Rize

Rize

Son dakika Rize haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Rize gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Rize haber sayfamızda...

Rize

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 20.144 rize haberi bulunmuştur.
Son dakika... Meteoroloji uyardı! Kar ve sağanak geliyor: İstanbul, Ankara, İzmir...
Son dakika... Meteoroloji uyardı! Kar ve sağanak geliyor: İstanbul, Ankara, İzmir... Meteoroloji haritayı güncelledi. Sıcaklıklar İstanbul dahil bu akşam itibarı ile 7 derece birden düşecek. Birçok kentte kar yağışı başladı hafta sonuna kadar sürecek. Bahar gelmeden tekrardan kış yüzünü gösterecek. Kar yağışı İstanbulun kapısına yeniden dayanacak. İşte tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları…
19.03.2024 Gündem
Dev maçın ardından yaşanan olaylarla ilgili 12 gözaltı kararı!
Dev maçın ardından yaşanan olaylarla ilgili 12 gözaltı kararı! Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmasının ardından yaşanan olaylarla ilgili geniş çaplı bir inceleme başlatılırken, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ilk belirlemelere göre 12 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.
19.03.2024 Futbol
Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı
Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atamalar hakkındaki kararlar Resmi Gazete’de yayımlandı.
18.03.2024 Gündem
Meteoroloji haritayı güncelledi! Çarşamba gününden itibaren değişiyor
Meteoroloji haritayı güncelledi! Çarşamba gününden itibaren değişiyor Meteoroloji yeni hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Yayımlanan rapora göre çarşamba gününden itibaren hava sıcaklıkları mevsim normalleri altına düşecek.
18.03.2024 Gündem
İstavritin kilosu 25 TL'ye düştü: Tezgah önünde kuyruğa girdiler
İstavritin kilosu 25 TL'ye düştü: Tezgah önünde kuyruğa girdiler Rize’nin Pazar ilçesinde istavritin kilosu 25 TL’ye düşünce tezgahta kuyruk oluştu.
18.03.2024 Ekonomi
Bakan Yerlikaya duyurdu! Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçında 12 gözaltı
Bakan Yerlikaya duyurdu! Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçında 12 gözaltı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası meydana gelen olaylarla ilgili olarak 12 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.
18.03.2024 Haberler
TRABZONSPOR-FENERBAHÇE MAÇI OLAYLARI NEDİR?  Trabzonspor-Fenerbahçe derbisi sonrasında neler oldu, son durum nedir?
TRABZONSPOR-FENERBAHÇE MAÇI OLAYLARI NEDİR? Trabzonspor-Fenerbahçe derbisi sonrasında neler oldu, son durum nedir? Trabzonspor-Fenerbahçe maçı pazar günü oynandı. Süper Lig'in 30'uncu haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Trabzonspor ile karşılaştı. Derbi sonrasında sahada karışıklık yaşandı. Fenerbahçe maçtaki galibiyetini sahada kutlarken taraftarlar sahaya indi ve arbede yaşandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya bir açıklama yaptı. Peki Trabzonspor-Fenerbahçe maçı olayları nedir?
18.03.2024 Bilgi Rehberi
Memleketiniz adını nereden alıyor? Her şehrin farklı hikayesi var
Memleketiniz adını nereden alıyor? Her şehrin farklı hikayesi var Türkiye’de toplamda 81 il bulunuyor. Her biri farklı güzelliklere ve tarihi dokulara sahip olan bu şehirlerin isimlerinin de köklü bir geçmişi var. Peki memleketiniz adını nereden alıyor diye hiç düşündünüz mü? İşte yanıtı…
18.03.2024 Bilgi Rehberi
Son dakika: Bakan Yerlikaya duyurdu... Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçında 12 gözaltı
Son dakika: Bakan Yerlikaya duyurdu... Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçında 12 gözaltı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası meydana gelen olaylarla ilgili olarak 12 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.
18.03.2024 Gündem
150 yıllık ağacın gövdesine 2+1 ev yaptı
150 yıllık ağacın gövdesine 2+1 ev yaptı Rizeli 61 yaşındaki Ali Hamdi Uzunhasanoğlu, 150 yıllık ağacın gövdesine 2+1 ev yaptı. Ağaç evi görenler ise şaşkınlıklarını gizleyemiyor.
18.03.2024 Haberler
150 yıllık ağacın gövdesine 2+1 ev yaptı!
150 yıllık ağacın gövdesine 2+1 ev yaptı! Rizeli 61 yaşındaki Ali Hamdi Uzunhasanoğlu, 150 yıllık ağacın gövdesine 2+1 ev yaptı. Ağaç evi görenler ise şaşkınlıklarını gizleyemiyor.
18.03.2024 Gündem
150 yıllık ağacın gövdesine 2+1 ev yaptı! İnşaat mühendisleri şaşkına döndü: Bu imkansız
150 yıllık ağacın gövdesine 2+1 ev yaptı! İnşaat mühendisleri şaşkına döndü: Bu imkansız Rizeli 61 yaşındaki Ali Hamdi Uzunhasanoğlu, 150 yıllık ağacın gövdesine 2+1 ev yaptı. Ağaç evi görenler ise şaşkınlıklarını gizleyemiyor.
18.03.2024 Gündem
2024 RİZE İFTAR VAKTİ İMSAKİYE | Rize'de bugün iftar saat kaçta olacak, iftara ne kadar kaldı, oruç ne zaman açılacak?
2024 RİZE İFTAR VAKTİ İMSAKİYE | Rize'de bugün iftar saat kaçta olacak, iftara ne kadar kaldı, oruç ne zaman açılacak? Rize sahur ve iftar vakitleri araştırılmaya başlandı. 2024 Ramazan başlıyor. Kılınan ilk teravih namazı ile başlayan Ramazan ayı boyunca Müslümanlar oruç ibadetini yerine getirecek. Yapılan sahurun ardından imsak vaktinde oruca niyetlenilecek ve akşam ezanının okunduğu iftar vaktine kadar oruçlu olunacak. İftar vakti oruçlar açılacak. İslam alemi için mübarek olan Ramazan ayı 'On Bir Ayın Sultanı' olarak bilinmektedir ve Recep, Şaban ayı ile birlikte mübarek üç aylar arasında yer almaktadır. Ramazanın gelmesiyle birlikte imsakiye de araştırılıyor. Rize'de yaşayanlar 'Rize'de imsak saat kaçta oluyor, Rize'de iftar saat kaçta, oruç ne zaman açılacak?' gibi soruların yanıtını merak ediyor. İşte 2024 Rize İmsakiye: Sahur, imsak ve iftar vakitleri.
18.03.2024 Bilgi Rehberi
Mauro Icardi'den heyecanlandıran mesaj: Son 9 haftayı bana bırakın
Mauro Icardi'den heyecanlandıran mesaj: Son 9 haftayı bana bırakın Geçtiğimiz sezon kazanılan şampiyonluğun mimarlarından olan ve sezon başında bonservisi alınan Mauro Icardi, son haftalarda yaşadığı performans düşüklüğü nedeniyle eleştiri oklarının hedefi haline gelmişti. Geçtiğimiz hafta oynanan Çaykur Rizespor maçında fileleri havalandırarak ligdeki gol orucunu bozan Arjantinli yıldız, taraftarları heyecanlandıran bir söz verdi.
17.03.2024 Galatasaray
Dev maçta psikolojik üstünlük Trabzonspor'da!
Dev maçta psikolojik üstünlük Trabzonspor'da! Güçlü rakibi Fenerbahçe’ye bu sezon Süper Lig’in 11. haftasında ilk yenilgisini yaşatan bordo-mavililerin sahasındaki maçlarda da sarı-lacivertli rakibine üstünlüğü bulunuyor.
17.03.2024 Trabzonspor
‘Kaan’ın ilk uçuşu bir devrimdi’
‘Kaan’ın ilk uçuşu bir devrimdi’ Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) Genel Müdürü Temel Kotil, “Kaan’ın ilk uçuşu önemliydi” dedi.
17.03.2024 Gündem
ÖZEL | Galatasaray'da 2 sözleşme uzatıldı! 3 yıldız daha görüşme masasına
ÖZEL | Galatasaray'da 2 sözleşme uzatıldı! 3 yıldız daha görüşme masasına Galatasaray'da iç transferde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı-kırmızılı ekipte 2 yıldızın sözleşmesi yenilenirken 3 isimle de görüşmeler devam ediyor. İşte detaylar...
17.03.2024 Galatasaray
İmamoğlu'na Kur'an-ı Kerim'li protesto! Valilikten açıklama geldi
İmamoğlu'na Kur'an-ı Kerim'li protesto! Valilikten açıklama geldi Çekmeköy'de metro açılışı esnasında elinde Kur'an-ı Kerim ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu protesto eden kişi ile ilgili valilikten açıklama geldi.
16.03.2024 Gündem
Galatasaray'da Okan Buruk'tan öğrencilerine fikstür vurgusu! 'Avantaj yakalayacağız'
Galatasaray'da Okan Buruk'tan öğrencilerine fikstür vurgusu! 'Avantaj yakalayacağız' Galatasaray Teknik Direktörü Buruk, Kasımpaşa karşılaşmasını bir kırılma noktası olarak görüyor. Tecrübeli teknik adam, “Yine Fenerbahçe’den önce oynayacağız ve muhtemelen yine takılmamazı bekliyorlar. Kazanmamız durumunda ise önemli bir avantaj yakalayacağız” dedi.
16.03.2024 Galatasaray
Tahkim Kurulu'ndan Hasan Arat ve Dursun Özbek kararı!
Tahkim Kurulu'ndan Hasan Arat ve Dursun Özbek kararı! TFF Tahkim Kurulu, Dursun Özbek ve Hasan Arat'ın cezalarının onandığını açıkladı.
15.03.2024 Süper Lig
'Hakim, savcı yardımcılığı sistemiyle kürsümüz güçleniyor'
'Hakim, savcı yardımcılığı sistemiyle kürsümüz güçleniyor' Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Rize Adalet Eğitim Merkezi'nde adliye personeline yönelik eğitim programı sonrasında düzenlenen sertifika törenine katıldı.
15.03.2024 Gündem
Bakan Tunç: Hukuk devleti niteliğimizi güçlendiren önemli reformlara imza attık
Bakan Tunç: Hukuk devleti niteliğimizi güçlendiren önemli reformlara imza attık Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, hukuk devleti niteliğimizi güçlendiren önemli reformlara imza attıklarını belirterek, "Tabii hedefimiz daha yeni anayasa, katılımcı sivil, demokrat bir anayasa. Bunu da inşallah meclisimiz eğer bir uzlaşma sağlanırsa inşallah 28. dönem parlamentosunda hayata geçirmek nasip olur” dedi.
14.03.2024 Haberler
Bakan Tunç: Hukuk devleti niteliğimizi güçlendiren önemli reformlara imza attık
Bakan Tunç: Hukuk devleti niteliğimizi güçlendiren önemli reformlara imza attık Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, hukuk devleti niteliğimizi güçlendiren önemli reformlara imza attıklarını belirterek, "Tabii hedefimiz daha yeni anayasa, katılımcı sivil, demokrat bir anayasa. Bunu da inşallah meclisimiz eğer bir uzlaşma sağlanırsa inşallah 28. dönem parlamentosunda hayata geçirmek nasip olur” dedi.
14.03.2024 Gündem
Bakan Tunç: Hakim-savcı sayımız 24 bine ulaştı
Bakan Tunç: Hakim-savcı sayımız 24 bine ulaştı Giresun'da törene katılan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, ”2002 yılında 9 bin civarında hakim-savcımız varken, bugün bu sayı 24 bine ulaştı" dedi.
14.03.2024 Gündem
Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş kararı! Orta sahada taşlar yerinden oynadı
Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş kararı! Orta sahada taşlar yerinden oynadı Trabzonspor maçı için hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de orta saha rekabeti kızıştı. Mert Hakan Yandaş'ın performansının ardından sarı-lacivertli ekipte orta sahada da taşlar yerinden oynadı. İşte detaylar...
13.03.2024 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Rize ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.