Son dakika... Otel inşaatında çökme meydana geldi
Son dakika... Otel inşaatında çökme meydana geldi Gelen son dakika haberine göre; Ordu'da bir otel inşaatında meydana gelen çökmede 1 işçi hayatını kaybetti, 8 işçi yaralandı.
14.06.2020 Gündem
Göçükten acı haber: 1 işçinin cesedine ulaşıldı
Göçükten acı haber: 1 işçinin cesedine ulaşıldı Ordu’nun Altınordu ilçesinde bir inşaatta beton dökümü sırasında meydana gelen göçükte bir işçinin cesedine ulaşıldı.
14.06.2020 Haberler
Ordu'da otel inşaatında çökme meydana geldi
Ordu'da otel inşaatında çökme meydana geldi Ordu'da yapımı süren otel inşaatın bir bölümünde göçük meydana geldi. Enkaz altından çıkarılan 1 işçi yaralanırken, ekipler, moloz yığını altına kalan 1 işçiyi kurtarmak için çalışma başlattı.
14.06.2020 Haberler
Arda Turan’ın otel inşaatı nedeniyle mağdur olan vatandaşlar isyan etti
Arda Turan’ın otel inşaatı nedeniyle mağdur olan vatandaşlar isyan etti Sütlüce’de Arda Turan’ın yaptırdığı otel inşaatının temel kazma çalışması nedeniyle bir apartman çökmüştü. Çökmenin ardından çevrede bulunan binalarda derin çatlaklar oluştuğu görüldü. Maddi gücü yeterli olmayan vatandaşlar duvarları çatlayan evlerde yıkılma tehlikesine rağmen yaşamaya devam ediyor. Mağdur olan bir vatandaş, “Arda Turan hiç gelmedi buralara. O buraları yıktı. Lağım suyu evlere akıyor. Binalar hep çatlak. Tehlikeli ama evde kalıyoruz” dedi.
1.07.2020 Basaksehir
Kapadokya’daki otel inşaatı durduruldu
Kapadokya’daki otel inşaatı durduruldu Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Göreme beldesinde peribacalarına yakın bölgede yapılan otel inşaatı durduruldu.
13.02.2019 Gündem
Kadıköy’de otel inşaatından tarihi eser kalıntıları çıktı
Kadıköy’de otel inşaatından tarihi eser kalıntıları çıktı İstanbul Kadıköy’de otel inşaatı için yapılan hafriyattan tarihi eser kalıntıları çıktı. Uzmanlar, Khalkedon Antik Kenti'ne ait olabileceğini düşündüğü kalıntıların İstanbul tarihi hakkında önemli bilgiler sunacağını düşünüyor. Kadıköy’deki İbrahimağa Mahallesi Dinlenç Caddesi üzerinde bulunan 9 bin 43 metrekarelik arsaya otel inşaatı için yapılan hafriyattan korunması gerekli kültür varlıkları çıktı. Arazi sit alanı içinde olmadığından arkeologsuz başlayan hafriyatta tarihi eserlere rastlandı. Çalışmaları yürüten firma, buluntular karşısında İstanbul Arkeoloji Müzeleri Müdürlüğüne başvurdu. Yapı grupları ile tarihi sütunların bulunduğu alandaki kazıları İstanbul Arkeoloji Müzesi sürdürürken yapılan çalışmalarda yeni buluntular çıkmaya devam ediyor. Buluntular arasında Erken Bizans dönemi bir cadde ile caddenin iki kenarında mermer sütun başlıkları, sütun kaideleri ve sütunlar ortaya çıkarıldı. Müze uzmanları durumu hazırladıkları raporla İstanbul 5 Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Kuruluna bildirdi. Alanda çalışma yürüten arkeologlar alanın Khalkedon Antik Kenti'ne ait önemli bir çarşı ve caddeye ait olabileceği ihtimali üzerinde duruyor. Alanda otel çalışmalarına ara verilirken projenin devam edip etmeyeceğine ilişkin Kültür Varlıkları Koruma Bölge Kurulunun kararı bekleniyor.
11.09.2019 Yaşam
Taksim Meydanı'nda ilginç görüntü
Taksim Meydanı'nda ilginç görüntü Taksim Meydanı’nda eski Maksim Gazinosu yerindeki otel inşaatında çalışan 28 ton ağırlığındaki vinç, binanın çatısından yere indirilirken ilginç görüntüler oluştu.Taksim Meydanı ilginç görüntülerden birine sahne oldu. Yaklaşık 3 yıldır devam eden eski Maksim Gazinosu yerine yapılan otel inşaatında üst katlarda bulunan bir vinç, çalışmaları tamamlanınca 75 metre uzunluğundaki başka bir vinçle aşağı indirildi. 28 ton ağırlığındaki vincin 50 metre yükseklikten yere taşınması sırasında ilginç görüntüler meydana geldi. O anlara şahit olan turistler ve vatandaşlar olan biteni cep telefonu kameralarıyla kaydetti.
11.09.2019 Yaşam
Sefaköy'de otel inşaatında yangın
Sefaköy'de otel inşaatında yangın Yenibosna’da bulunan inşaat halindeki bir otelde çıkan yangın paniğe neden oldu. İtfaiye ekiplerinin uzun çalışması sonucu yangın güçlükle kontrol altına alındı. Yenibosna Basın Ekspres Yolu üzerinde bulunan inşaat halindeki bir otelde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangının büyümesiyle alevler binayı sardı. Bütün binayı kaplayan dumanlar çevrede paniğe neden oldu. İnşaat halindeki otelden yükselen dumanlar ise Atatürk Havalimanı'ndan kalkan uçakları da etkileyebilecek yoğunluğa ulaştı. Yangının büyümesiyle ihbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri alevlere müdahale etti. İtfaiye ekipleri yaklaşık 2 saat süren çalışmanın ardından yangını güçlükle kontrol altına aldı. Yangının çıktığı inşaat halindeki otelde soğutma çalışmaları sürüyor.
11.09.2019 Haberler
Otel inşaatında yangın
Otel inşaatında yangın Sefaköy’de bulunan inşaat halindeki bir otelde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.
11.09.2019 Haberler