Özbek kadını ağlarına düşürdüler! 40 bin euroluk plan
Özbek kadını ağlarına düşürdüler! 40 bin euroluk plan İstanbul’da telefonla aradıkları Özbekistan uyruklu K.K. (36)'yı polis olduğunu söyleyerek dolandıran iki şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin içinde 40 bin Euro ve 2 bin dolar bulunan poşeti sokakta teslim aldıkları anlar güvenlik kameralarına yansıdı.
30.05.2023 Haberler
Özbek asıllı kadına devlet destek verdi! Sipariş yağıyor
Özbek asıllı kadına devlet destek verdi! Sipariş yağıyor Antalya'da yaşayan Özbek asıllı Şehnaz Safarova'nın, Tarım ve Orman Bakanlığının "Genç Çiftçi Projesi'nden 5 yıl önce aldığı 30 bin lira hibeyle kurduğu çiftliğinde üretilen organik ürünler satışa sunuluyor.
30.09.2021 Ekonomi
Minibüste yalnız kalan kadına kabusu yaşatmıştı
Minibüste yalnız kalan kadına kabusu yaşatmıştı İstanbul'da geçen yıl minibüsüne binen Özbekistanlı Nodira M.’yi herkes indikten sonra taciz ettiği iddia edilen tutuksuz sanık İzzet A.'nın yargılandığı davada mütaala verildi. Duruşma savcısı, sanığın "Cinsel taciz" ve "Tehdit" suçlarından 4 yıl 6 aya kadar hapsini talep etti.
25.03.2021 Haberler
Özbek kadına kapkaç şoku
Özbek kadına kapkaç şoku İstanbul Esenyurt'ta, bir kişi dakikalarca takip ettiği kadının elindeki cep telefonunu kapkaç yöntemiyle alarak kaçtı. Hırsızlık şüphelisi yakalanırken, kapkaç anı kameralara yansıdı.
10.01.2021 Haberler
Özbek kadına korku dolu anlar yaşattı
Özbek kadına korku dolu anlar yaşattı İstanbul'da minibüsle Topkapı'ya gitmek isterken otogara götürülen Özbekistanlı Nodira M.(46) tüm yolcuların inmesinin ardından iddiaya göre şoförün tacizine uğradı. Minibüs şoförü İzzet A.(30)'nın, "Sana ev açarım" dediği kadının telefon numarasını alana kadar da kapıyı açmayarak minibüsten inmesine izin vermediği ileri sürüldü. Telefon numarasını vererek minibüsten inebildiği iddia edilen Nodira M.'nin şikayeti üzerine soruşturma yapan savcılık, minibüs şoförü İzzet A. hakkında 9 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle dava açtı. O, anlar minibüs kamerasına da yansıdı. Yaşadıklarını anlatan Nodira M. "Tek başıma kalınca aklımdan Özgecan geçti, çok korktum." dedi.
24.11.2020 Haberler
Otomobil çarpan Özbek kadın feci şekilde can verdi!
Otomobil çarpan Özbek kadın feci şekilde can verdi! İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, yolun karşısına geçmeye çalışan Özbekistan uyruklu Mekhribon Saidova (36), bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.
26.08.2019 Gündem
Özbek kadın ve suçortağı tutuklandı
Özbek kadın ve suçortağı tutuklandı İstanbul'da internet üzerinden tanıştığı yabancı uyruklu erkeleri tuzağa düşürerek erkek suç ortaklarıyla birlikte soyduğu ileri sürülen Özbekistan uyruklu Mustrarry S.(25) gözaltına alındı. 4 dil bilen ve Üniversite mezunu olduğu öğrenilen kadının suç ortaklarının birinin de yakalandığı belirtildi. Onlarca yabancı uyruklu erkeği soyduğu iddia edilen Özbek kadın ile suç ortağı tutuklandı. Şüphelilerin soygun yaptıkları evlere giriş ve çıkışları ile bina içerisinde birbirlerine telsiz vermeleri güvenlik kameralarına yansıdı.
11.09.2019 Haberler
Kadını bina girişinde acımasızca bıçaklayarak öldürdü!
Kadını bina girişinde acımasızca bıçaklayarak öldürdü! Manisa’nın Salihli ilçesinde Özbek uyruklu bir kadın 3 yerinden bıçaklanarak öldürüldü.
30.09.2018 Gündem
Kadını bina girişinde acımasızca bıçaklayarak öldürdü!
Kadını bina girişinde acımasızca bıçaklayarak öldürdü! Manisa’nın Salihli ilçesinde Özbek uyruklu bir kadın 3 yerinden bıçaklanarak öldürüldü.
30.09.2018 Gündem
Trabzon'da fuhuş baskını
Trabzon'da fuhuş baskını Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri Ortahisar ilçesinde otellere bir süredir fuhuş baskınları düzenliyor. Polisin bu fuhuş baskınlarından birinde otelde yaşadığı olay dikkat çekti. Banyoda tezgahın altındaki dolapta gizlenen Özbek kadının havasızlıktan ölmek üzereyken son anda kurtarıldığı ortaya çıktı. Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri kent genelinde fuhuşa yönelik düzenlemiş olduğu operasyonlarda 6 ay içerisinde 32 otele baskınlar düzenledi. Bu baskınlar sırasında 138 yabancı uyruklu kadına para karşılığında fuhuş yaptıkları gerekçesi ile işlem yapıldı. İl Emniyet Müdürlüğü'ne sevk edilen kadınlar buradaki işlemlerinin ardından sınır dışı edildi. Aynı operasyonlar kapsamında 33 kişiye 'Fuhuşa teşvik, aracılık yapmak ve zorlamak' suçlarından işlem yapıldı. Bir kişi hakkında ise 'insan ticareti yapmak' suçundan işlem yapılırken, 9 şüpheli ise aynı suçu işlemek iddiası ile çıkartıldığı mahkemede, adli kontrol şartı ile serbest kaldı. Çömlekçi semtinde yol kenarlarında akan trafik sürücüleri fuhuş yapmaya zorlayarak genel güvenliği tehlikeye düşüren 92 kişiye de işlem yapıldı. Bu baskınlar sırasında Çömlekçi mahallesinde otellerin birinde kayıt dışı kalan ve ülkeye yasa dışı yollar ile girdiği belirlenen Özbekistan uyruklu 25 yaşındaki F.K. isimli kadın polislerden kaçarken banyoda tezgah altında gizlenmek için girdiği dolapta havasızlıktan ölmek üzereyken polis ekipleri tarafından son anda kurtarıldığı öğrenildi.
11.09.2019 Yaşam