ve 3. bölge neresi? İstanbul seçim bölgeleri hangi ilçeler/semtler? İstanbul 1. bölge, 2. bölge ve 3. bölge ilçeleri... Seçimlerde milletvekili adayları 1. 2. ve 3. bölge seçim çevresinden aday gösteriliyor. İstanbul 1. 2. ve 3. seçim çevresi olmak üzere üç ayrı bölgeye ayrılıyor. 14 Mayıs 2023 Genel Seçimleri nedeniyle oy kullanacaklar 'İstanbul seçim bölgeleri nereler, 1.2. ve 3. seçim bölgesi olan ilçeler neresi?' sorularını yöneltiyor.
8.05.2023 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Nereler ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.