Reto Ziegler

Reto Ziegler

Son dakika Reto Ziegler haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Reto Ziegler gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Reto Ziegler haber sayfamızda...

Reto Ziegler

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 372 reto ziegler haberi bulunmuştur.
Attila Szalai, Fenerbahçe'nin ikinci Macar oyuncusu oldu
Attila Szalai, Fenerbahçe'nin ikinci Macar oyuncusu oldu Fenerbahçe'nin Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nin Apollon Limassol takımından kadrosuna kattığı Attila Szalai, kulüp tarihinin ikinci Macar futbolcusu oldu.
18.01.2021 Fenerbahçe
Eski Fenerbahçeli Ziegler rezil oldu! Harika gol...
Eski Fenerbahçeli Ziegler rezil oldu! Harika gol... MLS'te Nasville'in Dallas'ı 3-0 yendiği maçta takımının son golünü atan Daniel Rios, golde eski Fenerbahçeli Reto Ziegler'i adeta rezil etti.
22.10.2020 Futbol
Fenerbahçe'nin 3. Arjantinlisi Diego Perotti
Fenerbahçe'nin 3. Arjantinlisi Diego Perotti Fenerbahçe'nin İtalya'nın Roma kulübünden transfer ettiği Diego Perotti, sarı-lacivertli takımın tarihindeki 3. Arjantinli futbolcusu oldu.
6.10.2020 Fenerbahçe
Reto Ziegler'den Fenerbahçe itirafı! "Çok kötüydü"
Reto Ziegler'den Fenerbahçe itirafı! "Çok kötüydü" Bir dönem Fenerbahçe forması giyen ve gösterdiği performansla taraftarların sevgisini kazanan Reto Ziegler, samimi açıklamalarda bulundu.
30.06.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe, transferi yine son haftaya bıraktı
Fenerbahçe, transferi yine son haftaya bıraktı Sarı-lacivertliler, son 13 sezonda transfer dönemlerinin bitmesine az bir süre kala 26 futbolcu transferi yaptı.
30.06.2020 Fenerbahçe
Reto Ziegler, Dallas'ta
Reto Ziegler, Dallas'ta Amerikan Birinci Futbol Ligi (MLS) ekiplerinden Dallas, bir dönem Fenerbahçe forması da giyen İsviçreli Reto Ziegler ile anlaştı.
30.06.2020 Fenerbahçe
Reto Ziegler, Dallas FC'ye transfer oldu
Reto Ziegler, Dallas FC'ye transfer oldu Bir dönem Fenerbahçe forması giyen İsviçreli sol bek Reto Ziegler'in yeni takımı belli oldu.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Salih Uçan yükselişe geçti
Salih Uçan yükselişe geçti Fenerbahçe’nin sezon başında İsviçre ekibi Sion’a kiraladığı Salih Uçan, burada gösterdiği performans ile ilerlemesini sürdürüyor. Forma giydiği 10 müsabakada 2 gol ve 3 asistle oynayan Uçan, kariyeri açısından Sion’da yükselişe geçti.
30.06.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe transferi yine son haftaya bıraktı
Fenerbahçe transferi yine son haftaya bıraktı Fenerbahçe, transfer dönemlerinin kapanmasına az bir süre kala kadrosuna takviye yapmasıyla dikkati çekiyor.
30.06.2020 Fenerbahçe
Dirar, Fenerbahçe'nin 2. Faslı futbolcusu
Dirar, Fenerbahçe'nin 2. Faslı futbolcusu Sarı-lacivertlilerin Monaco'dan kadrosuna kattığı Nabil Dirar, kulüp tarihinin ikinci Faslı futbolcusu oldu...
30.06.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den 4 yıl sonra ilk
Fenerbahçe'den 4 yıl sonra ilk Fenerbahçe, futbolda "ara transfer" olarak adlandırılan ikinci transfer ve tescil döneminde 4 yıl sonra ilk kez kadrosuna takviye yaptı.
30.06.2020 Fenerbahçe
Reto Ziegler gol krallığına yürüyor
Reto Ziegler gol krallığına yürüyor Fenerbahçe'nin eski sol beki Reto Ziegler attığı gollerle İsviçre Ligi'nde inanılmaz bir performansın altına imza attı. Öyle ki İsviçreli sol bek yeni takımıyla çıktığı 12 resmi maçta 9 gol atma başarısı gösterdi.
30.06.2020 Fenerbahçe
Reto Ziegler gollerine devam ediyor!
Reto Ziegler gollerine devam ediyor! İsviçre Süper Ligi'nde Lausanne Sports'a konuk olan Sion maçı 2-0 kazandı. Sion'un 2 golünü de eski F.Bahçeli Reto Ziegler attı. Reto Ziegler bu sezon  Sion takımıyla 9. golünü kaydetti...
24.10.2016 Futbol
Skorer TV - Spor Bülteni | 17 Ekim 2016
Skorer TV - Spor Bülteni | 17 Ekim 2016 Spor Toto Süper Lig’in 7.haftasında Fenerbahçe, konuk ettiği Aytemiz Alanyaspor ile 1-1 berabere kalarak kritik bir iki puan kaybı daha yaşadı.Maçı değerlendiren Ziya Şengül ise sarı lacivertlileri sert bir dille eleştirdi.   Alanyaspor maçının ardından yöneticileri ‘’acil toplantı’’ mesajıyla çağıran Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yaklaşık iki saat süren dev zirvede radikal kararlar aldı.   Galatasaray yönetimi oynadığı futbolla camiayı mest eden Bruma’nın kontratını uzatmak için düğmeye bastı.   Kayserispor karşısında oyuna girdikten 5 dakika sonra attığı golle Beşiktaş’a 3 puanı getiren Ömer Şişmanoğlu ile teknik direktör Şenol Güneş arasındaki ilginç diyalog ortaya çıktı.   İsviçre Süper Ligi'nde Sion ve Grasshoppers arasında oynanan maçı Sion 4-2 kazanırken, eski Fenerbahçeli Reto Ziegler 90 dakika forma giyerken takımı adına 2 gol attı ve maçın yıldızı oldu.
17.10.2016 Programlar
Reto Ziegler gollere devam ediyor...
Reto Ziegler gollere devam ediyor... İsviçre Süper Ligi'nde Sion ve Grasshoppers arasında oynanan maçı Sion 4-2 kazandı. Eski Fenerbahçeli Reto Ziegler 90 dakika forma giyerken takımı adına 2 gol attı ve maçın yıldızı oldu... Ziegler'in bu performansı İsviçre basınında geniş yankı buldu...
17.10.2016 Futbol
Ziegler'den Avrupa'yı sallayan frikik!
Ziegler'den Avrupa'yı sallayan frikik! İsviçre Süper Ligi'nde Luzern ve Sion arasında oynanan maçta  2-2 beraberlik ile sonuçlandı. Maçta 90 dakika forma giyen eski Fenerbahçeli Reto Ziegler attığı müthiş frikik golü ile takımını 1-0 öne geçiren isim oldu... Ziegler'in İsviçre'de attığı müthiş frikik golleri Avrupa gündeminde geniş yer buldu...
22.09.2016 Futbol
Yüzde 100 yenilik!
Yüzde 100 yenilik! Fenerbahçe’de yeni bir dönemin adımları resmen atıldı. Geçen sezon başından bu yana yerli oyunculardaki sirkülasyon ön plana çıktı. 2011 ve 2014’te zirveye çıkan takımın iskeletinin tamamına yakını ayrıldı, Salih, Ozan Tufan ve Alper Potuk gibi gençlerin başını çektiği bir süreç başladı
30.06.2020 Fenerbahçe
İlk duyuran Bipspor
İlk duyuran Bipspor Beşiktaş’ın Gökhan Gönül transferini ilk olarak, Turkcell’in uygulaması BİP’in yeni kanalı BİPSpor duyurdu.
30.06.2020 Beşiktaş
Aatıf Chahechouhe Fenerbahçe'nin ilk Faslı futbolcusu oldu
Aatıf Chahechouhe Fenerbahçe'nin ilk Faslı futbolcusu oldu Fenerbahçe'nin yeni transferi Aatıf Chahechouhe, kulüp tarihinin ilk Faslı futbolcusu unvanını aldı.
30.06.2020 Fenerbahçe
Skorer TV Spor Bülteni - 09 Mayıs 2016
Skorer TV Spor Bülteni - 09 Mayıs 2016 Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında oynanan derbi maçta Beşiktaş deplasmanda Galatasaray'ı 1-0 mağlup etti. Karşılaşmaya, siyah beyazlıların golü sırasında sahaya giren taraftar damga vurdu.    1-0'lık Galatasaray-Beşiktaş derbisini yorumlayan Fatih Altaylı ve Levent Tüzemen, özellikle sarı kırmızılıların yaptıkları hatalara dikkat çekti.    Türk Telekom Arena'daki derbide, gol sırasında sahaya giren taraftar, tartışmaları alevlendirdi. Spor yazarları ve eski hakemler, kuralı değerlendirdi.    Galatasaray bu sezon Süper Lig’de 32 maçta kalesinde 48 gol gördü. Sarı kırmızılılar, böylece bir sezonda en çok gol yediği sezonuna ulaştı.   İsviçre Süper Ligi'nde  Sion ve Young Boys arasında oynanan maçta eski Fenerbahçeli Reto Ziegler, müthiş bir frikik ile takımını öne geçirdi.
10.05.2016 Programlar
Reto Ziegler'den müthiş frikik golü!
Reto Ziegler'den müthiş frikik golü! İsviçre Süper Ligi Sion ve Young Boys arasında oynanan maçta eski F.Bahçeli Reto Ziegler müthiş bir frikik ile takımını öne geçirdi! Maçı Sion 2-1 kazandı!
9.05.2016 Futbol
İsviçre'de şampiyon belli oldu
İsviçre'de şampiyon belli oldu İsviçre Süper Lig'in 31. haftasında Basel, sahasında Sion'u 2-1 yenerek bitime 5 hafta kala şampiyonluğunu ilan et
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Fenerbahçe ara transferi sessiz geçirdi
Fenerbahçe ara transferi sessiz geçirdi Sarı-lacivertliler, futbolda "ara transfer" olarak adlandırılan ikinci transfer ve tescil döneminde kadrosuna takviye yapmadı.
30.06.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den transfere 162 milyon euro!
Fenerbahçe'den transfere 162 milyon euro! Türkiye değil Avrupa'da da dikkatleri üzerine çeken Fenerbahçe, son 6 yılda futbolcu bonservisleri için kasasından yaklaşık 162 milyon euro çıkarmak zorunda kaldı.
30.06.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe-Panathinaikos: 82-75
Fenerbahçe-Panathinaikos: 82-75 Fenerbahçe Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi Top 16 turu E Grubu ilk maçında Yunanistan temsilcisi Panathinaikos'u 82-75 yendi.
1.07.2020 Basketbol

Benzer Haber Etiketleri

Reto Ziegler ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.