İtalya’da sokağa çıkma yasağı protesto edildi
İtalya’da sokağa çıkma yasağı protesto edildi İtalya'nın Napoli kentinde dün gece yürürlüğe giren sokağa çıkma yasağı ilk saatlerde protesto edilerek delindi. Bir muhabir protestocuların saldırısına uğradı.
24.10.2020 Haberler
Soma Kömür İşletmeleri'ne protesto
Soma Kömür İşletmeleri'ne protesto Soma Kömür İşletmeleri'nin Levent'teki binasının önüne gelen iki kişi, binaya boyayla "Katiller" yazdı. Edinilen bilgilere göre olay sabaha karşı Soma Kömür İşletmeleri A.Ş.'nin Levent Lale Sokak'ta bulunan binasında yaşandı. Soma'da yaşanan madenci ölümlerini protesto eden iki kişi motosikletle Soma Kömür İşletmeleri'nin binasına geldi. Şahıslar ellerindeki boyalarla binaya "Katiller" yazdı ve hızla oradan uzaklaştı.
11.09.2019 Haberler
Loğoğlu'ndan internet açıklaması
Loğoğlu'ndan internet açıklaması CHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Loğoğlu, İnternet Yasası ile ilgili olarak, “Bu değişikliklerle birlikte bu yasayı yine Anayasa Mahkemesi’ne götüreceğiz” dedi.
11.09.2019 Haberler
Tepki yürüyüşüne bıçaklı saldırı
Tepki yürüyüşüne bıçaklı saldırı Güvenpark'ta Suriye'nin kuzeyinde yaşananlara tepki için yürüyüş yapan HDK üyesi İsmail Çelebe , bir kişi tarafından bıçaklandı. Olay sonrası yaşananlara bir cep telefonu tarafından görüntülendi.
11.09.2019 Haberler

Benzer Haber Etiketleri