Noshowmanset

Noshowmanset

Son dakika noshowmanset haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan noshowmanset gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan noshowmanset haber sayfamızda...

Noshowmanset

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 10.539 noshowmanset haberi bulunmuştur.
Bu acıya yürek dayanmadı
Bu acıya yürek dayanmadı Kanal D’nin fenomen dizisi ‘Yargı’nın önceki akşam yayınlanan son bölümünde, Eren Komiser’in gözyaşları ekrana damga vurdu.
19.03.2024 Cadde
‘Larabesk’ heyecanı
‘Larabesk’ heyecanı Lara, yeni çalışması ‘Larabesk’i sevenleriyle buluşturdu.
19.03.2024 Cadde
Özkan’sız MFÖ konseri
Özkan’sız MFÖ konseri MFÖ grubu, geçtiğimiz sene 8 Temmuz’da hayatını kaybeden Özkan Uğur’suz Bostancı Gösteri Merkezi’nde ilk kez sahne aldı.
18.03.2024 Cadde
Hamilelik pozu
Hamilelik pozu Üç ay sonra kızını kucağına almaya hazırlanan Burcu Biricik, karnı burnunda pozunu paylaştı.
18.03.2024 Cadde
‘Notlar alıyorum’
‘Notlar alıyorum’ Ayça Ayşin Turan, cuma günü vizyona girecek ‘Sevmek Yüzünden’ filmindeki rolü hakkında konuştu.
18.03.2024 Cadde
‘İncİ Tanelerİ’ zirveyi sevdi
‘İncİ Tanelerİ’ zirveyi sevdi Kanal D’nin fenomen dizisi ‘İnci Taneleri’, diğer haftalarda olduğu gibi yine hem reytinglere hem de sosyal medyaya damga vurdu.
16.03.2024 Cadde
‘Can’dan bahsedince gözlerim doluyor’
‘Can’dan bahsedince gözlerim doluyor’ Ezgi Mola, anne olduktan sonra duygusallaştığını söyledi.
16.03.2024 Cadde
Nefes kesecek bölüm
Nefes kesecek bölüm Her pazar akşamı Kanal D’de ekrana gelen ‘Yargı’, yine çok konuşulacak bir bölümle izleyici karşısına çıkacak.
16.03.2024 Cadde
Çiçek Arif’e son veda
Çiçek Arif’e son veda ‘Çiçek Arif’ diye bilinen Arif Keskiner için dün Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda veda töreni düzenlendi.
15.03.2024 Cadde
Gençlere Kayahan şarkılarını öğretti
Gençlere Kayahan şarkılarını öğretti Kayahan’ın gönüllere taht kuran şarkıları, önceki akşam İş Kuleleri Salonu’nda düzenlenen anma gecesinde Emre Altuğ yorumuyla yeniden hayat buldu.
15.03.2024 Cadde
‘Genç anne olmak istiyorum’
‘Genç anne olmak istiyorum’ Gizem Karaca, anne olmak istediğini söyledi.
13.03.2024 Cadde
Yeniden Eurovision’da!
Yeniden Eurovision’da! Sertab Erener, önceki akşam Atatürk Kültür Merkezi Türk Telekom Opera Salonu’nda konser verdi. Kerkisolfej organizasyonuyla şarkılarını binlerce seveniyle bir ağızdan seslendiren sanatçı, hayranlarına ‘Eurovision’ müjdesi verdi.
12.03.2024 Cadde
Konserden askere
Konserden askere Semicenk, geçtiğimiz akşam sahne aldığı Bursa Osmangazi Meydanı’nda 100 bin hayranına unutulmaz bir akşam yaşattı.
12.03.2024 Cadde
‘Taş Kağıt Makas’ın Rüya’sı Yüsra oldu
‘Taş Kağıt Makas’ın Rüya’sı Yüsra oldu ‘Arka Sokaklar’ dizisiyle yıldızı parlayan Yüsra Geyik, Kanal D’nin ses getiren projesi ‘Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’na dahil oldu.
12.03.2024 Cadde
Yeşilçam yıldızına veda
Yeşilçam yıldızına veda Kayhan Yıldızoğlu için dün Levent Camii’nde cenaze töreni düzenledi.
12.03.2024 Cadde
Oruçluyken rüyalanmak orucun bozulmasına neden olur mu? İhtilam olmak (rüyalanmak) orucu bozar mı, kaza gerekir mi?
Oruçluyken rüyalanmak orucun bozulmasına neden olur mu? İhtilam olmak (rüyalanmak) orucu bozar mı, kaza gerekir mi? Ramazan ayının başlaması ile birlikte orucu bozan şeylerde sıkça araştırma konusu olmaya devam ediyor. Merak edilen sorular arasında Rüyalanmak (ihtilam) olmak orucu bozar mı sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Peki Rüyalanmak (ihtilam) olmak orucu bozar mı?
11.03.2024 Ramazan Haberleri
‘Bir parçası olmaktan mutluyum’
‘Bir parçası olmaktan mutluyum’ Kanal D’nin yeni dizisi ‘Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’ için dört yıl aradan sonra ekrana dönen Ozan Güven, ‘Magazin D’ye konuştu.
11.03.2024 Cadde
'Yargı' dizisine teşekkür ziyareti
'Yargı' dizisine teşekkür ziyareti Ay Yapım’ın pazar akşamları Kanal D’de ekrana gelen ‘Yargı’ dizisinin setine anlamlı bir ziyaret gerçekleşti.
11.03.2024 Cadde
‘Ayakkabıları delinirmiş’
‘Ayakkabıları delinirmiş’ Beste Açar, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi.
9.03.2024 Cadde
Deprem korkusuna terapi
Deprem korkusuna terapi Zeynep Bastık, deprem korkusu nedeniyle terapi almaya başladığını söyledi.
9.03.2024 Cadde
‘8 Mart kutlamıyorum!’
‘8 Mart kutlamıyorum!’ Hadise, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajıyla dikkat çekti.
9.03.2024 Cadde
Zirvenin adı  ‘İnci Taneleri’
Zirvenin adı ‘İnci Taneleri’ Kanal D’de önceki akşam ekrana gelen son bölümünü 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne ithaf eden ‘İnci Taneleri’, reytinglerde zirvedeki yerini koruyarak, perşembe akşamının galibi oldu.
9.03.2024 Cadde
Sırlar açığa çıktı!
Sırlar açığa çıktı! Kadrosunda Ekin Koç, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük ve Bülent Seyran gibi güçlü oyuncuları buluşturan ‘Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’ dizisi önceki akşam yayınlanan ikinci bölümüyle izleyenleri ekran başına kilitledi.
8.03.2024 Cadde
Sahne kostümleri iyiliğe dönüştü
Sahne kostümleri iyiliğe dönüştü Sıla’nın, Kansersiz Yaşam Derneği’ne bağışladığı 55 adet sahne kostümü önceki akşam Kulis Maslak’ta sergilendi.
8.03.2024 Cadde
‘İnci Taneleri’ 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü unutmadı! Şiddete karşı ortak duruş
‘İnci Taneleri’ 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü unutmadı! Şiddete karşı ortak duruş Eşinden gördüğü şiddet yüzünden tedavi altına alınan Dilber’in (Hazar Ergüçlü) pavyonda çalışan arkadaşları, bu durumu sahneye çıkmayarak protesto etti. Müzikholdeki erkekler de alkışlarla protestoya destek verdi.
8.03.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Noshowmanset ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.