YARIN OKULLAR TATİL Mİ, KAR TATİLİ VAR MI 2024? 📌 6 Mart'ta okullar tatil olacak mı, yarın için kar tatili kararı gelecek mi?
YARIN OKULLAR TATİL Mİ, KAR TATİLİ VAR MI 2024? 📌 6 Mart'ta okullar tatil olacak mı, yarın için kar tatili kararı gelecek mi? Yarın okulların tatil durumu ile ilgili detaylar öğrenciler tarafından merak ediliyor. Bugün itibarıyla soğuk, sağanak ve karlı havanın etkisi altına girmesi bekleniyor. Olumsuz hava koşulları nedeniyle tatil haberi gelip gelmeyeceği araştırılıyor. Peki yarın okullar tatil mi, kar tatili var mı? 6 Mart'ta okullar için tatil kararı gelecek mi?
5.03.2024 Bilgi Rehberi
10 OCAK YARIN OKULLAR TATİL Mİ, yarın okullara KAR TATİLİ var mı? 📍 Yarın okullarda tatil olacak mı, salı günü için tatil kararı kararı geldi mi?
10 OCAK YARIN OKULLAR TATİL Mİ, yarın okullara KAR TATİLİ var mı? 📍 Yarın okullarda tatil olacak mı, salı günü için tatil kararı kararı geldi mi? Okulların tatil durumu ile ilgili son gelişmeler merak ediliyor. Meteoroloji'nin tahminlerine göre salı gününden itibaren sıcaklıklar mevsim normallerinin altına inecek. Yağışlarla ilgili uyarı geldi. Diğer taraftan kar gelişmeleri takip edilirken gözler okullara kar tatili gelip gelmeyeceğine çevrildi. Peki yarın okullar tatil mi? 10 Ocak salı günü okullar tatil olacak mı?
9.01.2024 Bilgi Rehberi
BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ 🌨  5 ARALIK OKULLARDA KAR TATİLİ VAR MI 2023? Salı günü okullara tatil kararı çıkacak mı, bugün için Valilikler açıklama yaptı mı?
BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ 🌨 5 ARALIK OKULLARDA KAR TATİLİ VAR MI 2023? Salı günü okullara tatil kararı çıkacak mı, bugün için Valilikler açıklama yaptı mı? Bugün okullara tatil kararı çıkıp çıkmayacağı öğrenciler tarafından araştırılıyor. Meteoroloji'nin bazı değerlendirmelerine göre yurdun bazı kesimleri sağanak yağışlı geçecek. Kar yağışı ihtimali sonrasında gözler tatil haberlerine çevrildi. Peki 5 Aralık'ta okullar tatil mi, kar tatili var mı? Bugün okullar tatil mi?
4.12.2023 Bilgi Rehberi
29 KASIM OKULLAR TATİL Mİ ❄ BUGÜN okullara kar tatili gelecek mi 2023? BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ? 🌨 Çarşamba günü okullar tatil mi, tatil kararı çıktı mı?
29 KASIM OKULLAR TATİL Mİ ❄ BUGÜN okullara kar tatili gelecek mi 2023? BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ? 🌨 Çarşamba günü okullar tatil mi, tatil kararı çıktı mı? Bugün okullara tatil kararı gelip gelmeyeceği araştırılan konular arasında yer alıyor. Olumsuz hava koşulları tüm yurtta etkisini gösterdi. Bazı yerlerde okullar tatil edilmişti. Gözler ertesi güne çevrilmişti. Peki bugün okullar tatil mi, 29 Kasım'da okullara kar tatili var mı? İşte, okullar tatil olan iller ve ilçeler...
28.11.2023 Bilgi Rehberi
BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ 2023?❄ 21 KASIM'DA il ve ilçelerde okullarda kar tatili var mı? ⛄ Salı okullar tatil mi, ara tatil uzatıldı mı? Okulların tatil durumunda son durum nedir?
BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ 2023?❄ 21 KASIM'DA il ve ilçelerde okullarda kar tatili var mı? ⛄ Salı okullar tatil mi, ara tatil uzatıldı mı? Okulların tatil durumunda son durum nedir? Okulların tatil durumu ile ilgili son dakika gelişmeleri merak ediliyor. Pazartesi günü bazı illerde olumsuz hava koşulları nedeniyle okullar tatil edildi. Meteoroloji bazı iller için sarı ve turuncu uyarıda bulundu? Salı günü okullarının tatil olup olmayacağı ise öğrenciler tarafından araştırılıyor. Peki 21 Kasım'da okullar tatil mi, bugün okullara kar tatili var mı, ara tatil uzatıldı mı?
20.11.2023 Bilgi Rehberi
İstanbul'da bugün 26 Şubat'ta okullar tatil mi? Valilik açıkladı mı?
İstanbul'da bugün 26 Şubat'ta okullar tatil mi? Valilik açıkladı mı? İstanbul'da hafta sonu etkili olan kar yağışının ardından 25 Şubat Pazartesi günü okullar tatil edilmişti. Eğitime bir gün ara veren öğrenciler 26 Şubat'da okullar tatil mi sorusunun yanıtını arıyor. Peki İstanbul'da bugün okullar tatil mi? İşte o sorunun yanıtı...
26.02.2019 Gündem
İstanbul'da okullar yarın tatil olacak mı? Valilik açıklama yaptı mı?
İstanbul'da okullar yarın tatil olacak mı? Valilik açıklama yaptı mı? İstanbul'da okuya öğrenciler meraklı arayışa geçti. Bugün tatil olan okullar, yarın da tatil olacak mı merak konusu. İstanbul'daki tüm öğrencilerin gözü İstanbul Valiliği'nden gelecek olan haberde. İşte son dakika hava durumu haberimizde...
25.02.2019 Gündem