Oussama Haddadi: 'Yakında ben de Türk olacağım'
Oussama Haddadi: 'Yakında ben de Türk olacağım' Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'un Tunuslu oyuncusu Oussama Haddadi, Medipol Başakşehir maçında sahadan 3 puanla ayrılmak istediklerini söyledi. Antrenman öncesi gazetecilere açıklama yapan Oussama Haddadi, Türkiye'ye olan sevgisini dile getirdi.
4.11.2021 Yeni Malatyaspor
Son dakika - Oussama Haddadi, Türk vatandaşı olacağını açıkladı!
Son dakika - Oussama Haddadi, Türk vatandaşı olacağını açıkladı! Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'un Tunuslu yeni transferi Oussama Haddadi, Türk vatandaşlığına geçeceğini söyledi.
10.07.2021 Yeni Malatyaspor
Son dakika - Yeni Malatayaspor Oussama Haddadi ile anlaştı!
Son dakika - Yeni Malatayaspor Oussama Haddadi ile anlaştı! Yeni Malatyaspor, Al-Ettifaq Kulübü oyuncusu 29 yaşındaki sol bek Oussama Haddadi ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.
25.06.2021 Yeni Malatyaspor
Fenerbahçe transfer haberleri | Özel - Fenerbahçe sol beki Süper Lig'den buldu! Resmi teklif...
Fenerbahçe transfer haberleri | Özel - Fenerbahçe sol beki Süper Lig'den buldu! Resmi teklif... Fenerbahçe gelecek sezon için transfer çalışmaların tüm hızıyla devam ediyor. Son iki sezondur büyük sorun yaşadığı sol bek problemini erkenden çözmek isteyen sarı lacivertli ekipte Emre Belözoğlu sürpriz bir isme resmi teklif yaptı. İşte Fenerbahçe'nin yeni sol bek transferi...
16.07.2020 Fenerbahçe
Oussama Haddadi: Fenerbahçe'nin reaksiyon göstereceğini düşünüyorum
Oussama Haddadi: Fenerbahçe'nin reaksiyon göstereceğini düşünüyorum Kasımpaşa'nın Tunuslu sol beki Oussama Haddadi, Süper Lig'in 28'inci haftasında pazar günü sahalarında oynayacakları Fenerbahçe maçıyla ilgili, "Fenerbahçe'nin maçlarını izledim, tabii ki bir reaksiyon göstereceklerini düşünüyorum. Çünkü büyük takımlar bu tür kayıplardan sonra bir reaksiyon göstermek isterler. Kendi evimizde, Fenerbahçe'ye karşı oynayacağız. Ancak iç sahada puan kaybına tahammülümüz yok" dedi.
30.06.2020 Kasımpaşa