Oğlundan Cemil Taşçıoğlu için duygu dolu sözler! 'Tanıyan da tanımayan da çok sevdi'
Oğlundan Cemil Taşçıoğlu için duygu dolu sözler! 'Tanıyan da tanımayan da çok sevdi' Corona virüs salgını sürecinde hayatını kaybeden ilk sağlık çalışanı olan Prof.Dr. Cemil Taşçıoğlu'nun oğlu Onur babasını anlattı. Taşçıoğlu, Babalar Günü'nün babası olmadan zor geçtiğini belirten Taşçıoğlu, "Kolay değil, herhalde tüm gün boyunca her saniye geçmişte neler yaşadıklarımızı düşüneceğim. Her babalar gününde sabah ilk babamı arardım. Bu kez annemi arayacağım çünkü o da bana babalık yapmıştır. Zor olacak ama güçlü olmamız lazım. Herhalde telefon edeceğime, mezarına gidip onunla sohbet edeceğim" dedi.
20.06.2020 Haberler
Cemil Taşçıoğlu'nun oğlu babasını anlattı!
Cemil Taşçıoğlu'nun oğlu babasını anlattı! Corona virüs nedeniyle hayatını kaybeden ilk sağlık çalışanı Prof.Dr. Cemil Taşçıoğlu'nun oğlu Onur Taşçıoğlu babasını anlattı. Taşçıoğlu, "Babasız ilk babalar günüm. Kolay değil, herhalde tüm gün boyunca her saniye geçmişte neler yaşadıklarımızı düşüneceğim. Her babalar gününde sabah ilk babamı arardım. Bu kez annemi arayacağım çünkü o da bana babalık yapmıştır. Zor olacak ama güçlü olmamız lazım. Herhalde telefon edeceğime, mezarına gidip onunla sohbet edeceğim" dedi.
20.06.2020 Gündem
Cemil Taşçıoğlu'nun oğlundan duygu dolu sözler! 'Tanıyan da tanımayan da çok sevdi'
Cemil Taşçıoğlu'nun oğlundan duygu dolu sözler! 'Tanıyan da tanımayan da çok sevdi' Corona virüs nedeniyle hayatını kaybeden ilk sağlık çalışanı Prof.Dr. Cemil Taşçıoğlu'nun oğlu Onur Taşçıoğlu babasını anlattı. Taşçıoğlu, "Babasız ilk babalar günüm. Kolay değil, herhalde tüm gün boyunca her saniye geçmişte neler yaşadıklarımızı düşüneceğim. Her babalar gününde sabah ilk babamı arardım. Bu kez annemi arayacağım çünkü o da bana babalık yapmıştır. Zor olacak ama güçlü olmamız lazım. Herhalde telefon edeceğime, mezarına gidip onunla sohbet edeceğim" dedi.
20.06.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Prof. Dr. Taşcıoğlu'nun oğluna mesaj
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Prof. Dr. Taşcıoğlu'nun oğluna mesaj Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle hayatını kaybeden Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu'nun oğlu Onur Taşcıoğlu'nun teşekkür mesajını yanıtladı.
3.04.2020 Siyaset
Prof. Cemil Taşçıoğlu son yolculuğuna uğurlandı!
Prof. Cemil Taşçıoğlu son yolculuğuna uğurlandı! İstanbul Çapa Tıp Fakültesi Dahiliye Profesörü Cemil Taşçıoğlu son yolculuğuna uğurlandı. 67 yaşında hayatını kaybeden Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu için Nakkaştepe Mezarlığı'nda cenaze namazı kılındı. Cenazeye oğlu Onur Taşçıoğlu, ailesi ve yakınları katıldı. Corona virüs tedbirleri kapsamında maskeli ve sosyal mesafe korunarak cenaze namazı kılındı. Cenaze Üsküdar Nakkaştepe Mezarlığı'nda toprağa verildi. Öte yandan Taşçıoğlu'nun oğlu Onur Taşçıoğlu cenaze namazında taktığı kaşkolu, babasının mezarına bağladı.
2.04.2020 Gündem