2023 POLİSLİK TABAN PUANLARI: YKS PMYO polislik taban puanları ve kontenjanları belli oldu mu? Polis olmak için TYT'den en az kaç puan almak gerekli?
2023 POLİSLİK TABAN PUANLARI: YKS PMYO polislik taban puanları ve kontenjanları belli oldu mu? Polis olmak için TYT'den en az kaç puan almak gerekli? Polislik taban puanları ve kontenjanları ile ilgili detaylar merak ediliyor. YKS puanı ile polislik başvurusu yapacak olanların TYT puanı ile değerlendirilmeye alınacak. YKS sonuçları ÖSYM tarafından açıklandı. PMYO TYT taban puanlarına çevrildi. Peki 2023 YKS TYT polislik taban puanları ve kontenjanları açıklandı mı?
20.07.2023 Bilgi Rehberi
PMYO başvuruları ne zaman 2020? PMYO taban puanları nedir?
PMYO başvuruları ne zaman 2020? PMYO taban puanları nedir? PMYO başvuruları adaylar tarafından merakla bekleniyor. Polislik Meslek Yüksek Okulu başvuruları üniversite yerleştirilmelerinden sonra gerçekleştiriliyor. Başvuru yacak olan adaylar TYT sınavından alınması gereken taban puanları merak ediyorlar. Peki PMYO başvuruları ne zaman 2020, taban puanları nedir?
8.10.2020 Gündem
PMYO başvuruları ne zaman? 2020 PMYO Polis Meslek Yüksekokulu başvuru şartları...
PMYO başvuruları ne zaman? 2020 PMYO Polis Meslek Yüksekokulu başvuru şartları... PMYO başvuruları başladı mı? Polis Meslek Yüksekokullarına yeni öğretim yılında ne zaman alım yapılacak merak konusu. YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından PMYO Polislik başvuruları ile ilgili aramalar hız kazandı. Peki, başvurular ne zaman yapılacak? PMYO taban puanları belli mi?
6.08.2020 Gündem
PMYO taban puanları ve baraj puanı kaç 2020? PMYO başvuru şartları neler?
PMYO taban puanları ve baraj puanı kaç 2020? PMYO başvuru şartları neler? 2020 YKS sınav sonuçları 27 Temmuz tarihinde açıklandı. YKS sonuçları açıklanmasının ardından PMYO taban puanları ile ilgili detaylar araştırılan konular arasında yer alıyor. Polis Meslek Yüksek Okulu alımlarında TYT puanı etkili oluyor. İşte PMYO baraj ve taban puanları 2020 ile ilgili detaylar...
2.08.2020 Gündem