Macron nükleer denemeler için 'borç' dedi ama özür dilemedi
Macron nükleer denemeler için 'borç' dedi ama özür dilemedi Fransa Cumhurbaşkanı Macron, ülkesinin 30 yıl boyunca yaptığı ve 100 binden fazla insanın etkilendiği 193 nükleer deneme için Polinezya'ya borçlu olduğunu belirtti ancak özür dilemedi.
28.07.2021 Dünya
Son dakika: İtalyan Robinson Crusoe! 32 yıldır ıssız adada tek başına yaşıyor
Son dakika: İtalyan Robinson Crusoe! 32 yıldır ıssız adada tek başına yaşıyor Son dakika haberine göre, 32 yıldır İtalya'nın ıssız bir adasında tek başına yaşayan 81 yaşındaki İtalyan adam, açıklamasıyla dünyayı şoka uğrattı.
26.04.2021 Dünya
Polinezyalılar veya Amerika yerlilerinin 13. yüzyılda Pasifik'i aştığı kanıtlandı
Polinezyalılar veya Amerika yerlilerinin 13. yüzyılda Pasifik'i aştığı kanıtlandı Amerika'nın keşfinden çok önce seyahat edenler, tarihin yeniden yazılmasına yol açacak. Pasifik Okyanusu'nun iki yakasındaki nüfustan alınan gen örnekleri 1200 yılı civarında okyanus aşırı en az bir yolculuk gerçekleştirildiğini ve iki halktan insanların çocuk yaptığını ortaya koydu.
9.07.2020 Dünya
Dünyanın en pahalı özel adaları
Dünyanın en pahalı özel adaları Tatili bir adada yapmak? Ya da bir adım ileriye gidip ada kiralamak? Peki ya tropikal bir adaya sahip olmak? Bu sorular hemen hemen herkesi heyecanlandırma potansiyeline sahip. Özellikle romantik çiftlerin aklına gelen ilk seçeneklerden biri olan ada tatilini bambaşka bir boyuta taşıyanlar da var. Tatil yapılabilen en pahalı özel adalara göz atmaya ne dersiniz?
17.05.2018 Tatil
Samoa'nın kaslı erkekli turizm tanıtımı olay yarattı
Samoa'nın kaslı erkekli turizm tanıtımı olay yarattı Okyanusya ülkesi Samoa'nın kaslı ve yarı çıplak bir erkek model ile hazırladığı turizm tanıtım kampanyası sosyal medyada büyük ilgi gördü.
6.06.2017 Tatil

Benzer Haber Etiketleri