Altınordu'dan 3 takviye daha
Altınordu'dan 3 takviye daha TFF 1'inci Lig'de pazartesi günü deplasmanda Beypiliç Boluspor'la oynayacağı 3'üncü hafta maçına odaklanan Altınordu, 2'nci Lig'deki hazırlayıcı takımı Niğde Anadolu FK'dan 3 transfer yaptı.
25.09.2020 1.Lig
Aman nazar değmesin  Menemen!
Aman nazar değmesin Menemen! Sezona fırtına gibi başlayan Menemen Belediyespor, 5’te 5 yaparak zirvedeki yerini korudu. Karşıyaka, evinde ağırladığı Bugsaşspor’a da 3-2 yenildi, taraftarını üzmeye devam etti Altay, geçen haftaki 6 gollü galibiyetin ardından, Niğdespor’a 3-0’lık skorla boyun eğdi. Bucaspor fırtınası dindi. Sarı lacivertli ekip, evinde Tokatspor’la 0-0 berabere kaldı ve 1 puana razı oldu
29.09.2017 Ege
Ersan bir ilke imza attı!
Ersan bir ilke imza attı! Niğdespor karşısında Beşiktaş'ın galibiyet golünü atan Ersan Adem Gülüm, 2.5 yıl sonra gol sevinci yaşadı.
1.07.2020 Türkiye Kupası
5 yıldız Niğde'ye götürülmüyor
5 yıldız Niğde'ye götürülmüyor Uzatma dakikalarında yediği golle sezonun ilk mağlubiyetini alan Beşiktaş gözünü Türkiye Kupası'na çevirdi. Siyah-beyazlı ekip yarın Niğdespor maçı için Kayseri'ye geçip, karayoluyla Niğde'ye gidecek. Teknik direktör Aybaba; Fernandes, Almeida, Holosko, McGregor ve Uğur'u maç kadrosuna almayacak.
1.07.2020 Türkiye Kupası

Benzer Haber Etiketleri