Okul Servisleri

Okul Servisleri

Son dakika Okul servisleri haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Okul servisleri gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Okul servisleri haber sayfamızda...

Okul Servisleri

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 314 okul servisleri haberi bulunmuştur.
İstanbul'da okulların yeniden açılmasıyla sabah trafik yoğunluğu oluştu
İstanbul'da okulların yeniden açılmasıyla sabah trafik yoğunluğu oluştu Türkiye genelinde okullarda 1 haftalık ara tatilin sona ermesiyle okullarda dersler yeniden başlıyor. Okulların ilk gününde İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 50'yi geçti.
20.11.2023 Haberler
Elazığ Milli Eğitim Müdürü Yiğit: 40 milyon liralık maliyetle onarımlarımızı gerçekleştirdik
Elazığ Milli Eğitim Müdürü Yiğit: 40 milyon liralık maliyetle onarımlarımızı gerçekleştirdik Elazığ'da 549 okulda 137 bin öğrenci ve 10 bin öğretmenin ders başı yapacağını belirten Elazığ Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit, "Yaz döneminde okullarımızda 40 milyon TL maliyetli onarımlarımızı gerçekleştirdik” dedi.
10.09.2023 Eğitim
Meteoroloji haftalık raporu yayımladı! 2 il için uyarı
Meteoroloji haftalık raporu yayımladı! 2 il için uyarı Meteoroloji Genel Müdürlüğü haftalık hava tahmin raporunu yayımladı. Raporda 2 il için sarı ve turuncu kodlu uyarılar yapıldı. İşte detaylar...
7.09.2023 Gündem
İçişleri'nden 81 il valiliğine genelge! Okul servisleri için denetimler artırılıyor
İçişleri'nden 81 il valiliğine genelge! Okul servisleri için denetimler artırılıyor İçişleri Bakanlığı, 11 Eylül 2023 tarihinde başlayacak olan 2023- 2024 eğitim- öğretim yılı öncesi 81 il valiliğine genelge gönderdi. İşte detaylar...
7.09.2023 Gündem
'Açık liselere geçiş zorlaşacak'
'Açık liselere geçiş zorlaşacak' Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, açık liselere geçiş konusunda “Açık liseye nakil süreçlerini zorlaştırarak eğitim verdiğini iddia eden yapılarla da mücadele etmiş olacağız” dedi. Yeni dönemde sınıf tekrarının geleceğini belirten Bakan Tekin, “Devamsızlıkla ilgili çocuklarımız af ya da benzeri beklenti içerisinde olmasınlar” açıklamasını yaptı.
17.08.2023 Gündem
Bakan Tekin açıkladı: Liselerde sınıf tekrarı geri dönüyor
Bakan Tekin açıkladı: Liselerde sınıf tekrarı geri dönüyor Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, liselerde sınıf tekrarını hayata geçireceklerini, devamsızlık affını da kaldıracaklarını açıkladı.
16.08.2023 Haberler
Bakan Tekin açıkladı: Liselerde sınıf tekrarı geri dönüyor
Bakan Tekin açıkladı: Liselerde sınıf tekrarı geri dönüyor Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, liselerde sınıf tekrarını hayata geçireceklerini, devamsızlık affını da kaldıracaklarını açıkladı.
16.08.2023 Gündem
İstanbul’da toplu ulaşıma zam ertelendi
İstanbul’da toplu ulaşıma zam ertelendi İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında toplu ulaşımda ücret tarifelerinin değişimi görüşüldü. İstenilen zam oranlarında anlaşmaya varılamadığı için İstanbul’da toplu ulaşıma zam ertelenmiş oldu.
27.07.2023 Ekonomi
İçişleri Bakanlığı'ndan 81 il valiliğine 'eğitim' genelgesi
İçişleri Bakanlığı'ndan 81 il valiliğine 'eğitim' genelgesi İçişleri Bakanlığınca 81 il valiliğine, “2022-2023 Eğitim Öğretim Yılının İkinci Yarısında Alınacak Asayiş ve Trafik Tedbirleri” ile ilgili genelge gönderildi.
4.02.2023 Gündem
Sokak hayvanlarına 100 milyonluk bütçe
Sokak hayvanlarına 100 milyonluk bütçe Kuduz vakaları üzerine bakanlık sokak hayvanlarının 18 yıllık rehabilitasyon karnesini açıkladı. Buna göre 2.3 milyon sahipsiz hayvan aşılandı, 2 milyon hayvan da kısırlaştırıldı. 2023’te de 100 milyon bütçe ayrıldı.
6.11.2022 Gündem
Kuduz köpeğin ısırdığı çocuğun köyünde başıboş köpekler korku saçıyor
Kuduz köpeğin ısırdığı çocuğun köyünde başıboş köpekler korku saçıyor Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde sokak köpeklerinin ısırması sonucu kuduz olduğu kesinleşen 1 çocuğun yoğun bakımda tedavisi sürerken çocukların yaşadığı köydeki sokak köpekleri ise köy halkının korkulu rüyası oluyor.
5.11.2022 Haberler
Kuduz köpeğin ısırdığı çocuğun köyünde başıboş köpekler korku saçıyor
Kuduz köpeğin ısırdığı çocuğun köyünde başıboş köpekler korku saçıyor Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde sokak köpeklerinin ısırması sonucu kuduz olduğu kesinleşen 1 çocuğun yoğun bakımda tedavisi sürerken çocukların yaşadığı köydeki sokak köpekleri ise köy halkının korkulu rüyası oluyor.
5.11.2022 Gündem
Konya'da okul servisleri çarpıştı: 2'si ağır 14 yaralı
Konya'da okul servisleri çarpıştı: 2'si ağır 14 yaralı Konya'da iki okul servisinin çarpışması sonucu 9'u öğrenci 14 kişi yaralandı.
10.05.2022 Haberler
İstanbul'da okul servisleri denetlendi!
İstanbul'da okul servisleri denetlendi! İstanbul’da Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Beşiktaş ve Üsküdar'da okul servis araçlarına yönelik denetim gerçekleştirdi. Denetimlerde evraklarında eksik olan sürücülere cezai işlem uygulandı.
23.11.2021 Gündem
Sağlık Bakanlığı koronavirüs rehberini güncelledi! Merak edilen sorulara yanıt
Sağlık Bakanlığı koronavirüs rehberini güncelledi! Merak edilen sorulara yanıt Sağlık Bakanlığı, okullardaki Kovid-19 vakalarında izlenecek yolu 18 örnek olayla anlattı. Bakanlıkça, Kovid-19 Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberi'ne "Okullarda Kovid-19 Pozitif Vaka Çıkması Durumunda Yapılması Gereken Uygulamalar" bölümü eklendi. Güncellenen rehberde, okullarda meydana gelebilecek koronavirüsle ilgili 18 örnek olaya yer verilerek bunlar karşısında nasıl yol izlenmesi gerektiği aktarıldı.
18.11.2021 Gündem
İstanbul'da okul servisleri denetlendi
İstanbul'da okul servisleri denetlendi İstanbul'da okul servis araçlarına yönelik yapılan denetimlerde, şoförler ve öğrenciler koronavirüs tedbirleri kapsamında bilgilendirilip araçlar kontrol edildi. Öğrenci ve servis elemanları bilgilendirildi. Sarıyer’de de okul servisleri denetlendi. Denetimde evraklarında eksiklik bulunan bir şoföre ceza yazıldı.
8.11.2021 Gündem
Okul servis araçlarına denetleme
Okul servis araçlarına denetleme İstanbul'da okul servis araçlarına yönelik denetim gerçekleştirildi. Denetimler kapsamında şoförler ve öğrenciler koronavirüs tedbirleri kapsamında bilgilendirilip araçlar kontrol edildi. Evraklarında eksik bulunan şoförlere cezai işlem uygulandı.
1.11.2021 Gündem
Servisçiler Odası Başkanı Öztürk : Geçen yıllara göre korsan servisler yüzde 60 arttı
Servisçiler Odası Başkanı Öztürk : Geçen yıllara göre korsan servisler yüzde 60 arttı İstanbul’da yapılan denetimde korsan çalışan servisler yakalandı. Servislere cezalar kesildi. İstanbul Umum Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Hamza Öztürk, "Diğer senelere oranla bu seneki korsan servis kullanım oranı arasında en az yüzde 60 artış yaşandı" dedi. Öztürk, “İstanbul'da en az 4-5 bin civarında korsan servis var" diye konuştu.
28.10.2021 Gündem
Hız var, kemer ve takip sistemi yok
Hız var, kemer ve takip sistemi yok Afyonkarahisar ve Şanlıurfa’da 6 öğrencinin hayatını kaybettiği servis kazalarının ardından, öğrenci servislerinin güvenliği yeniden gündeme geldi
16.10.2021 Gündem
Üsküdar ve Beşiktaş'ta okul servislerine denetim
Üsküdar ve Beşiktaş'ta okul servislerine denetim İstanbul'da öğrenci servislerine yönelik denetim yapıldı. Denetimlerde  evrak kontrolünün yanı sıra, koronavirüs tedbirleri kapsamında kurallara uyulup, uyulmadığına bakıldı. Kurallara uymayan sürücülere cezai işlem uygulandı.
14.10.2021 Gündem
Servis sorunu büyüyor! Özeller parayı kesiyor
Servis sorunu büyüyor! Özeller parayı kesiyor Okullarda servis bulunamıyor, bunun en büyük nedeni, “Online eğitime geçilirse, işsiz kalırım” düşüncesiyle 10 bin servisçinin işe dönmemesi Özel okullarda ise servisçilere yeterli ücret verilmediği için anlaşma sağlanamadığı iddia ediliyor. Veliler sorunun acil çözülmesini istiyor
10.09.2021 Eğitim
Fatih'te okul servislerine polis denetimi
Fatih'te okul servislerine polis denetimi İstanbul Fatih’te, okulların başlaması ile birlikte trafik polisleri okul servislerini denetledi. Durdurulan okul servisleri kontrol edildi.
6.09.2021 Haberler
Fatih'te okul servislerine polis denetimi
Fatih'te okul servislerine polis denetimi İstanbul Fatih’te, okulların başlaması ile birlikte trafik polisleri okul servislerini denetledi. Durdurulan okul servisleri kontrol edildi.
6.09.2021 Gündem
‘Sınıf mevcudu 30’u geçmemeli’
‘Sınıf mevcudu 30’u geçmemeli’ Türk Tabipleri Birliği’nin (TTB) Merkez Konseyi üyesi Dr. Çiğdem Arslan, pandemi sırasında birçok ülkedeki uygulamaların ve uluslararası otoritelerin önerilerinin aksine Türkiye’nin yüz yüze eğitime geçemediğini belirterek, üniversitelerle birlikte 24 milyon çocuk ve gencin kayıplarının derinleştiğini ve sosyoekonomik gruplar arasındaki uçurumun açıldığını aktardı.
4.09.2021 Gündem
İstanbul'da 'kaçak tur' stantları! 200 liraya Bursa!
İstanbul'da 'kaçak tur' stantları! 200 liraya Bursa! Beyoğlu'nda özellikle Arap turistlerin yoğunlukta olduğu noktalardan Talimhane'de çok sayıda turizm acentesi bulunuyor. Ancak akşam saatlerinde acenteler kapandıktan sonra 'kaçak tur' stantları açılıyor. Yabancı uyrukluların açtığı stantlarda turistlere tur satılıyor. Turistler turlara okul servisi ibareli minibüslerle götürülüyor. Ortadoğu Turizm ve Seyahat Acenteleri Derneği (OTSAD) Başkanı Hüseyin Kırk, "Ben 20 yıllık turizmciyim böyle fiyat görmedim. 200 liraya Bursa turu verdiler. Kimse 200 liraya Bursa'ya gidemez, maliyetini kurtarmaz. Kesinlikle yasadışı çalışıyorlar" dedi
3.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Okul Servisleri ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.