Başakşehir transfer için teklif sundu! Emre Belözoğlu'na yeni dinamo
Başakşehir transfer için teklif sundu! Emre Belözoğlu'na yeni dinamo Emre Belözoğlu yönetiminde gelecek sezon için transfer çalışmalarına hız veren Medipol Başakşehir'le ilgili sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Turuncu-lacivertlilerin, Fransız orta sahayı kadrosuna katmak istediği öne sürüldü.
7.07.2022 Basaksehir
Son dakika haberleri: Beşiktaş'ta bedava transfer sürprizi! Miralem Pjanic'in yerine...
Son dakika haberleri: Beşiktaş'ta bedava transfer sürprizi! Miralem Pjanic'in yerine... UEFA Şampiyonlar Ligi, Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda mücadele eden Beşiktaş'ta gözler bir yandan da transfer çalışmalarına döndü. Siyah-beyazlılar; Devler Ligi'nde kötü gidişat ve ligde de liderin 10 puan gerisine düşmesiyle birlikte kadrosuna yeni isimleri dahil etmek için girişimlerini hızlandırdı. Barcelona'dan kiralanan Miralem Pjanic'in yerine sürpriz bir ismin transfer olacağı iddia edildi.
12.11.2021 Beşiktaş
Transfer Kulisi | Galatasaray’ın gündemine sürpriz bir isim
Transfer Kulisi | Galatasaray’ın gündemine sürpriz bir isim Beşiktaş yönetimi sorun çıkarmaya devam eden Jose Sosa'nın yerine 10 numara arayışlarını hızlandırdı.   Galatasaray’ın gündemine sürpriz bir isim daha geldi. Sarı krmızılılar, Trabzonspor’un 25 yaşındaki Belçikalı futbolcusu Luis Cavanda için transfer teklifinde bulundu.   Orta sahaya yıldız takviyesi yapmak isteyen Fenerbahçe, Hatem Ben Arfa'nın ülkede yaşanan terör olayları nedeniyle gelmek istememesi nedeniyle rotasını Portekiz'e çevirdi.    Stopere Serdar Aziz'i transfer eden Galatasaray, Aurelien Chedjou'yu da gözden çıkardı.
26.06.2016 Programlar