Beyoğlu'nda otelde şok! İşe başladığı ilk gün 'oda parası' diye 2 bin pound aldı
Beyoğlu'nda otelde şok! İşe başladığı ilk gün 'oda parası' diye 2 bin pound aldı Beyoğlu’nda bir adam, otelde işe başladığı ilk gün, yabancı uyruklu müşteriden 'oda ücreti' adı altında 2 bin pound para alarak kayıplara karıştı.
3.11.2022 Gündem
Cristiano Ronaldo'dan rekor gelir! Kazandığı bonuslar dudak uçuklattı
Cristiano Ronaldo'dan rekor gelir! Kazandığı bonuslar dudak uçuklattı Manchester United'daki geleceği belirsizliğini koruyan Cristiano Ronaldo, Ada basınında gündem oldu. 37 yaşındaki yıldız, Kırmızı Şeytanlar'da kazandığı bonuslarla adeta bir serveti cebine koydu. İşte detaylar...
GBP, dolar ve euro karşısında değer kaybediyor
GBP, dolar ve euro karşısında değer kaybediyor Koronavirüsün mutasyona uğradığının ve daha hızlı bulaşır hale geldiğinin açıklandığı İngiltere'de karantina, kapatma tedbirlerinin sıkılaştırılması ve pek çok Avrupa ülkesinin İngiltere ile ulaşımı durdurması İngiliz Sterlini'nin ABD doları ve euro karşısında değer kaybetmesine yol açtı.
21.12.2020 Uzmanpara
Bu paranın sahibi aranıyor
Bu paranın sahibi aranıyor İngiltere’de, köpeğini gezdirmeye çıkaran bir adam, atık su kanalının üzerinde yüzen, bir kısmı yanmış ve hasar görmüş, bir kısmı ise sağlam ve kullanılabilir durumda olan binlerce sterlinle karşılaştı. Polis şimdi, durumun kendilerine ihbar edilmesinden sonra paranın sahibini arıyor…
20.11.2013 Dünya
Bulduğu 'taş' zengin etti
Bulduğu 'taş' zengin etti İngiltere'nin Morecambe şehrinde yaşayan 48 yaşındaki Wilman, tam 100 bin pound değerindeki bir esmeramber buldu. Aslında balina kusmuğu olan esmeramber (ambergris) parfüm yapımın kullanılan önemli bir madde.
11.09.2019 Haberler
İMKB ikinci seans açılış
İMKB ikinci seans açılış İMKB 2. seansa yatay başladı. İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB) 100 endeksi ikinci seansa ilk seans kapanışına göre 35,17 puanlık yükselişle 72.314,81 puandan başladı. İMKB'de hisse senetleri ortalama yüzde 0,05 oranında değer kazanırken, dünkü kapanışa göre ise 315,10 puan ve yüzde 0,44 oranında yükseliş kaydetti.
11.09.2019 Haberler

Benzer Haber Etiketleri