Palau Hakkında Bilgiler; Palau Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Palau Hakkında Bilgiler; Palau Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Palau ya da resmi ismi ile Palau Cumhuriyeti, günümüzde bir Okyanusya ülkesi olarak bilinmektedir. İşte, Palau ülkesi hakkında merak edilen tüm detayları sizler için derledik.
3.01.2024 Tatil
Son dakika: Çanakkale Boğazı'nda Palau bayraklı gemide yangın!
Son dakika: Çanakkale Boğazı'nda Palau bayraklı gemide yangın! Gelen bir son dakika haberine göre, Çanakkale Boğazı'ndan geçmekte olan geminin makine dairesinde çıkan yangın, personeller tarafından söndürüldü.
20.02.2020 Gündem
Dünyanın en iyi dalış noktaları
Dünyanın en iyi dalış noktaları Dalış büyük bir tutku. Su altı dünyasının bilinmezliklerini ve görkemini gözlemlemek için birçok insan yüzlerce kilometrelik mesafeleri katediyor. Mercanlardan farklı balık türlerine su altı dünyasına ait ne varsa tanıklık yapabileceğiniz bu dalışlar insan hayatının en özel anları arasında mutlaka yerini alır. İşte dünyanın en iyi dalış noktaları.
22.06.2018 Tatil
Mikronezya nerede? Mikronezya Federal Devletleri hakkında bilgiler
Mikronezya nerede? Mikronezya Federal Devletleri hakkında bilgiler Birleşmiş Milletler'in Kudüs oylamasında ABD'nin anında saf tutan Mikronezya Federal Devletleri nerede yer alır? Mikronezya Federal Devletleri nasıl bir ülkedir? İşte Mikronezya Federal Devletleri hakkında bilmeniz gereken her şey...
13.03.2018 Dünya
Daha az turist daha çok para
Daha az turist daha çok para Bir Okyanusya ülkesi olan Palau, seyahat bütçesi düşük turistlerin ülkeye tatile gelmemesi için bir yasa çıkarmayı düşünüyor.
5.06.2017 Tatil

Benzer Haber Etiketleri