Bahar ayında vücudu yenilemenin formülü: Ozon ve glutatyon tedavisi
Bahar ayında vücudu yenilemenin formülü: Ozon ve glutatyon tedavisi Bahar ayına girerken vücudumuz da bu dönüşüm sürecine ayak uydurur. Enerji seviyesini artırmak ve bağışıklığı dirençli hale getirmek ise bu evrede büyük önem taşır. Uzm. Dr. Merih Tombul, yazın yaklaşmasıyla vücut yenileme için sıklıkla başvurulan ozon ve glutatyon tedavisine dair merak edilenleri anlattı.
28.03.2024 Genel Sağlık
Virüs ve hastalıklara karşı ozon tedavisine ilgi arttı
Virüs ve hastalıklara karşı ozon tedavisine ilgi arttı Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doç. Dr. Aydın Arslan, ozon tedavisinin bağışıklık sistemini güçlendirdiğini ve hastalıklara karşı vücut direncini arttırdığını belirtti.
18.06.2020 Genel Sağlık
Ozon terapisinin vücut sağlığına faydaları
Ozon terapisinin vücut sağlığına faydaları Girişimsel Radyoloji Uzmanı Dr. Rengin Türkgüler, Majör Otohemoterapi (MAH) yani ozon terapisinin kullanımını, etkilerini ve faydalarını sizler için anlattı.
18.06.2019 Genel Sağlık
Portakal kabuğu görüntüsüne son
Portakal kabuğu görüntüsüne son Özellikle kadınlarda çok daha fazla görülen selülit sorunu, yaz mevsimine sayılı günler kala en fazla araştırılan estetik problemlerin başında geliyor. Ozon terapi ise, portakal kabuğu görüntüsüne son verebilecek en etkili yöntemlerden bir tanesi.
15.04.2015 Estetik