Adebayor, 4 maça çıktığı Olimpia ile yollarını ayırdı
Adebayor, 4 maça çıktığı Olimpia ile yollarını ayırdı Togolu futbolcu Emmanuel Adebayor, şubat ayında transfer olduğu Paraguay ekibi Olimpia ile yollarını ayırdı.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Rodallega Paraguay yolcusu
Rodallega Paraguay yolcusu Trabzonspor ile sözleşmesi bitecek olan Hugo Rodallega için yeni bir transfer teklifi geldi. Paraguay’ın Olimpia takımı, Kolombiyalı yıldızla yaptığı görüşmede prensip anlaşmasına vardı.
30.06.2020 Trabzonspor
Talisca kulübün faaliyetlerini durdurdu
Talisca kulübün faaliyetlerini durdurdu Beşiktaş’ın Brezilyalı futbolcusu Anderson Talisca, bir sene önce kurduğu ve İstanbul’a da gelen Brezilya ekibi Olimpia’nın faaliyetlerini askıya aldı.
30.06.2020 Beşiktaş
Taca çıkmasın diye kulübeye daldı!
Taca çıkmasın diye kulübeye daldı! Sudamerikana Kupası'nda Independiente deplasmanına konuk olan Olimpia'da Ivan Torres topun taca çıkmasını engellemek isterken yedek kulübesine düştü. İşte o anlar...
24.09.2015 Futbol
Ronaldinho muradına erdi!
Ronaldinho muradına erdi! Güney Amerika'nın en prestijli kupası olan Libertadores'in şampiyonu Atletico Mineiro oldu. Libertadores Kupası Finali ikinci maçında sahasında Paraguay temsilcisi Olimpia'yı ağırlayan Brezilya takımı Atletico Mineiro, 2-0'ın rövanşında maçı 2-0 kazanarak penaltı atışları sonucunda şampiyonluğa ulaşan isim oldu.
25.07.2013 Futbol
Finale yakışır koreografi!
Finale yakışır koreografi! Paraguay ekibi Olimpia'nın sahasında oynanan Libertadores Kupası finali ilk maçında maç öncesi trübinlerde harika görüntüler vardı.
18.07.2013 Futbol
Rolling Stones Ronaldinho!
Rolling Stones Ronaldinho! Olimpia ile Atletico Mineiro arasındao oynanan Libertadores Finali'nde Paraguaylı taraftarlar Ronaldinho'nun korner kullanacağı sırada sahaya taş attılar.
19.07.2013 Futbol
Ronaldinho'nun hayali Brezilya'ya kaldı
Ronaldinho'nun hayali Brezilya'ya kaldı Libertadores Kupası'nda finalin ilk ayağı Paraguay ekibi Olimpia'nın 2-0 üstünlüğü ile sonuçlandı. Ronaldinho'nun formasını giydiği Atletico Mineiro umutlarını Berzilya'daki rövanş maçına bıraktı. Maçın golleri Alejandro Silva ve Wilson Pittoni'den geldi.
18.07.2013 Futbol
Olimpia adını finale yazdırdı
Olimpia adını finale yazdırdı Libertadores Kupası yarı final ikinci maçında Paraguay ekibi Olimpia deplasmanda Santa Fe'ye 1-0 mağlup olsa da ilk maçta elde ettiği 2-0'lık skor ile adını finale yazdıran taraf oldu. Karşılaşmanın tek golü Wilder Medina'dan geldi.
10.07.2013 Futbol
Olimpia avantajı eline aldı
Olimpia avantajı eline aldı Libertadores Kupası yarı final ilk maçında Paraguay ekibi Olimpia sahasında Kolombiya ekibi Santa Fe'yi 2-0 geçerek 2. maç için avantaj elde etti.
3.07.2013 Futbol
35 metreden kaleciyi avladı!
35 metreden kaleciyi avladı! Paraguay'da Olimpia'nın Deportivo Carapegua'ya konuk olduğu maçta, Enzo Prono attığı harika golle takımına beraberliği getirdi.
25.03.2013 Futbol