İstanbul'da hareketli anlar
İstanbul'da hareketli anlar İstanbul Sultangazi'de ehliyetsiz sürücü, polisin dur ihtarına uymayarak, kaçtı. 17 yaşındaki R.G. polisten kaçarken, kırmızı ışıkta bekleyen otomobille ara sokakta bir kişiye çarptı. Polisin uzun süren kovalamacası sonucunda sürücü gözaltına alınırken, kaza yaptığı anlar kameralara yansıdı.
2.11.2021 Haberler
Kayseri'de polisten kaçan şüpheli kovalamaca sonucu yakalandı
Kayseri'de polisten kaçan şüpheli kovalamaca sonucu yakalandı Kayseri'de polis ekiplerinin "dur" ihtarına uymayıp kaçan şüpheli kovalamaca sonucu yakalandı.
14.10.2021 Haberler
Arkadaşını bırakıp kaçtı! Anbean kaydedildi
Arkadaşını bırakıp kaçtı! Anbean kaydedildi İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, trafikte yüksek desibel sese sahip abartı egzoz kullanan motosiklet sürücülerine yönelik denetim yaptı. Ehliyeti olmayan bir motosiklet sürücüsünün uygulama noktasından kaçtığı anlar kameraya yansıdı.
28.08.2021 Haberler
Polisten kaçtı, barikata çarptı alev aldı! 1'i polis 2 yaralı
Polisten kaçtı, barikata çarptı alev aldı! 1'i polis 2 yaralı Bursa’da sokağa çıkma kısıtlamasında polisin ‘dur’ ihtarına uymayarak kaçan Oğuzhan A. (27) yönetimindeki otomobil, 150 kilometrelik kovalamacanın ardından önce yolda barikat kuran iki polis aracına ardından da bariyerlere çarparak alev aldı. Alev topuna dönen otomobilde sıkışarak yaralanan Oğuzhan A. ile yanında bulunan arkadaşı Ferhat A. (26) polis ekipleri tarafından kurtarılırken, kaza sırasında bir polis memuru da yaralandı.
23.02.2021 Gündem
Polisten kaçarken evin duvarına çarptı yakalanınca ağladı
Polisten kaçarken evin duvarına çarptı yakalanınca ağladı Bursa’da polisin ‘dur’ ihtarına uymayan otomobil sürücüsü Kamuran Mehmetoğlu (34), 500 metrelik kovalamacanın ardından evin duvarına çarpınca yakalandı. Para cezasından korktuğu için kaçtığını öne süren Mehmetoğlu gözyaşı dökerken, kendisini sakinleştirmeye çalışan polise "Sen korkudan anlar mısın?” dedi. Kendisini görüntüleyen gazetecilere tepki gösteren Mehmetoğlu’na 6 bin TL para cezası kesildi.
22.12.2020 Gündem
10 dakika içerisinde 4 farklı ceza yedi
10 dakika içerisinde 4 farklı ceza yedi Bursa’da, sokağa çıkma kısıtlamasının başlamasıyla otomobiliyle alkollü bir şekilde trafik çevirmesine giren Z.D.(52), otomobilinden indikten sonra yaya olarak kaçmaya çalışırken polis ekipleriyle yaşanan nefes kesen kovalamaca sonucunda yakalandı. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Z.D.’ye 10 dakika içerisinde 4 farklı suçtan ceza uygulanırken, ehliyetsiz sürücünün otomobili ise bağlandı
21.11.2020 Haberler
Polisten kaçan zanlı, drone ile yeri tespit edilerek yakalandı
Polisten kaçan zanlı, drone ile yeri tespit edilerek yakalandı Ankara'da hırsızlık olayına karışan ve Hatay'a götürülürken Aksaray'da bir dinlenme tesisinde polis ekiplerinden kaçan Suriye uyruklu şüpheli Muhammed Mudakka, drone ile yerinin tespit erildiği ayçiçeği tarlasında yakalandı.
11.09.2019 Haberler
Ehliyetsiz sürücü polisten kaçarken 3 araca çarptı
Ehliyetsiz sürücü polisten kaçarken 3 araca çarptı Aksaray'da polisin 'Dur' ihtarına uymayan Mustafa Tunçbeden'in (45) kullandığı otomobil, 3 araca çarptıktan sonra takla attı. Hafif şekilde yaralanan ve gözaltına alınan sürücünün, ehliyeti olmadığı için polisten kaçtığı öğrenildi. Olay, saat 15.30 sıralarında Yavuz Sultan Selim Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre devriye görevini yapan polis ekipleri, durumundan şüphelendikleri 68 BJ 110 plakalı otomobil sürücüsüne 'Dur' ihtarında bulundu. Sürücünün ihtara uymaması üzerine kovalamaca yaşandı. 5 polis aracını peşine takan sürücünün otomobili, yarım saat süren kovalamacanın sonunda 3 araca çarptıktan sonra takla attı. Otomobilden inerek kaçmak isteyen sürücü, polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Hafif yaralanan Mustafa Tunçbeden'in ehliyeti olmadığı için kaçtığı bildirildi. Yaralı sürücü, ambulansla Aksaray Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis olayla ilgili çalışma başlattı.
11.09.2019 Yaşam
Polisten kaçıp 4 araca çarptı
Polisten kaçıp 4 araca çarptı Konya’da polis ekiplerinin dur ihtarına uymayarak kaçan ve madde bağımlısı olduğu iddia edilen ehliyetsiz sürücü, 1'i polis aracı, 1'i belediye otobüsü olmak üzere 4 araca çarptıktan sonra yakalandı. Pişkin hırısızın, “Bu alemde unutulanlardan değil iz bırakanlardan ol. Alem buysa kral biziz” sözleri pes dedirtti.
11.09.2019 Yaşam
Kadın hırsızlar güvenlik görevlisinden böyle kaçtı
Kadın hırsızlar güvenlik görevlisinden böyle kaçtı ABD’nin Houston kentinde 3 hırsızlık şüphelisi kadın, kendilerini fark eden güvenlik görevlisinden böyle kaçtı. Kadınların içinde olduğu cip, son sürat park alanından kaçarken, güvenlik görevlisi de şoför kapısında asılı kaldı. Ancak araç dönüş yaparken o da savrularak yere düştü. Kadınlar kaçarken, yaralanan güvenlik görevlisiyse hastaneye kaldırıldı.
11.09.2019 İlginç Videolar
Polisten kaçan sürücünün alkol muayenesi ilğinç görüntülere sahne oldu
Polisten kaçan sürücünün alkol muayenesi ilğinç görüntülere sahne oldu Konya'da polisin 'dur' ihtarına uymayan sürücü, kısa süren kovalamaca sonucu yakalanırken, polise, "Eşimle kavga ettik, mesaj atarak gönlünü almaya çalışıyordum” savunması yaptı. Olay, saat 01.30 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Yeni İstanbul Yolu'nda meydana geldi. Polis ekipleri, hareketlerinden şüphelendikleri 42 HP 862 plakalı otomobile 'dur' ihtarında bulundu. Uyarılara rağmen durmayan sürücü ekiplerden kaçmaya başladı. Ekipler yaşanan kısa süreli kovalamacanın ardından kaçan otomobili Ankara Caddesi Galeciler Sitesi Kavşağında durdurdu. Polis tarafından araçtan indirilen sürücü Mustafa T. (39) alkol kontrolünü ise zorluluklarla yaptı. Muayenesinde alkol çıkmayan sürücü Mustafa T, "Neden kaçtınız" sorusuna ise, "Eşimle kavga ettik, o yüzden moralim bozuk olduğu için mesaj atarak gönlünü almaya çalışıyordum. Şimdi yazılacak trafik cezasını dahi kız kardeşim ödeyecek, mağdurum” dedi. Trafik ekipleri tarafından, Teke’ye muayenesiz ve sigortasız araç kullanmak, kırmızı ışık ihlali yapmak, dur ihtarına uymamak ve gerekli aydınlatma sisteminin olmaması nedeniyle 2 bin 460 lira para cezası kesildi. Daha sonra otomobil Emniyet Müdürlüğü otoparkına çekildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
11.09.2019 Yaşam
Polisten kaçarken ölüyordu!
Polisten kaçarken ölüyordu! Güngören’de hırsızlık olayına karıştığı iddia edilen şüpheli şahıslarla polis arasında kovalamaca yaşandı. Polisten kaçmak isterken kendini E-5 Karayoluna atan bir şüpheliye otomobil çarptı. Otomobilin çarptığı şüpheli ağır yaralandı. E-5 Karayolu Zeytinburnu Mevkiinde meydana gelen olay iddialara göre şöyle gelişti. Sabah saat 05.00 sıralarında Güngören’de hırsızlık olayına karıştığı iddia edilen 3 şüpheli polisleri görünce kaçmaya başladı. Kaçmaya başlayan şüphelilerle polis arasında kovalamaca yaşandı. Yaşanan kovalamaca sonucunda 1 şüpheli yakalanırken diğer 2 şüpheli ise kaçmaya devam etti. Polisten kaçmak isteyen 2 şüpheli ise E-5 Karayoluna inerek karşıdan karşıya geçmeye çalıştı. Seyir halinde olan otomobillere aldırış etmeden yola atlayan şüphelilerden 1’ine otomobil çarptı. Çarpmanın şiddetiyle şüpheli şahıs metrobüs bariyerlerine fırladı. Üçüncü şüpheli ise karşıdan karşıya geçmeyi başararak kayıplara karıştı. Kaçan şüphelilerden birine otomobilin çarptığını gören polis ekipleri durumu sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı bir şekilde yerde yatan şüpheliye ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Yapılan ilk müdahalenin ardından şüpheli şahıs yaralı olarak Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan şüphelinin durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Polis ekipleri kaçan üçüncü şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Otomobilin çarptığı şüphelinin tedavisine Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde devam edilirken kovalamaca sonucunda yakalanan şüpheli ise ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.
11.09.2019 Haberler
Alkollü sürücü polisten kaçarken...
Alkollü sürücü polisten kaçarken... Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesinde, polisin dur ihtarına uymayan alkollü sürücünün kullandığı araç okul inşaatına uçtu. Edinilen bilgiye göre, Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesi Gökdere Bulvarı'nda polis ekiplerinin "dur" ihtarına uymayan sürücü Kadir Elgörmüş (40) 16 LLV 14 plakalı aracıyla Hocataşkın Mahallesi İncirli Caddesi'ne doğru kaçmaya başladı. Ardından Fatih Sultan Mehmet Caddesi'nden kaçmaya devam eden Elgörmüş, Yıldırım Belediyesi ve Yıldırım Kaymakamlığının bulunduğu 7. Mercan Sokak'a girdi. Polis ekiplerinin takip ettiği sürücü Elgörmüş, sokağın sonundaki yapımı devam eden Bursa Merkez İmam Hatip Lisesi'nin inşaatına girdi. Alkollü olduğu iddia edilen sürücünün daha önce ehliyetine el konulduğu için polislerden kaçtığını söylediği öğrenildi. Kazada hafif yaralanan Elgörmüş, polis ekipleri tarafından yakalandıktan sonra karakola götürüldü.
11.09.2019 Yaşam
Son dakika: "Reina canisi polisten yine kurtuldu" iddiası
Son dakika: "Reina canisi polisten yine kurtuldu" iddiası Bakırköy’de 2 Ocak gecesi trafik polisleri, içinde 3 kişi olan bir aracı durdurdu. Arka koltukta oturan kişiyi Reina’da 39 kişiyi katleden Abdulgadir Masharipov’a benzetip kimlik istedi. Bunun üzerine otomobildekiler polise ateş açarak olay yerinden kaçtı.
11.01.2017 Gündem
Polisin dur ihtarına uymayıp kaçtı
Polisin dur ihtarına uymayıp kaçtı Bağdat Caddesi'nde uygulama yapan polis ekiplerinin "Dur" ihtarına uymayıp kaçan sürücü kovalamacanın ardından önce taksiye ardından da polis aracına çarptı. Yaya olarak kaçmaya çalışan sürücü polisin ikaz ateşinin ardından polise teslim oldu.
11.09.2019 Yaşam
TIR böyle devrildi!
TIR böyle devrildi! Brezilya’da polisten kaçan şahsın kullandığı TIR, feci bir kazaya yol açtı. Otoyolda sağa sola manevralarla polisi yanına yaklaştırmayan kamyon, bir TIR’ı yoldan çıkardı. TIR devrilirken, dorsesindeki yükler de yola savruldu. Yaralanan TIR sürücüsü hastaneye kaldırılırken, kovalamaca ise bir süre sonra kamyon sürücüsünün yakalanmasıyla sona erdi.
11.09.2019 Haberler
Kadın sürücünün polisten kaçışı direkte son buldu
Kadın sürücünün polisten kaçışı direkte son buldu ABD’de ehliyeti iptal edilmiş kadın, sahte kimlikle trafiğe çıkınca polisle arasında nefes kesen bir kovalamaca yaşandı. Michigan eyaletinde yaşanan olayda, polisin sahte kimliği sorguladığı sırada başlayan kaçış, yaklaşık 4 dakika sürdü. Kovalamacanın sonunda cipini aydınlatma direğine çarpan kadın, yakalanmaktan kurtulamadı ve polis tarafından gözaltına alındı.
11.09.2019 Haberler

Benzer Haber Etiketleri