İran: Nükleer anlaşmaya halen bağlıyız ama...
İran: Nükleer anlaşmaya halen bağlıyız ama... Avrupa ülkelerinin suçlamalarını asılsız olarak niteleyen İran, "Eğer çıkarları karşılanmaz ise Tahran nükleer anlaşmadaki taahhütlerini geri çekmeye devam eder" açıklamasını yaptı.
20.01.2020 Dünya
Trump'ın Avrupalıları tehdit ettiği ortaya çıktı!
Trump'ın Avrupalıları tehdit ettiği ortaya çıktı! ABD lideri İran'a karşı adım atılmaması halinde Batılı müttefiklerine gümrük vergisi koyacağını söyledi, bir Avrupalı yetkili, "Güçsüz görünmek istemedik. Bu yüzden tehdidi sakladık" dedi. İngiltere, Fransa ve Almanya, tarihi nükleer anlaşmadaki ihtilaf maddesini devreye sokmuştu.
16.01.2020 Dünya
Johnson ağzındaki baklayı çıkardı! 'Trump anlaşması koyalım'
Johnson ağzındaki baklayı çıkardı! 'Trump anlaşması koyalım' İran'la imzalanan nükleer anlaşmanın değiştirilmesini isteyen İngiltere Başbakanı, Avrupalı müttefiklerini yalnız bırakan bir çıkış yaptı: "Yerine bir Trump anlaşması koyalım."
14.01.2020 Dünya
Davutoğlu EİT toplantısı için Tahran'da
Davutoğlu EİT toplantısı için Tahran'da Türkiye Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, İran'ın Birleşmiş Milletler ve Avrupa Birliği'yle yürüttüğü müzakerelerde varılan anlaşmanın ardından Ekonomik İşbirliği Teşkilatı toplantısına katılmak için İran'ın başkenti Tahran'a gitti.
11.09.2019 İlginç Videolar

Benzer Haber Etiketleri