Skorer TV - Spor Bülteni | 23 Mart 2018
Skorer TV - Spor Bülteni | 23 Mart 2018 Beşiktaş, Talisca'nın bonservisini alamazsa, yerini 'Arap Messi' olarak tanınan Birleşik Arap Emirlikleri uyruklu Omar Abdulrahman ile doldurmayı planlıyor.   Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman bugün Boluspor ile yapılacak hazırlık maçında Ozan Tufan başta olmak üzere forma şansı bulamayan isimleri değerlendirmek istiyor.   Brezilya ekibi Sao Paulo, Galatasaray'dan, Maicon'un geciken bonservis taksitlerinden 1 milyon euroluk ödemeyi nisan ayının ilk haftasında ödemesini istedi.   Fenerbahçe'nin genç oyuncusu Oğuz Kaan Güçtekin'e İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin ilgisi sürüyor.
23.03.2018 Programlar
Omar Abdulrahman adeta dalga geçti!
Omar Abdulrahman adeta dalga geçti! Birleşik Arap Emirlikleri Ligi takımlarından Al Ain forması giyen Omar Abdulrahman maçta bir pozisyonda rakipleri ile adeta dalga geçti.
18.09.2017 Futbol
'Arap Messi' Omar Abdulrahman yine büyüledi!
'Arap Messi' Omar Abdulrahman yine büyüledi! Fenerbahçe'nin bir dönem transfer etmek için girişimlerde bulunduğu 'Arap Messi' Omar Abdulrahman, Asya Şampiyonlar Ligi'nde Bunyodkor'a attığı frikik golüyle adından söz ettirdi.
12.05.2017 Futbol
Fenerbahçe'ye Arap Messi...
Fenerbahçe'ye Arap Messi... Fenerbahçe'de 10 numara mevkii için yoğun araştırmalar sürerken, gündeme Birleşik Arap Emirlikleri takımlarından Al Ain'de top koşturan 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Omar Abdulrahman geldi.    Bir dönem M.City'nin denemeye aldığı ancak çalışma izni olmadığı için transfer edemediği 'Arap Messi' lakaplı Abdulrahman için Al Ain kulübü şartlarını Fenerbahçe yönetimine iletti. Buna göre, transferin 20 milyon Euro'dan aşağı bir ücretle gerçekleşmeyeceği ve sonraki satıştan pay istendiği bildirildi. Öte yandan, Fenerbahçe'nin sol kanada da ''soğan'' lakaplı Gremio forması giyen Everton ismini düşündüğü ortaya çıktı.   Yetenekleriyle rakiplerinin gözlerini yaşarttığı için kendisine bu isim takılan 20 yaşındaki oyuncunun da satın alma opsiyonuyla kiralanması için teklif yapılacak.
27.01.2017 Futbol
Fenerahçe'den Omar Abdulrahman'a resmi teklif!
Fenerahçe'den Omar Abdulrahman'a resmi teklif! Sarı-lacivertliler, bir dönem Manchester City’nin de ilgilendiği Birleşik Arap Emirlikleri ekibi Al Ain’in yıldız ismi Omar Abdulrahman’a teklif götürdü. Resmi yazışmaların da ortaya çıktığı iddia edildi.
30.06.2020 Fenerbahçe
David Luiz vs. Omar Abdulrahman
David Luiz vs. Omar Abdulrahman İlginç saçları ile bilinen Brezilyalı yıldız David Luiz, Kuveyt'te kendisi gibi stili olan Arap futbolcu Omar Abdulrahman ile kapıştı.
16.06.2016 Futbol
Omar Abdulrahman şov yaptı!
Omar Abdulrahman şov yaptı! Al Ain ve Al Ahli arasında oynanan maçta Al Ainli Omar Abdulrahman'ın saha içindeki hareketleri maça damga vurdu...
7.04.2016 Futbol
Süper Arap'tan muhteşem frikik!
Süper Arap'tan muhteşem frikik! Birleşik Arap Emirlikleri'nin süper çocuğu Omar Abdulrahman, Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda oynanan Al İttihad Kalba maçında harika bir frikik golüne imza attı.
28.02.2016 Futbol
1 maçta 5 muhteşem asist!
1 maçta 5 muhteşem asist! Birleşik Arap Emirlikleri'nin 23 yaşındaki süper yıldızı Omar Abdulrahman, milli takımının Malezya'yı 10-0 mağlup ettiği maçta yaptığı 5 asist ile tüm ilgiyi üzerine çekti.
6.09.2015 Futbol
Arapların Messi'sinden müthiş hareket!
Arapların Messi'sinden müthiş hareket! Birleşik Arap Emirlikleri'nde Al Ain'de forma giyen Miroslav Stoch'un takım arkadaşı yıldız futbolcu Omar Abdulrahman idmanda yaptığı hareketle izleyenleri mest etti.
28.01.2015 Futbol
Gyan varsa sorun yok
Gyan varsa sorun yok Asya Şampiyonlar Ligi son 16 ilk maçında Ganalı golcü Asamoah Gyan'ın formas giydiği Al Ain deplasmanda Al Jazira'yı 2-1 mağlup ederek rövanş için avantaj elde etti. Asamoah Gyan attığı golle takımını öne geçirirken, galibiyeti getiren diğer gol Omar Abdulrahman'dan geldi.
7.05.2014 Futbol
Galatasaray'dan Abdulrahman sürprizi!
Galatasaray'dan Abdulrahman sürprizi! Galatasaray'ın, Orta Doğu'nun en yetenekli futbolcularından biri olan 22 yaşındaki Omar Abdulrahman ile ilgilendiği iddia edildi.
27.02.2014 Futbol
Hakemden ilginç karar! Geri pas mı değil mi?
Hakemden ilginç karar! Geri pas mı değil mi? Al Ain ile Al Wasl arasında oynanan Birleşik Arap Emirlikleri 1. lig maçında hakemin verdiği bir karar büyük tartışmalara neden oldu.
5.01.2014 Futbol