Sağlık çalışanlarına saldırı anı kamerada
Sağlık çalışanlarına saldırı anı kamerada Mersin'in Mezitli ilçesinde, tedavi gördüğü özel hastanede hayatını kaybeden yeni tip koronavirüs (Kovid-19) hastasının yakınları, 3 sağlık çalışanını darbetti. Atatürk Mahallesi'ndeki özel bir hastanede 24 gündür yoğun bakımda tedavi gördüğü öğrenilen Kovid-19 hastası H.Ç'nin (34) yaşamını yitirmesi üzerine yakınları hastaneye gitti.
24.08.2021 Haberler
Maske uyarısı yapan sağlık çalışanlarına saldırı
Maske uyarısı yapan sağlık çalışanlarına saldırı Ordu'nun Altınordu ilçesinde koronavirüs olduğundan şüphelendiğini söyleyen S.G. (43), kendisine maske takması konusunda uyarı yapan 112 Acil sağlık ekiplerine saldırdı, hakaret etti. 3 sağlık çalışanının şikayeti üzerine gözaltına alınan şüphelinin, 1.91 promil alkollü olduğu belirlendi.
14.03.2021 Haberler
Acil serviste dehşete düşüren görüntü
Acil serviste dehşete düşüren görüntü Ankara’nın Keçiören İlçesinde bir berberde çıkan silahlı kavgada ağır yaralanan ve hastanede hayatını kaybeden bir kişinin yakınları, acil servisi basarak sağlık çalışanlarına saldırmak istedi. Sağlık çalışanları ise kendilerini sedye ile korumaya çalışırken o anlar kameralar yansıdı.
21.09.2020 Haberler
Son dakika... Kabus corona virüsü gölgede bıraktı! Hemşire ve doktorlar...
Son dakika... Kabus corona virüsü gölgede bıraktı! Hemşire ve doktorlar... Corona virüs salgınında gelen son dakika haberine göre, hemşire köydeki evine dönerken bir grup mahalle sakini önünü kesti, bir başka olayda doktorun üzerine çamaşır suyu attılar. Dünyanın en tehlikeli ülkesinde yaşananlar kan donduruyor.
19.05.2020 Dünya