Ozan Akbaba

Ozan Akbaba

Son dakika Ozan Akbaba haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ozan Akbaba gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ozan Akbaba haber sayfamızda...

Ozan Akbaba

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 407 ozan akbaba haberi bulunmuştur.
BEN BU CİHANA SIĞMAZAM bu akşam yok mu (27 Şubat)? 📺BBCS (Ben Bu Cihana Sığmazam) yeni bölüm ne zaman, bugün neden yok?
BEN BU CİHANA SIĞMAZAM bu akşam yok mu (27 Şubat)? 📺BBCS (Ben Bu Cihana Sığmazam) yeni bölüm ne zaman, bugün neden yok? Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi, her hafta yeni bölümleri ile sevenleri karşısına çıkıyor. Dizinin başrollerinde başarılı oyuncu Oktay Kaynarca, Ebru Özkan Saban, Ozan Akbaba gibi isimler yer alıyor. Ben Bu Cihana Sığmazam (BBCS) 27 Şubat yayın akışında yer almadı. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam bugün yok mu?
27.02.2024 Bilgi Rehberi
‘Her sene bir senaryo ve kitap yazmak istiyorum’
‘Her sene bir senaryo ve kitap yazmak istiyorum’ Dizi ve filmlerde senaryo gereği canlandırdıkları karakterler yüzünden oyunculara tepki gösterenlerimiz vardı, ama “Kurtlar Vadisi”nin Çakır’ı öldürüldüğünde yaşananların hepsi ‘ilk’ti… Oktay Kaynarca’nın oynadığı Çakır’ın ölümünden sonra gıyabi cenaze namazı kılandan taziye ilanı verene kadar senaryo karakterine gerçek insan muamelesi yapanlar da oldu bu ülkede…
24.02.2024 Pazar
'Ben Bu Cihana Sığmazam'da Elşən Orucov sürprizi
'Ben Bu Cihana Sığmazam'da Elşən Orucov sürprizi Oktay Kaynarca'nın başrolünde yer aldığı, yönetmen koltuğunda Mustafa Şevki Doğan’ın oturduğu 'Ben Bu Cihana Sığmazam' dizisine, Azerbaycanlı oyuncu Elşən Orucov dahil oldu.
12.02.2024 Cadde
TRT ortak yapımı “Sadık Ahmet”in galası gerçekleşti
TRT ortak yapımı “Sadık Ahmet”in galası gerçekleşti Yunanistan’daki Batı Trakyalı Müslüman Türklerin hakları için yıllarca mücadele veren merhum Dr. Sadık Ahmet'in hayatını anlatan TRT ortak yapımı “Sadık Ahmet” filminin galası gerçekleşti.
1.02.2024 PembeNar
BBCS Gardaşov kimdir? Ben Bu Cihana Sığmazam Emir'i oynayan Ozan Akbaba nereli, filmleri ve dizileri neler?
BBCS Gardaşov kimdir? Ben Bu Cihana Sığmazam Emir'i oynayan Ozan Akbaba nereli, filmleri ve dizileri neler? Ozan Akbaba, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Emir Gardaşov karakteri ile sevenleri karşısına çıkıyor. Akbaba, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde de canlandırdığı rol ile dikkatleri çekmişti. BBCS dizisi Emir Gardaşov'u oynayan Ozan Akbaba kimdir, nereli, kaç yaşında?
12.12.2023 Bilgi Rehberi
Ozan Akbaba'dan nostaljik paylaşım
Ozan Akbaba'dan nostaljik paylaşım Son olarak 'Kasaba Doktoru' dizisinde kamera karşısına geçen Ozan Akbaba, takipçilerini yıllar öncesine götürdü. Ünlü oyuncu, doğduğu il olan Kars'ta çekilen okul fotoğrafını paylaştı.
6.10.2023 Cadde
‘Charlie Chaplin ile oynamak  isterdim’
‘Charlie Chaplin ile oynamak isterdim’ Ozan Akbaba ve Kubilay Aka, Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme Kulübü tarafından düzenlenen ‘Time To Talk’ etkinliğine katıldı.
8.05.2023 Cadde
Ozan Akbaba: Hayallerimin sınırı yok
Ozan Akbaba: Hayallerimin sınırı yok Ozan Akbaba, Gardırop dergisini konuştu ve hakkında bilinmeyenleri anlattı. TRT 1 dizisi 'Kasaba Doktoru'nun Doktor Hakan'ı, "Oyunculukta hayal ettiğim bir yer yok çünkü hayalimin sınırları yok" dedi.
9.11.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde ÖDÜLLÜ GECE Diamonds of Turkey Awards by Maruderm iş, sanat ve cemiyet hayatının katılımıyla sahiplerini buldu...
9.11.2022 Cadde
Hazal Subaşı: İş dışında tüm hayatımı çok plansız ve anlık yaşıyorum
Hazal Subaşı: İş dışında tüm hayatımı çok plansız ve anlık yaşıyorum TRT 1'de ikinci sezonuyla ekranlara gelen, Ozan Akbaba'nın başrolünde yer aldığı ‘Kasaba Doktoru’ dizisinin güzel oyuncusu Hazal Subaşı, Retouch Mag Dergisi’ne açıklamalarda bulundu. "Aşk hayatında nerede yer alıyor ve neyi ifade ediyor?" sorusunu yanıtlayan Subaşı, karakteri hakkında da dikkat çeken bilgiler verdi.
6.09.2022 Cadde
Kasaba Doktoru Oyuncuları isimleri 📺 | Kasaba Doktor dizi konusu nedir, nerede çekiliyor, hangi diziden uyarlama?
Kasaba Doktoru Oyuncuları isimleri 📺 | Kasaba Doktor dizi konusu nedir, nerede çekiliyor, hangi diziden uyarlama? Kasaba Doktoru dizisi, 13. bölümle sezon arası vermişti. Dizinin başrollerinde ise Ozan Akbaba, Deniz Can Aktaş ve Hazal Subaşı yer alıyor. Dizi Kore yapımı Dr. Romantic dizisinden ekranlara uyarlandı. Her hafta cuma günleri izleyenleri büyüleyen Kasaba Doktoru dizisi oyuncu kadrosunda kimler var?
2.09.2022 Bilgi Rehberi
'Kasaba Doktoru’ sezon açılışta şok gelişmeler!
'Kasaba Doktoru’ sezon açılışta şok gelişmeler! Ozan Akbaba, Vildan Atasever, Hazal Subaşı ve Deniz Can Aktaş'ın rol aldığı TRT 1 dizisi ‘Kasaba Doktoru’, ikinci sezonuna 2 Eylül Cuma akşamı saat 20.00’de ekrana gelecek bölümle başlıyor.
29.08.2022 Cadde
'Kasaba Doktoru'nun sezon finalinde neler olacak?
'Kasaba Doktoru'nun sezon finalinde neler olacak? Ozan Akbaba, Vildan Atasever, Deniz Can Aktaş ve Hazal Subaşı'nın rol aldığı ‘Kasaba Doktoru’, 1 Temmuz Cuma günü saat 20.00’de sezon finaliyle TRT 1'de ekranlara gelecek.
30.06.2022 Cadde
Kasaba Doktoru Oyuncuları karakterler! Kasaba Doktoru dizisi uyarlama mı, hangi gün, konusu nedir, nerede çekiliyor?
Kasaba Doktoru Oyuncuları karakterler! Kasaba Doktoru dizisi uyarlama mı, hangi gün, konusu nedir, nerede çekiliyor? Kasaba Doktoru dizisi, her ahfta yeni bölümleri ile cuma akşamlarına damga vuruyor. Dizinin başerollerinde de Ozan Akbaba, Deniz Can Aktaş, Hazal Subaşı gibi isimler yer alıyor. Bir grup doktorun hikiayenin ekrana yansıtıldığı Kasaba Doktoru dizisi hangi kanalda, oyuncu kadrosunda kim var?
24.06.2022 Cadde
'Kasaba Doktoru'nun yeni bölümünde neler olacak?
'Kasaba Doktoru'nun yeni bölümünde neler olacak? Erol Bey ağır hastadır, ameliyat olacak mıdır? Hakan ortadan kaybolur, tüm sorumluluğu Ömer alır... Ozan Akbaba'nın başrolde olduğu TRT 1 dizisi 'Kasaba Doktoru', 12'nci bölümüyle ekranlara gelecek.
22.06.2022 Cadde
‘Kasaba Doktoru' setinde doğum günü sürprizi
‘Kasaba Doktoru' setinde doğum günü sürprizi TRT 1'de yayınlanan ‘Kasaba Doktoru’nun setinde doğum günü sürprizi yaşandı. Dizide 'Hakan Hoca' karakterini canlandıran Ozan Akbaba, ekip arkadaşlarının sürpriziyle karşılaştı.
10.06.2022 Cadde
Hazar Ergüçlü: Eşit ücret için talepte bulunacağız
Hazar Ergüçlü: Eşit ücret için talepte bulunacağız Talentco'nun önceki akşam düzenlediği 'yaza merhaba' davetine ünlü isimler adeta akın etti. Nişantaşı'nda gerçekleşen davete, Nurgül Yeşilçay, Dilan Çiçek Deniz, Hazar Ergüçlü, Yasemin Kay Allen, Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba ve Begüm Kütük gibi birçok ünlü isim katıldı. Kameralara poz veren Ergüçlü, sektördeki maaş adaletsizliğine sitem etti.
9.06.2022 Cadde
Ayça Kuru'nun gün ortası şıklığı
Ayça Kuru'nun gün ortası şıklığı Ayça Kuru, önceki gün Etiler'de objektiflere yansıdı. Sezon ortasında başlayan TRT 1 dizisi 'Kasaba Doktoru'nda rol alan oyuncu, şık elbisesi ile gün ortası dikkat çekti.
31.05.2022 Cadde
KASABA DOKTORU OYUNCULARI KONUSU 2022 || Kasaba Doktoru oyuncu kadrosunda kimler var, nerede çekiliyor?
KASABA DOKTORU OYUNCULARI KONUSU 2022 || Kasaba Doktoru oyuncu kadrosunda kimler var, nerede çekiliyor? Kasaba Doktoru kısa bir süre önce yayın hayatına başladı. TRT 1 ekranlarında her hafta cuma akşamları izleyicilerle buluşan Kasaba Doktoru oyuncuları merak ediliyor. Peki Kasaba Doktoru oyuncuları kimler? Kasaba Doktoru nerede çekiliyor?
13.05.2022 Cadde
KASABA DOKTORU OYUNCULARI KİMLER, NEREDE ÇEKİLİYOR? || Kasaba Doktoru oyuncu kadrosunda kimler var ve konusu nedir?
KASABA DOKTORU OYUNCULARI KİMLER, NEREDE ÇEKİLİYOR? || Kasaba Doktoru oyuncu kadrosunda kimler var ve konusu nedir? Kasaba Doktoru bu akşam ilk bölümü ile yayın hayatına başladı. Arda Sarıgün'ün yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin senaryosunu ise İlker Aslan ve Barış Erdoğan kaleme alıyor. Kasaba Doktoru oyuncuları, konusu ve çekildiği yer ise izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki Kasaba Doktoru oyuncuları kimler? Kasaba Doktoru konusu nedir ve nerede çekiliyor?
10.04.2022 Cadde
'Kasaba Doktoru'nun galası gerçekleşti
'Kasaba Doktoru'nun galası gerçekleşti TRT 1 dizisi 'Kasaba Doktoru', ilk bölümüyle 8 Nisan Cuma akşamı izleyiciyle buluştu. Kahraman doktorların hayat hikayelerini ve meslek hayatlarında yaşadıkları zorlukları ekrana taşıyacak olan yapımın ilk bölüm izlemesi Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşti. TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı, dizi oyuncuları Hazal Subaşı, Ozan Akbaba, Vildan Atasever ve Deniz Can Ateş açıklama yaptı.
9.04.2022 Cadde
Hazal Subaşı'nın 'Kasaba Doktoru' dizisindeki rolü belli oldu
Hazal Subaşı'nın 'Kasaba Doktoru' dizisindeki rolü belli oldu TRT 1 dizisi ‘Kasaba Doktoru’, 8 Nisan Cuma akşamı ekran yolculuğuna başlayacak. Şehre uzak bir hastanede yolları kesişen üç idealist doktorun hikayesini konu alacak yapımın başrol oyuncularından Hazal Subaşı, idealist doktor Leyla Erpek'e hayat verecek.
7.04.2022 Cadde
Ozan Akbaba yeni dizisinde cerrah rolünde
Ozan Akbaba yeni dizisinde cerrah rolünde TRT 1 dizisi ‘Kasaba Doktoru’, 8 Nisan Cuma akşamı ekran yolculuğuna başlayacak. Şehre uzak bir hastanede yolları kesişen üç idealist doktorun hikayesini konu alacak yapımın başrol oyuncularından Ozan Akbaba, karizmatik cerrah 'Hakan Hoca' karakterine hayat verecek.
2.04.2022 Cadde
'Kasaba Doktoru' dizisinin setinden ilk kareler
'Kasaba Doktoru' dizisinin setinden ilk kareler Yapımını ARC Film'in, yapımcılığını Fatih Enes Ömeroğlu’nun gerçekleştirdiği TRT 1 dizisi ‘Kasaba Doktoru’, yakında izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.
15.03.2022 Cadde
İbo Show bu haftaki konukları 27 Şubat: 33. yeni bölüm İbo Şov konukları
İbo Show bu haftaki konukları 27 Şubat: 33. yeni bölüm İbo Şov konukları İbo Show 33. bölüm konukları araştırılıyor. İbrahim Tatlıses sunumuyla her hafta ekrana gelen İbo Show, izleyene eğlenceli dakikalar yaşatıyor. Seyirci karşısına çıkan İbo Show'un bu haftaki konukları merak konusu. Yayımlanan 33. yeni bölüm fragmanında konuklar açıklandı. Diğer yandan izleyenler 'İbo Show saat kaçta, hangi kanalda? ' sorularına da yanıt arıyor.
27.02.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Ozan Akbaba ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.