Sakar Şakir filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? Sakar Şakir filmi nerede çekildi?
Sakar Şakir filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? Sakar Şakir filmi nerede çekildi? Sakar Şakir filmi oyuncuları ve konusu merak ediliyor. Türk sinemasının efsane yapımları arasında yer alan Sakar Şakir filmi, bu akşam televizyon ekranlarında olmaya hazırlanıyor. Filmi izlemek isteyenler ise Sakar Şakir filmi konusu nedir ve oyuncuları kimler? Sakar Şakir filmi nerede çekildi?
4.02.2024 Bilgi Rehberi
Sakar Şakir filmi konusu nedir ve oyuncuları kimler? Sakar Şakir filmi nerede çekildi?
Sakar Şakir filmi konusu nedir ve oyuncuları kimler? Sakar Şakir filmi nerede çekildi? Sakar Şakir filmi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Türk sinemasının efsane yapımları arasında yer alan Sakar Şakir filmi, bu akşam televizyon ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Filmi izlemek isteyenler ise Sakar Şakir filmi konusu nedir ve oyuncuları kimler? Sakar Şakir filmi nerede çekildi?
1.01.2024 Bilgi Rehberi
Sakar Şakir filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Sakar Şakir filmi kaç yılında çekildi?
Sakar Şakir filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Sakar Şakir filmi kaç yılında çekildi? Sakar Şakir filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Kemal Sunal'ın sevilen filmleri arasında yer alan Sakar Şakir filminde sakarlığı ile nam salan Şakir köyde sakarlıkları ile dikkat çekmiştir. Amcasından kendisine miras kaldığını öğrenmesinin ardından İstanbul'un yolunu tutan Şakir, yolculuk esnasında tanıştığı Gardırop Fuat karakteri ile yaşadıkları maceralar konu alınıyor. Peki Sakar Şakir filminin konusu ve oyuncu kadrosunda hangi isimler yer alıyor?
1.04.2020 Gündem