NYT: Trump 10 yıl hiç vergi ödememiş
NYT: Trump 10 yıl hiç vergi ödememiş New York Times gazetesi, ABD Başkanı Donald Trump'ın 10 yıl boyunca hiç vergi ödemediğini, 2016 ve 2017 yıllarında ise sadece 750'şer dolar vergi ödediğini yazdı.
27.09.2020 Dünya
'ABD istihbaratı Kaşıkçı olayında Veliaht Prens'in bağlantısı olduğuna ikna oluyor'
'ABD istihbaratı Kaşıkçı olayında Veliaht Prens'in bağlantısı olduğuna ikna oluyor' New York Times gazetesi, ABD'li istihbarat  yetkililerinin gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın "öldürülmesinde" Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın rolü olduğuna giderek ikna olduğunu yazdı.
18.10.2018 Dünya
Trump'tan flaş Suriye açıklaması!
Trump'tan flaş Suriye açıklaması! ABD'nin yeni Başkanı Donald Trump herkesin merak ettiği bir soruya dikkat çeken bir cevap verdi. "Suriye konusunda herkesten farklı bir fikrim var" diyen Trump ayrıntılara ise ses kayıt cihazı durdurulduktan sonra gizli kalmak şartıyla girdi.
24.11.2016 Dünya
Neo-Nazi duruşmasında Türk basınına ambargo
Neo-Nazi duruşmasında Türk basınına ambargo Almanya’da 8 Türk’ü öldüren neo-Nazi örgütünden Beate Zschaepe’nin yargılanacağı davaya Türk medya kurumlarının akredite edilmemesi tepki yarattı. Almanya’nın ombudsmanı mahkemeyi uyardı.
11.09.2019 Haberler
Sarai'ın annesinden Türklere teşekkür
Sarai'ın annesinden Türklere teşekkür İstanbul’da kaybolduktan 12 gün sonra cesedi bulunan New York’lu Sarai Sierra’nın annesi, Türk halkına ve polis teşkilatına teşekkür etti.
11.09.2019 Haberler
Saldırıdan önce ABD'ye haber verdi!
Saldırıdan önce ABD'ye haber verdi! Lübnan hava sahasını ihlal ederek Suriye'yi vuran İsrail'in, saldırıyı gerçekleştirmeden önce ABD'ye haber verdiği belirtildi. Rusya Dışişleri Bakanlığı, İsrail’in Suriye’ye yönelik hava saldırısı gerçekleştirmesinin Birleşmiş Milletler Anlaşması'nın çok açık bir ihlali olduğu uyarısında bulundu.
11.09.2019 Haberler