Polis Otosu

Polis Otosu

Son dakika polis otosu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan polis otosu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan polis otosu haber sayfamızda...

Polis Otosu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 416 polis otosu haberi bulunmuştur.
Kadın kimliğiyle yakalanan katilden şok sözler: Sonradan erkek oldum!
Kadın kimliğiyle yakalanan katilden şok sözler: Sonradan erkek oldum! İzmir'de kuyumcuyu öldüren ve cesedini otomobilin bagajında gezdiren, firari olarak günlerdir aranan cinayet zanlısı bekçiler tarafından bir takside yakalandı. Üzerinden kadın kimliği çıkan şüphelinin sözleri ise şoke etti.
2.04.2024 Gündem
O lüks otomobiller polis aracı oldu! İstanbul'da yollarda! Gören fotoğrafını çekti
O lüks otomobiller polis aracı oldu! İstanbul'da yollarda! Gören fotoğrafını çekti Suç örgütlerine yönelik operasyonlar sonrası ele geçirilen lüks otomobiller İstanbul Emniyeti'ne verildi. İstanbul'da turistik mekanlarda sergilenen ultra lüks otomobiller görenlerin büyük ilgisini çekti. Araçları görüp şaşıran vatandaşlar hemen telefonlarına sarıldı ve bol bol fotoğraf çekti.
26.12.2023 Gündem
Araç terk edilmiş halde bulundu! 'Dur' ihtarına uymadı 2 polis yaralandı
Araç terk edilmiş halde bulundu! 'Dur' ihtarına uymadı 2 polis yaralandı Edirne'de, 'dur' ihtarına uymayarak sürücüsünün kaçtığı şüpheli hafif ticari aracı takip eden ekip otosunun traktörle çarpıştığı kazada 2 polis memuru yaralandı. Sürücüsünün, polisten kaçtığı 22 ACU 880 plakalı hafif ticari araç ise kaza yerine 3 kilometre mesafede terk edilmiş halde bulundu.
20.10.2023 Gündem
Korsan taksiciye büyük şok! 'Bir daha yapmam' dedi ama kurtulamadı
Korsan taksiciye büyük şok! 'Bir daha yapmam' dedi ama kurtulamadı Antalya'da korsan taksicilik yapan kişi, aracına müşteri gibi binen sivil polisler tarafından suçüstü yakalandı. Müşteri gibi binen polislerden biri, kontağı kapatıp, ‘Kardeşim biz polisiz’ sözleriyle şok yaşayan korsan taksici hakkında işlem yapıldı.
1.06.2023 Gündem
'Dur' ihtarına uymayan araç, polis otosunu kazaya sürükledi
'Dur' ihtarına uymayan araç, polis otosunu kazaya sürükledi Tekirdağ Çorlu’da ‘dur’ ihtarına uymayan sürücü kovalamaca esnasında polis arabasına kaza yaptırdı.
2.01.2023 Haberler
Ataşehir'de polis, doğum yapan köpeği veterinere yetiştirdi
Ataşehir'de polis, doğum yapan köpeği veterinere yetiştirdi Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı “yunus” diye tabir edilen motorize polis ekibi, doğum yapmakta olan sahipli evcil bir köpeği, polis otosu öncülüğünde veterinere yetiştirdi. Yaşanan o anlar kameralara yansırken, polisin bu mücadelesi büyük takdir topladı.
2.12.2022 Yaşam
Devriye gezen polis ekibi, yaralı kedinin başından ayrılmadı
Devriye gezen polis ekibi, yaralı kedinin başından ayrılmadı Iğdır'da devriye gezen polis ekibi, fark ettiği yaralı kedinin başından veteriner hekim gelene kadar ayrılmadı. İlk müdahale sonrası polis otosu ile hayvan hastanesine götürülen kedi, tüm çabalara rağmen kurtarılmadı.
3.11.2022 Gündem
Polis otosuna çarpıp kaçtı! 2 polis memuru yaralandı
Polis otosuna çarpıp kaçtı! 2 polis memuru yaralandı Tekirdağ’da süratli giden bir araç sürücüsü, direksiyon hakimiyetini kaybederek polis otosuna çarptı. Kazada polis memurları hafif yaralanırken, sürücünün alkollü olduğu ve olay yerinden kaçtığı öğrenildi.
9.08.2022 Gündem
Pazar yerine silahlı saldırı! 1 kişi hayatını kaybetti
Pazar yerine silahlı saldırı! 1 kişi hayatını kaybetti Çorum'da pazar yerine seyir halindeki bir otomobilden açılan ateş sonucu Musa Kurt hayatını kaybetti, Fazlı Cihan Ş. yaralandı. Olay yerine giden polis otosunun otomobille çarpışması sonucu ise 1'i polis, 3 kişi yaralandı.
27.07.2022 Gündem
Polis otosuna ateş etti! Ayağından vurularak etkisiz hale getirildi
Polis otosuna ateş etti! Ayağından vurularak etkisiz hale getirildi Çorum'da pompalı tüfekle polis otosuna ateş eden S.D. ayağından vurularak etkisiz hale getirildi.
12.07.2022 Gündem
Otomobilden inip koşarak kaçmaya çalıştılar, yaka paça gözaltına alındılar
Otomobilden inip koşarak kaçmaya çalıştılar, yaka paça gözaltına alındılar Antalya’nın Kepez ilçesinde ormanlık alanda depolayan 3 şüpheli nefes kesen operasyonla yakalandı. Polis otosu tarafından bulundukları aracın önü kesilen uyuşturucu tacirleri, ormanda koşarak kaçmaya çalıştılar, ancak polisin elinden kurtulamadılar.
6.07.2022 Haberler
Polisten kaçan uyuşturucu tacirleri ormanda yakalandı
Polisten kaçan uyuşturucu tacirleri ormanda yakalandı Antalya’nın Kepez ilçesinde ormanlık alanda depolayan 3 şüpheli nefes kesen operasyonla yakalandı. Polis otosu tarafından bulundukları aracın önü kesilen uyuşturucu tacirleri, ormanda koşarak kaçmaya çalıştılar, ancak polisin elinden kurtulamadılar.
6.07.2022 Gündem
Sepetli motosikletle polis otosundan işte böyle kaçtılar
Sepetli motosikletle polis otosundan işte böyle kaçtılar Eskişehir’de sepetli motosiklette bulunan 2 kişinin polis otosundan kaçtığı kovalamaca görüntüleri cep telefonu kameralarına yansıdı.
9.06.2022 Haberler
Laleli'de polis otosu tramvayla çarpıştı: 3 yaralı var
Laleli'de polis otosu tramvayla çarpıştı: 3 yaralı var Fatih Laleli'de polis otosu tramvayla çarpıştı. Yaralanan 3 polis hastanelere kaldırıldı. Tramvay seferleri çift yönlü olarak durduruldu. Tramvaylarda bulunan yolcular ise rayların üzerinden bir sonraki durağa kadar yürümek zorunda kaldı.
8.06.2022 Gündem
Polis otosuyla video çekti! Sınır dışı edilecek
Polis otosuyla video çekti! Sınır dışı edilecek İstanbul Eyüpsultan'da resmi polis otosunu kullanırken çektiği videoyu sosyal medyadan paylaşan Suriyeli B.H. (25) gözaltına alındı. Şüphelinin oto tamircide çalıştığı ve aracı oto yıkamacıya götürdüğü sırada video çektiği ortaya çıktı.
16.05.2022 Gündem
Osmaniye'de otoyolda zincirleme kaza: 3'ü polis 5 yaralı
Osmaniye'de otoyolda zincirleme kaza: 3'ü polis 5 yaralı Osmaniye'de Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolunda meydana gelen zincirleme trafik kazasında 3'ü polis 5 kişi yaralandı.
12.04.2022 Haberler
Osmaniye'de otoyolda zincirleme kaza: 3'ü polis 5 yaralı
Osmaniye'de otoyolda zincirleme kaza: 3'ü polis 5 yaralı Osmaniye'de Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolunda meydana gelen zincirleme trafik kazasında 3'ü polis 5 kişi yaralandı.
12.04.2022 Gündem
Beşiktaş’ta denetim noktasından kaçmaya çalışan otomobil polislere çarptı
Beşiktaş’ta denetim noktasından kaçmaya çalışan otomobil polislere çarptı Beşiktaş'ta, denetim yapan trafik polislerinin durdurmak istediği otomobil, kaçmak isterken 2'si polis otosu olmak üzere 3 otomobile çarptı. Kazada 3 polis memuru yaralanırken, otomobille kaçmaya çalışan ve üzerlerinden uyuşturucu madde çıkan 2 kişi gözaltına alındı.
15.03.2022 Haberler
Kavga ihbarına giden polis otoları çarpıştı: 2 yaralı
Kavga ihbarına giden polis otoları çarpıştı: 2 yaralı Çorum'da kavga ihbarina giden polis ekipleri kaza yaptı. Kazada 2 polis yaralandı.
9.12.2021 Haberler
İzmir’de polisin sırtından bıçaklandığı an kamerada
İzmir’de polisin sırtından bıçaklandığı an kamerada İzmir’in Bornova ilçesinde sokak ortasında bağırarak küfürler savuran şahsı ikaz etmek isteyen polis bıçaklı saldırıya uğradı. Polisi sırtından bıçaklayarak yaralayan saldırgan kaçmak isterken yaralı polis tarafından bacağından vurularak etkisiz hale getirildi. Polisin bıçaklanma anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.
26.11.2021 Haberler
Polis otosu ile otomobilin çarpıştığı kaza kamerada
Polis otosu ile otomobilin çarpıştığı kaza kamerada Bursa'da Yasin Kaplan (30) yönetimindeki otomobil, ana caddeye çıkış yapan polis memuru Mahmut Z.nin (43) kullandığı polis otosuna çarptı. Kazada 2'si polis 3 kişi yaralanırken, kaza anı çevredeki güvenlik kameralarına anbean yansıdı.
3.10.2021 Haberler
Polis otosu ile otomobilin çarpıştığı kaza kamerada
Polis otosu ile otomobilin çarpıştığı kaza kamerada Bursa'da Yasin Kaplan (30) yönetimindeki otomobil, ana caddeye çıkış yapan polis memuru Mahmut Z.nin (43) kullandığı polis otosuna çarptı. Kazada 2'si polis 3 kişi yaralanırken, kaza anı çevredeki güvenlik kameralarına anbean yansıdı.
3.10.2021 Gündem
Sarıyer’de TEM Otoyolu’nda polis aracıyla otomobil çarpıştı
Sarıyer’de TEM Otoyolu’nda polis aracıyla otomobil çarpıştı Sarıyer, TEM Otoyolu Edirne istikametiHarp Akademileri mevkiinde polis aracıyla otomobil çarpıştı. Kazada çok sayıda kişi yaralanırken olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kaza nedeniyle Edirne istikametinde yolda 2 şerit trafiğe kapatıldı.
15.07.2021 Haberler
Polis otosu ile hafif ticari araç çarpıştı: 2'si polis 5 yaralı
Polis otosu ile hafif ticari araç çarpıştı: 2'si polis 5 yaralı Adana'da polis otosu ile hafif ticari aracın kavşakta çarpıştığı kazada 2'si polis, 1'i çocuk toplam 5 kişi yaralandı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.
15.07.2021 Gündem
Son dakika... Sınav öncesi piercing krizi! Çıkarmak için her şeyi denedi
Son dakika... Sınav öncesi piercing krizi! Çıkarmak için her şeyi denedi Gelen son dakika haberine göre; Yaklaşık 2,5 milyon adayın heyecanla beklediği gün... Tüm adayların girmesinin zorunlu olduğu Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (YKS) Temel Yeterlilik Testi'nin (TYT) ilk oturum sona erdi. İstanbul Üniversitesi Beyazıt yerleşkesinde Yükseköğretim Kurumları Sınavı heyecanı yaşandı. Kapılar kapandıktan sonra gelen 2 öğrenci ise sınav binasına alınmadı. Adaylar, sınav salonlarına sıkı aramadan geçirilerek alınırken, Avcılar’da piercing ve takıları ile gelen bir aday bunları çıkarmadan salona giremedi. Öte yandan kimliklerini evde unutan ve kaybeden adayların yardımına polis ekipleri yetişti.
26.06.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Polis Otosu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.