Pembe Oda

Pembe Oda

Son dakika pembe oda haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan pembe oda gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan pembe oda haber sayfamızda...

Pembe Oda

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 199 pembe oda haberi bulunmuştur.
Dilan Polat'ın sosyal medya hesabı yeniden açıldı! Şükran Polat paylaştı
Dilan Polat'ın sosyal medya hesabı yeniden açıldı! Şükran Polat paylaştı Kara para aklama suçlamasıyla 5 Kasım günü tutuklanan Dilan Polat'ın geçtiğimiz günlerde Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne yatırıldığı ve 11 gün tedavi gördüğü ortaya çıkmıştı. Dilan Polat hakkında yeni bir gelişme daha yaşandı. Polat'ın aylardır kapalı olan ana Instagram hesabı geçtiğimiz saatlerde yeniden açıldı.
14.01.2024 Cadde
Sır gibi saklanıyordu! Dilan Polat 11 gündür hastanede
Sır gibi saklanıyordu! Dilan Polat 11 gündür hastanede Dilan Polat ile ilgili sır gibi saklanan gerçek ortaya çıktı. Kara para aklama suçlamasıyla 5 Kasım günü tutuklanan ünlü fenomen Dilan Polat ile ilgili şok detay. Dilan Polat 11 gün önce Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesine yatırılmış. O günden bu yana da hastanede tedavi görüyormuş. Peki, Dilan Polat kaç kişilik odada? Kimlerle kalıyor? Onu hastanede ilk ziyaret eden kim oldu? Ünlü fenomen yeniden cezaevine dönecek mi? Dilan Polat hakkındaki gerçekler Kanal D Haber ekibinden İhsan Yalçın ve Volkan Kamber'in özel haberinde.
8.01.2024 Gündem
Nihal ve Bahar Candan kardeşler soruşturmasında flaş gelişme! Çetesi liderine 459 yıl hapis cezası
Nihal ve Bahar Candan kardeşler soruşturmasında flaş gelişme! Çetesi liderine 459 yıl hapis cezası Ucuza araç sattıklarını söyleyerek vatandaşları ’sazan sarmalı’ yöntemiyle dolandıran ve güven kazanmak için mağdurlarla yaptıkları görüşmelere Bahar ve Nihal Candan kardeşleri de çağırdığı iddia edilen örgüt yöneticisi ve üyelerinin yargılandığı davada karar açıklandı.
5.01.2024 Gündem
Engin-Dilan Polat çifti 'pembe oda' talep etti mi? Avukatları Hüseyin Kaya açıkladı
Engin-Dilan Polat çifti 'pembe oda' talep etti mi? Avukatları Hüseyin Kaya açıkladı Hakkında vergi kaçırma iddiasına ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan Dilan Polat ile Engin Polat'ın avukatı Hüseyin Kaya, 'Aramızda Kalmasın' programına katıldı. Kaya, sunucuların sorduğu "Engin Polat, 'pembe oda' talep etmiş" iddiasına cevap vererek konuya son noktayı koydu.
3.01.2024 Cadde
Pembe odada 7 yılda 132 bin 280 görüşme
Pembe odada 7 yılda 132 bin 280 görüşme Cezaevlerinde “pembe oda” olarak adlandırılan evli mahkumların eşleriyle mahrem görüşmeler yapma ödül uygulamasının Nisan 2013-Nisan 2020 arasında 132 bin 280’e ulaştığı ortaya çıktı.
7.07.2020 Siyaset
Engin Altan Düzyatan: Çocuklarımın odası renkli değil
Engin Altan Düzyatan: Çocuklarımın odası renkli değil Engin Altan Düzyatan, Brand Week İstanbul kapsamında Vakıfbank Kadın Voleybol Takımı oyuncularıyla 'Sınır Tanımayan Kadınlar' konulu panele katıldı.
9.11.2018 Cadde
Ödüllü oyunlar şimdi raflarda
Ödüllü oyunlar şimdi raflarda Kadıköy Belediyesi Kültür Yayınları’nın ‘Kadıköy Belediyesi Ulusal Tiyatro Sahne Eseri (Oyun) Yarışması  2017’ kitabı raflarda yerini aldı.
26.06.2018 Gündem
FETÖ'cülere pembe oda yasağı geldi
FETÖ'cülere pembe oda yasağı geldi FETÖ'nün darbe girişimi kapsamında tutuklanan binlerce kişinin eşleriyle görüşmek için gündeme getirdikleri “pembe oda” talebi güvenlik gerekçesiyle reddedildi
8.02.2017 Gündem
‘Pembe oda’ cinayetine müebbet hapis cezası
‘Pembe oda’ cinayetine müebbet hapis cezası Cinayetten hükümlü bulunduğu Sivas E Tipi Cezaevi’nde, kendisini ziyarete gelen eşi Leyla Avcı’yı (29) “pembe oda”da meyve bıçağıyla öldüren Metin Avcı (29) ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
24.06.2016 Gündem
Suphi seri katilin hedefindeymiş
Suphi seri katilin hedefindeymiş Özgecan Aslan’ı vahşice öldüren ve kaldığı cezaevinde infaz edilen Altındöken’in daha önce de seri katil Ali Kaya’nın saldırısına uğradığı ortaya çıktı.
19.04.2016 Gündem
Milliyet Tv Haber Bülteni - 08.02.2016
Milliyet Tv Haber Bülteni - 08.02.2016 Almanya Başbakanı Angela Merkel, göçmen krizini ele almak için 4 ay sonra yeniden Türkiye’ye geldi.   Şırnak’ın Cizre ilçesinde dün gece saatlerinde bir binanın bodrum katında 60 teröristin etkisiz hale getirildiği iddia edilmişti…   Beykoz'da orman arazisine kaçak yapıldığı gerekçesiyle yıkım kararı alınan Mahmut Efendi Külliyesi'nin yıkımına bu sabah başlandı.   Türkiye, çipli kimlik kartlarına hazırlanıyor…   Trafik sigortasında yeni dönem başladı!   Hindistan'ın güneyindeki Karnataka kentinde bir okula leopar girdi.   Ankara’da evinden çıkıp otomobiline bindiği sırada kimliği belirsiz bir kişi tarafından kurşun yağmuruna tutulan ve hayatını kaybeden iş adamı Ali Kayum'un vurulma anı görüntüsü ortaya çıktı.   İstanbul Maltepe 'de iki kişi arasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışmada kan aktı.   Son günlerde yaşanan kıraathane saldırılarına bir yenisi daha eklendi.   Genç doktor görev başında hayatını kaybetti; ani gelen ölüm herkesi yasa boğdu…   Tartışmaları beraberinde getiren cezaevlerindeki pembe oda kullanımında artış var!
11.09.2019 Haberler
Pembe oda kullanımı arttı
Pembe oda kullanımı arttı 'Pembe oda'da son bir yılda 21 bin 698 tutuklu ve hükümlü mahkum, eşleri ile bir araya geldi.
8.02.2016 Gündem
‘Pembe oda’da 45 bin görüşme
‘Pembe oda’da 45 bin görüşme 6 bin 509 tutuklu ve hükümlünün kaldığı Sincan İnfaz Kurumları Kampüsü gazetecilere açıldı. Kamuoyunda ‘Pembe Oda’ olarak adlandırılan aile görüşme odalarında toplam 45 bin görüşmenin yapıldığı açıklandı
24.10.2015 Gündem
'Pembe oda' cinayetinde şoke eden itiraf
'Pembe oda' cinayetinde şoke eden itiraf Cezaevi’nde, kendisini ziyarete gelen eşi 29 yaşındaki Leyla Avcı’yı ’pembe oda’da öldüren 29 yaşındaki Metin Avcı, internette eşiyle amcasının oğlunun porno filmi olduğunu ve filmi izlediğini söyledi...
14.07.2015 Gündem
Pembe oda cinayetinde ’itiraf’ iddiası
Pembe oda cinayetinde ’itiraf’ iddiası CİNAYETTEN hükümlü bulunduğu Sivas E Tipi Cezaevi’nde, kendisini ziyarete gelen eşi 29 yaşındaki Leyla Avcı’yı ’pembe odada’ 3 santimlik bıçakla öldüren 29 yaşındaki Metin Avcı hakkında, ’eşini kasten öldürme’ suçundan iddianame hazırlandı. Metin Avcı ifadesinde, ziyarete gelen eşinin sohbet sırasında itirafta bulunduğunu, 4 yıl önce öldürdüğü amcasının oğlu Engin Avcı ile kendi rızasıyla birlikte olduğunu anlattığı için sinirlenip cinayeti işlediğini iddia etti.
24.04.2015 Gündem
9 görevliye  ‘pembe oda’  soruşturması
9 görevliye ‘pembe oda’ soruşturması Sivas’ta cinayet hükümlüsü 29 yaşındaki Metin Avcı’nın kendisini ziyarete gelen eşini Leyla Avcı’yı ‘Pembe oda’ olarak bilinen özel odada boğazını keserek öldürmesi olayında ihmalleri bulunduğu gerekçesiyle 9 görevli hakkında soruşturma açıldı.
1.04.2015 Gündem
"Amcasının oğlunun karısını seviyordu cinayetleri bu yüzden işledi"
"Amcasının oğlunun karısını seviyordu cinayetleri bu yüzden işledi" Cezaevinde hükümlü eşi tarafından öldürülen Leyla Avcı toprağa verildi. Tecavüze uğradığı için öldürüldüğü iddia edilen Avcı'nın ailesinden çarpıcı bir iddia geldi. Kızlarının tecavüze uğradığı iddialarına tepki gösteren aile, "Tecavüz olayı yalan. Öyle bir şey yok. Metin amcasının oğlunun karısını seviyordu. Karısını almak için onu öldürdü" dedi.
21.03.2015 Gündem
"Amcasının oğlunun karısını seviyordu cinayetleri bu yüzden işledi"
"Amcasının oğlunun karısını seviyordu cinayetleri bu yüzden işledi" Cezaevinde hükümlü eşi tarafından öldürülen Leyla Avcı toprağa verildi. Tecavüze uğradığı için öldürüldüğü iddia edilen Avcı'nın ailesinden çarpıcı bir iddia geldi. Kızlarının tecavüze uğradığı iddialarına tepki gösteren aile, "Tecavüz olayı yalan. Öyle bir şey yok. Metin amcasının oğlunun karısını seviyordu. Karısını almak için onu öldürdü" dedi.
21.03.2015 Gündem
Meyve bıçağıyla  cinayeti işledi
Meyve bıçağıyla cinayeti işledi Sivas E Tipi Cezaevi’nde cinayetten hükümlü 29 yaşındaki Metin Avcı’nın pembe odada yalnız kaldığı eşini kantinden aldığı üç santimlik bıçakla öldürdüğü ortaya çıktı. Cezaevi yönetmeliğine göre ucu küt olmak şartıyla kantinde küçük çakı bıçağı satılıyor
20.03.2015 Gündem
Pembe Odada eşini 'Tecavüze uğradı' diye öldürdü
Pembe Odada eşini 'Tecavüze uğradı' diye öldürdü Sivas'ta kapalı cezaevinde kendisini ziyarete gelen 29 yaşındaki eşiyle evli tutuklular için açılan pembe odada görüşüp...
20.03.2015 Gündem
Cezaevine ziyarete gelen eşinin boğazını kesip öldürdü
Cezaevine ziyarete gelen eşinin boğazını kesip öldürdü Sivas'ta kapalı cezaevinde cinayet hükümlüsü 33 yaşındaki Metin Avcı, kendisini ziyarete gelen eşi 29 yaşındaki Leyla Avcı'yı görüş sırasında boğazını meyve bıçağıyla keserek öldürdü.
20.03.2015 Gündem
Kocasıyla cezaevinde birlikte olmak istedi ama...
Kocasıyla cezaevinde birlikte olmak istedi ama... İstanbul’da kayınpederini öldüren R...
18.10.2014 Gündem
Kayınpeder öldüren kadına ‘pembe oda’ izni çıkmadı
Kayınpeder öldüren kadına ‘pembe oda’ izni çıkmadı Kadın mahkumun cezaevindeki pembe odada kocasıyla birlikte olmak için yaptığı başvuru, saldırıya uğrayabileceği gerekçe gösterilerek reddedildi
18.10.2014 Gündem
7628 mahkum pembe odayı hak etti
7628 mahkum pembe odayı hak etti Bin 785 mahkum ‘elektronik kelepçe' ile serbest bırakıldı, bir sorun çıkmadı. 7 bin 628 mahkuma ‘gardiyansız' eşleriyle mahrem görüşme imkanı sağlandı.
28.05.2014 Gündem
Peker’e kız müjdesi
Peker’e kız müjdesi Ergenekon davası kapsamında 10 yıl hapis cezasına çarptırılan ve halen Silivri L Tipi Kapalı Cezaevi’nde tutuklu bulunan organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in 3 erkek çocuğundan sonra şimdi de bir kızı olacak
21.02.2014 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Pembe Oda ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.